Maszenka 01.12.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Maszenka, bardzo dziękuję za odpowiedź. Chyba zamówię te listwy, bo są po prostu przepiękne. Cały czas się jednak boję, że przy moich krzywych ścianach i parkiecie na legarach będą jakieś problemy z zamontowaniem... PS. jeśli to nie tajemnica - studia kończysz, czy dopiero zaczynasz? Ja ładnych parę lat temu skończyłam etnografię i z dużym rozrzewnieniem wspominam nasz ieiak... Ja jestem z międzywydziałowych ogólnie, więc u mnie to idzie torem dość specyficznym. Ale pewnie bliżej początku niż końca. Plus ja mam krzywe ściany i nie było problemu - po prostu dało się silikon przezroczysty w szczeliny. Wszystko trzyma i to jedna z nieliczny rzeczy, która nie chciała mnie jeszcze zabić w mieszkaniu oraz wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 O Jezu i wszyscy święci - dobrze, że wciąż jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 O rany!!! Dobrze, że nic Ci się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Maszenka, ale historia z tą elektryką Dziewczyno, no niesłychane:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.12.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 O Jezu i wszyscy święci - dobrze, że wciąż jesteś Dzięki :hug:Też jestem z tego zadowolona. Natomiast przykre jest to, że muszę sobie naprawdę odbudować komfort i poczucie bezpieczeństwa w mieszkaniu. W tej chwili nadal mam odłączoną zmywarkę, pralkę. Na szczęście różnicówka już jest zamontowana. Dzisiaj znów zamontują stare sprzęty i mogę zrobić dzisiaj zdjęcia. Na razie wrzucę Wam mizerne resztki z sierpnia. Po prostu z tym galimatiasem nie dało się robić zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.12.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Historia niestety popisowa. :/ W sumie wtedy u mnie nocowała przyjaciółka. Ja się uczę, ona idzie do łazienki... Po chwili wychodzi i pyta, czemu mam prąd pod prysznicem. Myślę, że histeryzuje, odkręcam prysznic... Wiecie, myślałam, że jej się wydaje, w końcu jak gorąca woda leci przez rączkę to są pewne drgania etc. "Eeee, to tylko... WTF?!". No i inteligentnie drugą ręką dotknęłam kabiny i to nie pozostawiło NAJMNIEJSZEJ wątpliwości co do tego, że jest pod napięciem. Myślałam jednak, że tumani-fachowcy po prostu śrubą dotknęli kabla, a nie, że całe mieszkanie jest pod napięciem. Dopiero, kiedy sama myłam zęby i kopnął mnie prąd w umywalce stwierdziłam, że coś jest nie tak. Także trochę ewakuowałam się do mamy, następnego dnia napięcie było wszędzie - obudowa piekarnika, zawiasy w drzwiczkach, gdzie zabudowana była pralka... Jestem niezwykle zła, że trafiło na mnie, bo ze wszystkich obrzydliwych, strasznych rzeczy, jedynej, jakiej się boję na tyle, że zawsze odczuwam niepokój stojąc pod liniami wysokiego napięcia jest prąd. Niestety - jestem niezwykle elektryzująca oraz magnetyzująca dla elektryki. Niedawno za to licznik zaczął mi nawalać i buczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.12.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 OOO matko ale historia...:mad:dobrze ze juz Jestes!:hug:no i prosze juz tak nie znikac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.12.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Okej, czas rozbudzić apetyt. Zdjęcia sprzed wieków. Niesymetryczna stare kinkiety nad lustrem w łazience Ktoś się zastanawiał jak białe listwy pasują do brązowych drzwi. Właśnie tak. Mi się podoba. Fikuśna lampa w sypialni: Sypialnia: Szafy w końcu wybrałam takie: Jeden ze starych regałów przeznaczyłam na buty: Szafka na klucze ślicznie wygląda na na szarym tle: fragmenty kuchni tuż po przeprowadzce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.12.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Jak pan Wiesio, wspaniały Pan Złota Rączka dzisiaj wszystko zamontuje to obiecuję cyknąć więcej zdjęć każdego pomieszczenia już w szerszej perspektywie. btw poprzednim razem niemal nie było reakcji, ale oprócz napaści przez prąd zdarzały się i miłe rzeczy - jestem ZARĘCZONA Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Maszenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No to będziemy czekać niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Gratulacje Maszenko! Ale z tą elektryką to okropna historia! Nawet nie miałam pojęcia, że coś takiego może się przydarzyć. Jak to dobrze, że w porę to odkryłaś i już jest naprawione To co pokazałaś do tej pory rozbudziło mój apetyt na więcej także proszę o szersze kadry i więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Maszenko, dotarłam i....zatkało mnie. Straszne co piszesz, mam nadzieję...że ubiegasz się o jakieś odszkodowanie? Przecież to przechodzi ludzkie pojęcie!!! Ja też się boję prądu, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, strasznie współczuję . Mam nadzieję, że jednak pokochasz mieszkanie bo...wygląda fajnie jak już jest zamieszkane lampka w sypialni miodzio . I gratulacje oczywiście wiesz, zaręczyny jakoś nie robią na mnie wrażenia jak pokażesz fotki ze ślubu to tu będziemy się rozpisywać godzinami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 O, to i ja grtuluję zaręczyn:wiggle: Rozumiem, że teraz będziecie dopieszczać miszkanko już jako WY;) Dawaj więcej zdjęć Jakieś mi tu detale pokazujesz... a ja od pół roku umieram z ciekawości jak ta przestrzeń wygląda... jak w końcu umeblowałaś salon, gdzie regały... No nie wkurzaj mnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.12.2011 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Hehehe. Pokażę. Aczkolwiek wielu rzeczy nie ma, także kanapy, bo od trzech miesięcy jakoś tak nie ma komu przewieźć ją z centrum na Żoliborz. Ktoś z Was ma do polecenia panów od noszenia ciężkich przedmiotów - tanich i solidnych? I nie, nie, my będziemy mieszkać razem po ślubie dopiero, więc nadal rządzę ja. Adam wierci w ścianach i przybija obrazy jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 My też mieszkaliśmy razem po ślubie chociaż pewnie gdyby któreś z nas miało wtedy swoje mieszkanie to by tak nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 O matko Maszenka wróciła po latachhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/panika.gif I to z jakimi historiami:jawdrop: Całe szczęście, ze jesteś cała i zdrowa:hug:I GRATULACJE z powodu zaręczyn:wave: Pięknie udomowiłaś wnetrza:yes: i czekam na jeszcze:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 01.12.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Maszenko, też ostatnio szukałam niedrogiej firmy przewozowej (z wniesieniem). Skorzystałam z tej: http://www.taxi-bagaz.pl (mail: [email protected]). Jeśli potrzebujesz samochodu bagażowego z kierowcą, to kosztuje to 80zł za godzinę (w tym pomoc przy wniesieniu). Jeśli chcesz z załogą dwuosobową, to 110 za godzinę. Stawki są chyba wszędzie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.12.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Serdecznie gratuluję zaręczyn Narzeczeństwo fajna rzecz Współczuję przejść z prądem - mnie "kopie" nawet tablica szkolna zimą więc rozumiem doskonale Twoją awersję. Szkoda, że początki mieszkania u siebie masz takie nieprzyjemne, ale pomyśl - teraz może już być tylko lepiej A co do niepodzielnego rządzenia w mieszkaniu - ciesz się tym i korzystaj z tego do oporu Potem już tylko kompromisy i kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Famelia, jakże ja się cieszę że u mnie tak nie jest jedyny kompromis to tv w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Boś młoda stażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts