Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł Maszenko. Przeczytałam Twoją historyjkę "pod napięciem"-współczuję.

Mieszkanko masz bardzo przytulne cieplutkie. :) Fajny klimat

Gratulację z okazji zaręczyn

<a href=http://images38.fotosik.pl/1239/5fe909d7c34ccc3a.jpg' alt='5fe909d7c34ccc3a.jpg'>

Edytowane przez senmon

Pewnie, że dobrze, ale to był cud. Gdyby coś potoczyło się gorzej, ona by szybko umarła, a ja z nią, bo bym ją na pewno złapała... Któż bowiem wpadłby na to, że pod prysznicem może być prąd? Teraz mam traumę związaną z łazienką. Solidną. :(

Maszenko, nawet mi nie opowiadaj co sie mogło stać...:sick::sick:

Przytulam Cię mocno wierzę, że masz traumę:hug::hug:

Fajną tworzysz sypialnię. Zasłony super:yes: Narzuta szydełkowa doda smaczku :wiggle:

Sztuka sakralna nie mój klimat, ale bardzo fajnie, że Ty ją lubisz- wieszaj wszystko co Tobie się podoba bo to Ty tam mieszkasz:)

Ale, ale czegoś mi brakuje... już wiem motywów łowickich... miały być, czy tak?:p

przepraszam, że z opóźnieniem ...

w łazience najbardziej zachwycił mnie uchwyt do papieru a w sypialni lustro i galeryjka (początki ;) ) nadłóżkowa ...bo oczywiście głodna byłam szczegółów Twojego niepowtarzalnego stylu ...czekam bardzo na zasłonki meblowe, więcej sztuki na ścianach, lifting pudełek i wszelkie dodatki ...

Maszenko wszystko wygląda super, bo wszystko jest w Twoim stylu :yes: Jest dokładnie tak jak zapowiadałaś (no może faktycznie brakuje tych motywów łowickich ;)) i wszystko się idealnie sprawdza. Mieszkanko ciepłe i przytulne, nabiera coraz bardziej charakteru :) Czekam na kuchnię i salon w szerszej odsłonie :)

PS. Mam te same zasłony w sypialni i potwierdzam, że na żywo są piękne! :)

Jakby mało nieszczęść było - zepsuł się pierścionek zaręczynowy. Jestem załamana. :( A aparat z kolei się ładuje i co najmniej jedno wnętrze Wam dzisiaj pokażę...

Puk, puk...

Maszenko - właścicielko niesamowitego mieszkania! Zaglądałam i zaglądam z wielką przyjemnością, choć długo jako całkowity laik w temacie wnętrz nie miałam odwagi pisać :)

Mieszkanko ma swój urok, czar, jest takie zapraszające! Przygody prądowej - współczuję i życzę szybkiego zapomnienia...

A w sprawie pierścionka, no cóż - ja już trzy razy zgubiłam kamyk... ostatnim razem to już nawet za bardzo się nie przejęłam, widocznie już taka moja uroda...

Ale, co tam! od 10 lat jestem szczęśliwą posiadaczką obrączki :) a ją uszkodzić, raczej trudno:)

pozdrawiam,

Marzena

Maszenko, nawet mi nie opowiadaj co sie mogło stać...:sick::sick:

Przytulam Cię mocno wierzę, że masz traumę:hug::hug:

Fajną tworzysz sypialnię. Zasłony super:yes: Narzuta szydełkowa doda smaczku :wiggle:

Sztuka sakralna nie mój klimat, ale bardzo fajnie, że Ty ją lubisz- wieszaj wszystko co Tobie się podoba bo to Ty tam mieszkasz:)

Ale, ale czegoś mi brakuje... już wiem motywów łowickich... miały być, czy tak?:p

Mam mnóstwo nie tylko sakralnej do powieszenia. Zdjęcia, obrazki, grafiki... Tylko kto mi za oprawę zapłaci, nawet głupia Ikea drogo wychodzi jak liczysz ramki w ilościach powyżej 5. Niekoniecznie motywy łowickie... Są bardziej kaszubskie. :) Jest szafka na klucze, są ramy luster... Poduszek nie ma, bo nie ma kanapy. ;) Wtedy pomyślimy.

przepraszam, że z opóźnieniem ...

w łazience najbardziej zachwycił mnie uchwyt do papieru a w sypialni lustro i galeryjka (początki ;) ) nadłóżkowa ...bo oczywiście głodna byłam szczegółów Twojego niepowtarzalnego stylu ...czekam bardzo na zasłonki meblowe, więcej sztuki na ścianach, lifting pudełek i wszelkie dodatki ...

Ja też na to czekam. Liczę, że wreszcie dorwę to co trzeba i przywieszę wszystko porządnie jak należy. Dzisiaj kolejne elektryczne machinacje w ścianie z kolei, więc muszę najpierw się z tym uporać.

Maszenko wszystko wygląda super, bo wszystko jest w Twoim stylu :yes: Jest dokładnie tak jak zapowiadałaś (no może faktycznie brakuje tych motywów łowickich ;)) i wszystko się idealnie sprawdza. Mieszkanko ciepłe i przytulne, nabiera coraz bardziej charakteru :) Czekam na kuchnię i salon w szerszej odsłonie :)

PS. Mam te same zasłony w sypialni i potwierdzam, że na żywo są piękne! :)

Wcale nie mówiłam, że mają być łowickie! Salon i kuchnia niebawem :) W ogóle na żywo wszystko lepiej wygląda, czekam na dobry dzień by porobić ładne zdjęcia.

Puk, puk...

Maszenko - właścicielko niesamowitego mieszkania! Zaglądałam i zaglądam z wielką przyjemnością, choć długo jako całkowity laik w temacie wnętrz nie miałam odwagi pisać :)

Mieszkanko ma swój urok, czar, jest takie zapraszające! Przygody prądowej - współczuję i życzę szybkiego zapomnienia...

A w sprawie pierścionka, no cóż - ja już trzy razy zgubiłam kamyk... ostatnim razem to już nawet za bardzo się nie przejęłam, widocznie już taka moja uroda...

Ale, co tam! od 10 lat jestem szczęśliwą posiadaczką obrączki :) a ją uszkodzić, raczej trudno:)

pozdrawiam,

Marzena

Witaj,

Bardzo mi miło, że się u mnie odzywasz i dziękuję za komplementy. U mnie Ukochany powiedział, że wywalił paragon, ale dzisiaj okazało się, że nie. Reklamacja przyjęta, zobaczymy, co powiedzą. Liczę, że dostanę mój pierścionek. :)

Wcale nie mówiłam, że mają być łowickie! Salon i kuchnia niebawem :) W ogóle na żywo wszystko lepiej wygląda, czekam na dobry dzień by porobić ładne zdjęcia.

Ajjj to nie wiem skąd mi się to wzięło? :D

No i dobrze wiem jak pogoda za oknem wpływa na jakość zdjęć :) Też czekałam ze swoimi aż dziś w końcu wyszło słońce :p

Mam mnóstwo nie tylko sakralnej do powieszenia. Zdjęcia, obrazki, grafiki... Tylko kto mi za oprawę zapłaci, nawet głupia Ikea drogo wychodzi jak liczysz ramki w ilościach powyżej 5. Niekoniecznie motywy łowickie... Są bardziej kaszubskie. :) Jest szafka na klucze, są ramy luster... Poduszek nie ma, bo nie ma kanapy. ;) Wtedy pomyślimy.

To nie wiem skąd nam wszystkim wzięły się te łowickie:rotfl:

Maszewko wszelakie grafiki uwielbiam.:wiggle: fakt, że skompletowanie wszystkich ramek jest kosztowne, dlatego trzeba to robić sukcesywnie:rolleyes:

Jeszcze coś kiedyś wspominałaś o dywanie we wzorki ludowe...

To nie wiem skąd nam wszystkim wzięły się te łowickie:rotfl:

Maszewko wszelakie grafiki uwielbiam.:wiggle: fakt, że skompletowanie wszystkich ramek jest kosztowne, dlatego trzeba to robić sukcesywnie:rolleyes:

Jeszcze coś kiedyś wspominałaś o dywanie we wzorki ludowe...

Mam takie dywanik ludowy, co stał w kuchni, chwilowo jest zwinięty. :) Zółto-biały. :) Raczej do Świąt go nie wyłożę, jest zdecydowanie wiosenny.

A dywan, prawdziwy dywan, to chory koszt... Zresztą kocham moją podłogę. Może względnie kiedyś długie włosie znajdzie się przed/pod kanapą.

Rozchorowałam się :( :(:(:(:(:bash::bash::bash::bash:

Dzisiaj intensywny dzień. Panowie z RWE wymienili mi buczący, obrzydliwy, stary licznik na obrzydliwy, cichy licznik elektroniczny, który robi dyskotekę. Moja ściana w przedpokoju, gdzie są dwa wiszące kable (jeden klejony na glut, gdyż wspaniali panowie montowali drzwi tak, że przycięli stary i domofon mi nie działał), różnicówka, bezpieczniki i licznik jest szczytem obrzydlistwa. Cudowna ekipa nie zamontowała do telefonu, więc musiałam mieć go na wierzchu i przez 4 miesiące (gdzie i tak nie miałam internetu, dziękuję Netii za bycie najgorszą firmą ever) i przez ten czas zwisał w mojen kuchni przechodząc przez całą. Dzisiaj zrobiłam gniazdko w strefie obrzydlistwa i modem jest już tam, wraz z całym innym sprzętem. Dodatkowo wreszcie zamontowałam witrynę od kuchni i wygląda ślicznie. A pomarańcze suszą się w piekarniku. Ale strefa obrzydlistwa spędza mi sen z powiek, jest naprawdę PASKUDNA :sick::sick::sick::sick: W dodatku coś mi nawala aparat i nie mogę Wam pokazać... Potrzebuję pomocy co z tym zrobić.

Przeżyjecie SZOK! Ludzie o słabych nerwach NIE MOGĄ tego oglądać!

strefa%252520ohydztwa.jpg

Edytowane przez Maszenka