Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja przyszłam przywitać się u przemiłej Gospodyni pięknego, klimatycznego, niepowtarzalnego mieszkania!!!

A skoro gadacie i gadacie o Rossmannie, to polecić chciałam ABSOLUTNIE GENIALNY produkt - olejek pod prysznic:

http://www.rossnet.pl/Produkt/Isana-Olejek-pod-prysznic-200-ml,101809

To ja przyszłam przywitać się u przemiłej Gospodyni pięknego, klimatycznego, niepowtarzalnego mieszkania!!!

A skoro gadacie i gadacie o Rossmannie, to polecić chciałam ABSOLUTNIE GENIALNY produkt - olejek pod prysznic:

http://www.rossnet.pl/Produkt/Isana-Olejek-pod-prysznic-200-ml,101809

Idę dziś to się skuszę i wypróbuję ;)

ale mi dałyście do myślenia... masakra - sprawdziłam wszystkie nasze kosmetyki do mycia (szeroko pojętego;)) i jedynie na dwóch z nich w składzie nie widznieje SLS... jest to pasta do zębów Elmex dla dzieci i moja ukochana woda micelarna z Lancome'a... cała reszta - w tym np. produkty apteczne do skóry atopowej Emolium:o:o:o - już to dziadostwo zawierają...

Ale wszystkie sodium są beee? czy tylko konkretnie to SLS???

A skoro wy tyle o kosmetykach popularnych wiecie?;) To jaki peeling do twarzy możecie polecić??? Ktoś mi polecał morelowy St. Ives ale szukam go już od 3 miesięcy i nigdzie nie mogę znaleźć (nawet w Rossmanach;))

Ktoś mi polecał morelowy St. Ives ale szukam go już od 3 miesięcy i nigdzie nie mogę znaleźć (nawet w Rossmanach;))

Ja go używałam bardzo długo- rzeczywiście jest niezły i zwykle kupowałam w drogeriach Natura bądź w Rossmannie właśnie:rolleyes:

Ostatnio jakoś zniknął:confused:

Ja go używałam bardzo długo- rzeczywiście jest niezły i zwykle kupowałam w drogeriach Natura bądź w Rossmannie właśnie:rolleyes:

Ostatnio jakoś zniknął:confused:

bo ja się nim zainteresowałam:rotfl:

pisałam kiedyś u siebie, że to moje (a raczej nasze, bo mąż też się na to łapie) fatum - rzeczy które lubię, używam lub chcę kupić - po prostu znikają z rynku:rolleyes:;)

Jakieś inne sugestie? Jakieś inne, magiczne peelingi do polecenia?:lol:

Ooo, uważaj jak Ci coś polecę:p Zaraz zniknie z rynku:rotfl:

Dobra idę do Ciebie Madzia, żeby Maszence nie zaśmiecać. A tak swoją drogą to Maszenka możesz przekwalifikować swój wątek- wczoraj były włosy, dzisiaj peelingi:lol2::lol2: