Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

qrczę, tak szczujesz, szczujesz... opowiedz coś więcej:) przygotuj nas jakoś na te zmiany:lol2:

Nadal szukasz nabywcy dla deski i chcesz iść na lunch? ;)

szukam, szukam:) ALe to takie pilne u ciebie? Bo ja jeszcze nawet nie zamówiłam tych drugich kibelków:roll: Ale na lunch to i tak z chęcią:D Z Darcy już jeden zaliczyłyśmy;) (uznałyśmy, że ty próbujesz się wymigać:(;))

Z tego, co ja pamiętam to miałam sesję w tym czasie. ;) No deska by się przydała w najbliższym czasie, może nie "już jutro muszę mieć", ale fajnie by było o niej myśleć. ;)

Jeśli chodzi o zmiany, to po wizycie w sklepie ze Szwecji kupiłam krzesła-plecionki pod presją. ;) Ale to był dobry wybór. Wyglądają naprawdę prześlicznie. No i zamiast białych szaf mam szafy brązowe, w tym samym kolorze co drzwi i reszta brązowych mebli. Dwie podwójne, ale o wiele wyższe i bardziej pojemne. Ustrzeliłam promocje, były za 400 zł za sztukę wraz z wyposażeniem (drążki, półki, kosze etc). Dodatkowo w sypialni będzie o wiele więcej rzeczy, będzie co najmniej jeden regał i to regał na buty :p. Będą sobie stały w ślicznych, przezroczystych pudełkach, bo w szafie się nie zmieszczą. W salonie są same regały Billy z nadstawkami, zmieniłam trochę ich układ, jest "luźniej" trochę. :)

Łóżko ze sklepu na I jest super i cieszę się, że tyle czasy spędziłam myśląc ogólnie o przechowywaniu. :)

Mam do przerobienia jeszcze biurko i stoliczek, ale to powoli, powoli.

witam serdecznie, trafiłam przypadkiem, ale tak mnie wciągnęło, że zostałam na dłużej :) przeczytałam wszystko, od samego początku :) jestem w trakcie urządzania własnego mieszkania w podobnych klimatach, stąd moja radość, że trafiłam właśnie tutaj :) z niecierpliwością czekam na zdjęcia finalne :)

pozdrawia ciepło

Macie do wyboru: albo zdjęcia jutro/pojutrze, z bałaganem, opakowaniami po kartonach i wieloma rzeczami niedokończonymi albo tip-topm za 2 miesiące :) Ale myślę, że wybierzecie wersję pierwszą :)

Gooseberry witam, bardzo mi miło :)

A teraz na gwałt potrzebuje:

- smietnika

- kosza na pranie

- naczyń

- żelazka

-koszyczków

wszystko tanie i ładne :>

Ale naprawdę nie mam jak ich zgrać :/ Postaram się jak najszybciej. Natomiast Pan "fachowiec" nadal ciągnie się za mną, niestety i kilka problemów jest... No i nie chcę wrzucać zdjęć łóżka bez narzuty etc ;) Ale jak najszybciej uzupełnię zdjęcia. Teraz szukam ramek na zdjęcia, czarnych, dużych (wielkość a4). Kto da tsńsze niż IKEA?