Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

yokasta, czy ty znowu pousuwałaś jkieś posty, czy mi sie wydaje:???:

Wróciłam do domu, weszłam na wątek Maszenki, zaczęłam czytać o kompromisach, doszłam do hasła "Taka dyskusja jest jałowa", uznałam, że nie wiem o co co kaman, wróciłam się o stronę, żeby przeczytać co Famelia napisała, wróciłam tu i... Nie ma nic po

Nie wiem czy 10 lat to tak mało ;)

A było jeszcze właśnie znowu coś o tv w salonie i o jałowej dyskusji - dam se rękę obciąć:o

Jesssu... idę się leczyć;)

Maszenka

WELCOME ...i chleb i sól ...i w ogóle fajnie, że wróciłaś cała i zdrowa ...a na "fachowców" muszą być jakieś paragrafy ...to niedopuszczalne ...a przeczytaj sobie początek swojego dziennika i odnajdź tą radość "wicia gniazda" ...

i niecierpliwie czekam na więcej zdjęć

Widze, że moje osoba elektryzuje, że już na moim wątku pojawiają się jakieś napięcia.

Zdjęć dzisiaj nie będzie, bo zostawiłam u mamy kabelek od aparatu. Także pojawią się w sobotę. Ale zmywarka i pralka wróciły na swoje miejsce i wreszcie mogę normalnie użytkować mieszkanie... Kolejny prysznic za mną, kolejne okropne, czarne myśli też. Nie wiem, czy kiedykolwiek polubię moją łazienkę, niestety. Cudowny pan Wiesio, Złota Rączka, powiedział, że miałam szczęście. Niestety, wiem o tym. :/ Dlatego apeluję - to jest dziewczyny w Waszych domach i mieszkaniach najważniejsze. Nie wolno oszczędzać na bezpieczeństwie.

A tak z miłych rzeczy, to kupiłam dzisiaj czajnik elektryczny Amica Thermis i uważam, że jest prześliczny. Toster też chcę mieć.

Lasche - kochana, dziękuję za piękne powitanie.

A co do mieszkania osobno, to po prostu mieszkanie razem przed ślubem byłoby niezgodne z naszymi przekonaniami. :) Ja nie narzekam na to, jak jest teraz wcale. ;)

Maszenko :) pewnie, że nie narzekaj. Ja piszę tylko o sobie :D do szczęścia potrzebna mi druga połowa w mieszkaniu ;).

Kurcze, mam nadzieję, że się przekonasz do mieszkania i przy okazji pokażesz nam większe kadry :yes: których jestem bardzo ciekawa. To przykre co Cię spotkało, tulę :hug:.

Ja też suszyłam pomarańcze w zeszłym roku w plastrach, wyszły bardzo fajnie, a zapach był obłędny:rolleyes:

W tym roku zobaczyłam fajny patent na pomarańczę- nie w plastrach ale w calości jako bombki:wiggle: Pokażę

http://www.your-wedding.pl/2010/%9cwieta%202010/dodatki/susz/kule1.jpg