Kasia_1982 16.12.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kurcze, nawet Oilatum, niby takie delikatne dla dzieci ma SLS i pelno sodium...wlasnie sprawdzilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.12.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 To ja przyszłam przywitać się u przemiłej Gospodyni pięknego, klimatycznego, niepowtarzalnego mieszkania!!! A skoro gadacie i gadacie o Rossmannie, to polecić chciałam ABSOLUTNIE GENIALNY produkt - olejek pod prysznic: http://www.rossnet.pl/Produkt/Isana-Olejek-pod-prysznic-200-ml,101809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.12.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Dla dorosłych pasta bez fluoru produkuje Ziaja ja używam może nadaje się też dla dzieciów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.12.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 To ja przyszłam przywitać się u przemiłej Gospodyni pięknego, klimatycznego, niepowtarzalnego mieszkania!!! A skoro gadacie i gadacie o Rossmannie, to polecić chciałam ABSOLUTNIE GENIALNY produkt - olejek pod prysznic: http://www.rossnet.pl/Produkt/Isana-Olejek-pod-prysznic-200-ml,101809 Idę dziś to się skuszę i wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Na drzwiach mojej łazienki powinno figurować logo Ziai Na moich tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Classic,w Rossmannie jest wszystko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.12.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Classic. Prawdę mówiąc pastę nam kupił teść i nie wiem gdzie, ale jak go zobaczę to zapytam , logo jest bardzo widoczne. Prosta biała tubka z zielonym paskiem i napisem Ziaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.12.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 16.12.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Och, ja w ogóle kupuję często tanie kosmetyki, głównie dla dzieci. Krem Bubchena na odparzenia z Caledulą jest cudowny. Oliwka Hippa to mój hit. Etc, etc. A co do SLSów, ja wcale nie twierdzę, że są bardzo groźne, ja twierdzę, że nie służą pielęgnacji włosów wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ale mi dałyście do myślenia... masakra - sprawdziłam wszystkie nasze kosmetyki do mycia (szeroko pojętego;)) i jedynie na dwóch z nich w składzie nie widznieje SLS... jest to pasta do zębów Elmex dla dzieci i moja ukochana woda micelarna z Lancome'a... cała reszta - w tym np. produkty apteczne do skóry atopowej Emolium:o:o:o - już to dziadostwo zawierają... Ale wszystkie sodium są beee? czy tylko konkretnie to SLS??? A skoro wy tyle o kosmetykach popularnych wiecie? To jaki peeling do twarzy możecie polecić??? Ktoś mi polecał morelowy St. Ives ale szukam go już od 3 miesięcy i nigdzie nie mogę znaleźć (nawet w Rossmanach;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.12.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ooo lubię ten peeling, w rossmanie kupuję ale mam jeszcze poprzedni, nie rozglądałam się za nowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 w Rossmanie??? W 4 pytałam - nikt nawet o nim nie słyszał Może wycofany? - mi to się często zdarza:rotfl: A może w stolycy go nnie ma- uznali, że warszafianki nie będą używać "takiego" peelingu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.12.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ktoś mi polecał morelowy St. Ives ale szukam go już od 3 miesięcy i nigdzie nie mogę znaleźć (nawet w Rossmanach;)) Ja go używałam bardzo długo- rzeczywiście jest niezły i zwykle kupowałam w drogeriach Natura bądź w Rossmannie właśnie:rolleyes: Ostatnio jakoś zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja go używałam bardzo długo- rzeczywiście jest niezły i zwykle kupowałam w drogeriach Natura bądź w Rossmannie właśnie:rolleyes: Ostatnio jakoś zniknął bo ja się nim zainteresowałam:rotfl: pisałam kiedyś u siebie, że to moje (a raczej nasze, bo mąż też się na to łapie) fatum - rzeczy które lubię, używam lub chcę kupić - po prostu znikają z rynku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.12.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 bo ja się nim zainteresowałam:rotfl: No to pięknie:mad: Nigdzie go nie ma, nawet w necie:bash: Będziemy składać zamówienia u yokasi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No to pięknie:mad: Nigdzie go nie ma, nawet w necie:bash: Będziemy składać zamówienia u yokasi:lol2: no to możemy spisać go na straty;) Jakieś inne sugestie? Jakieś inne, magiczne peelingi do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 I lepiej się módlcie, żebym nie zaczęła używać produktów BabyDream - macie jak w banku, że zostaną wycofane z polskiego rynku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.12.2011 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Jakieś inne sugestie? Jakieś inne, magiczne peelingi do polecenia? Ooo, uważaj jak Ci coś polecę Zaraz zniknie z rynku:rotfl: Dobra idę do Ciebie Madzia, żeby Maszence nie zaśmiecać. A tak swoją drogą to Maszenka możesz przekwalifikować swój wątek- wczoraj były włosy, dzisiaj peelingi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 17.12.2011 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Peelingów nie używam. Ale lubię rozmawiać o dobieraniu bielizny. Btw mam już "udawaną" kanapę. Ogólnie może jutro pokażę "salon". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.12.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Btw mam już "udawaną" kanapę. Ogólnie może jutro pokażę "salon". :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts