MagdaZZZ 02.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 a co takie opóźnienie? gdzie się podziewałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.08.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Byłam "w terenie", na badaniach Nadal szukasz nabywcy dla deski i chcesz iść na lunch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.08.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Powiem Wam jednak, że wiele rzeczy jest inaczej niż miało być Ale chyba na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 qrczę, tak szczujesz, szczujesz... opowiedz coś więcej:) przygotuj nas jakoś na te zmiany:lol2: Nadal szukasz nabywcy dla deski i chcesz iść na lunch? szukam, szukam:) ALe to takie pilne u ciebie? Bo ja jeszcze nawet nie zamówiłam tych drugich kibelków:roll: Ale na lunch to i tak z chęcią Z Darcy już jeden zaliczyłyśmy;) (uznałyśmy, że ty próbujesz się wymigać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.08.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Z tego, co ja pamiętam to miałam sesję w tym czasie. No deska by się przydała w najbliższym czasie, może nie "już jutro muszę mieć", ale fajnie by było o niej myśleć. Jeśli chodzi o zmiany, to po wizycie w sklepie ze Szwecji kupiłam krzesła-plecionki pod presją. Ale to był dobry wybór. Wyglądają naprawdę prześlicznie. No i zamiast białych szaf mam szafy brązowe, w tym samym kolorze co drzwi i reszta brązowych mebli. Dwie podwójne, ale o wiele wyższe i bardziej pojemne. Ustrzeliłam promocje, były za 400 zł za sztukę wraz z wyposażeniem (drążki, półki, kosze etc). Dodatkowo w sypialni będzie o wiele więcej rzeczy, będzie co najmniej jeden regał i to regał na buty . Będą sobie stały w ślicznych, przezroczystych pudełkach, bo w szafie się nie zmieszczą. W salonie są same regały Billy z nadstawkami, zmieniłam trochę ich układ, jest "luźniej" trochę. Łóżko ze sklepu na I jest super i cieszę się, że tyle czasy spędziłam myśląc ogólnie o przechowywaniu. Mam do przerobienia jeszcze biurko i stoliczek, ale to powoli, powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 06.08.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Maszenko, mam coś dla Ciebie:http://allegro.pl/podkladki-z-filcu-ludowe-cepelia-i1749786758.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 06.08.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Już mieszkam! Ale na razie to jest CHAOS, chociaż w miarę opanowany (do 5:30 rano). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 06.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Miłych snów w nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gooseberry 07.08.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 witam serdecznie, trafiłam przypadkiem, ale tak mnie wciągnęło, że zostałam na dłużej przeczytałam wszystko, od samego początku jestem w trakcie urządzania własnego mieszkania w podobnych klimatach, stąd moja radość, że trafiłam właśnie tutaj z niecierpliwością czekam na zdjęcia finalne pozdrawia ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 07.08.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Macie do wyboru: albo zdjęcia jutro/pojutrze, z bałaganem, opakowaniami po kartonach i wieloma rzeczami niedokończonymi albo tip-topm za 2 miesiące Ale myślę, że wybierzecie wersję pierwszą Gooseberry witam, bardzo mi miło A teraz na gwałt potrzebuje: - smietnika - kosza na pranie - naczyń - żelazka -koszyczków wszystko tanie i ładne :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.08.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 aaaaaa, nie wierzę, dziewuchy.... dostajemy taką propozycję, taką alternatywę a wy cicho siedzicie:jawdrop: Mi się aż krzyczeć chce: POKAŻ ZDJĘCIA!!! NAJLEPIEJ JUŻ DZIŚ Maszenko kochana:D Doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.08.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No kurcze, pewnie że chcemy. Magda dobrze prawi, teraz i natychmiast:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.08.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Maszenka, ja się już też nie mogę doczekać Dawaj Kochana te zdjęcia, nie daj się prosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.08.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ja też czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.08.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 10.08.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Jesteście super! Już niedługo... Ale u mnie jeszcze "burdel na kółkach", chaos, bałagan, niedoróbki i w ogóle Poza tym nie mam internetu w mieszkaniu i na razie nie mam jak zgrać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.08.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Kochana, tylko bez takich:mad: Diś już 10.08. - jutro/pojutrze dawno mineło;)Dawaj, dawaj:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 10.08.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ale naprawdę nie mam jak ich zgrać :/ Postaram się jak najszybciej. Natomiast Pan "fachowiec" nadal ciągnie się za mną, niestety i kilka problemów jest... No i nie chcę wrzucać zdjęć łóżka bez narzuty etc Ale jak najszybciej uzupełnię zdjęcia. Teraz szukam ramek na zdjęcia, czarnych, dużych (wielkość a4). Kto da tsńsze niż IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.08.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Tak, tak:yes: Się zgadzam z przedmówcą moją imienniczką czyli;) Proszę nas tu nie zwodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Maszenka ponoć dość tanie ramki są w Pepco, ale nie sprawdzałam to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts