agawi74 01.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Boś młoda stażem Dokładnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nie wiem czy 10 lat to tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 yokasta, czy ty znowu pousuwałaś jkieś posty, czy mi sie wydaje:???: Wróciłam do domu, weszłam na wątek Maszenki, zaczęłam czytać o kompromisach, doszłam do hasła "Taka dyskusja jest jałowa", uznałam, że nie wiem o co co kaman, wróciłam się o stronę, żeby przeczytać co Famelia napisała, wróciłam tu i... Nie ma nic po Nie wiem czy 10 lat to tak mało A było jeszcze właśnie znowu coś o tv w salonie i o jałowej dyskusji - dam se rękę obciąć Jesssu... idę się leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Spokojnie Madziu - dziewczyny odbyły dyskusję, która niczego do wątku nie wnosiła i kulturalnie pousuwały swoje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 aaaa, no to luz, to odkładam prozac:lol2: w ostatniej chwili przed zaczyciem mnie Jolcia wybawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Maszenka WELCOME ...i chleb i sól ...i w ogóle fajnie, że wróciłaś cała i zdrowa ...a na "fachowców" muszą być jakieś paragrafy ...to niedopuszczalne ...a przeczytaj sobie początek swojego dziennika i odnajdź tą radość "wicia gniazda" ... i niecierpliwie czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jola, no właśnie Madziu, tak jak pisze Joliska a w skrócie moim zdaniem Maszenka nie ma się co cieszyć, że mieszka jeszcze sama bo ja wolę mieszkać we dwójkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.12.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Widze, że moje osoba elektryzuje, że już na moim wątku pojawiają się jakieś napięcia. Zdjęć dzisiaj nie będzie, bo zostawiłam u mamy kabelek od aparatu. Także pojawią się w sobotę. Ale zmywarka i pralka wróciły na swoje miejsce i wreszcie mogę normalnie użytkować mieszkanie... Kolejny prysznic za mną, kolejne okropne, czarne myśli też. Nie wiem, czy kiedykolwiek polubię moją łazienkę, niestety. Cudowny pan Wiesio, Złota Rączka, powiedział, że miałam szczęście. Niestety, wiem o tym. :/ Dlatego apeluję - to jest dziewczyny w Waszych domach i mieszkaniach najważniejsze. Nie wolno oszczędzać na bezpieczeństwie. A tak z miłych rzeczy, to kupiłam dzisiaj czajnik elektryczny Amica Thermis i uważam, że jest prześliczny. Toster też chcę mieć. Lasche - kochana, dziękuję za piękne powitanie. A co do mieszkania osobno, to po prostu mieszkanie razem przed ślubem byłoby niezgodne z naszymi przekonaniami. Ja nie narzekam na to, jak jest teraz wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Maszenko pewnie, że nie narzekaj. Ja piszę tylko o sobie do szczęścia potrzebna mi druga połowa w mieszkaniu . Kurcze, mam nadzieję, że się przekonasz do mieszkania i przy okazji pokażesz nam większe kadry których jestem bardzo ciekawa. To przykre co Cię spotkało, tulę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 01.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To fajne, że w tych zwariowanych czasach są jeszcze młodzi ludzie z takimi zasadami Witaj Maszenko "po latach" cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Spokojnie Madziu - dziewczyny odbyły dyskusję, która niczego do wątku nie wnosiła i kulturalnie pousuwały swoje posty Dokładnie tak:lol2: żeby Maszence nie zaśmiecać. Madziu nie zwariowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.12.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To zacznę temat o ozdobach świątecznych... W tym roku robię Wigilię u siebie, w nowym m Będę szyła ozdoby, piekła pierniczki, suszyła pomarańcze... Ale i tak potrzebuję inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ooo wszystko co lubię, pierniki i pomarańcze. W zeszłym roku zrobiłam na choinkę i małżonek mi podjadał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja też suszyłam pomarańcze w zeszłym roku w plastrach, wyszły bardzo fajnie, a zapach był obłędny:rolleyes:W tym roku zobaczyłam fajny patent na pomarańczę- nie w plastrach ale w calości jako bombki:wiggle: Pokażę http://www.your-wedding.pl/2010/%9cwieta%202010/dodatki/susz/kule1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.12.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kupiłam sobie takie na allegro - nie pachniało ani-ani Szkoda, że i mnie ta Wasza wczorajsza polemika ominęła Maszeńko, sama widzisz, nie ma co przejmować się początkami, skoro to już czas na przygotowania do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no i gdzie te wielkie kadry ja się pytam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.12.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jakby mało nieszczęść było - zepsuł się pierścionek zaręczynowy. Jestem załamana. A aparat z kolei się ładuje i co najmniej jedno wnętrze Wam dzisiaj pokażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Maszenka ...proszę się nie załamywać ...ja zgubiłam ślubną obrączkę ...miałam doła ...a potem dostałam obrączkę od rodziców (ich ślubną ) ...no znaczy, żę będzie dobrze chciałam napisać dawaj chociaż jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja też zgubiłam !!! Ale się znalazła . Pierścionek da się naprawić . Pokazuj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Widze, że moje osoba elektryzuje, że już na moim wątku pojawiają się jakieś napięcia. Jakie napięcia? Dyskutowałyśmy z yokastą o kompromisach, a ponieważ był to duży to go usunęłyśmy;) A pierścionkiem się nie przejmuj- to na szczęście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts