nemi 31.12.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8.760 godzin miłości, 526.600 minut pogody ducha i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy! Dziękuję za kolejny wspólny rok na FMI życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.Oby był lepszy niż poprzedni! http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.03.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 I'm back! Tęskniliście? Widzieliście nową OBŁĘDNĄ folkową kolekcję tekstyliów ze sklepu na I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Maszenka, dawaj foty mieszkania a nie nam tu Ikeą oczy mydlisz. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.03.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hahahaha, no szukam kabelka od ładowarki! Z newsów prywatnych: mam nowego ukochanego, made in USA Daaaawno mnie tu nie było na tym forum... Idę nadrabiać lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.03.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jak to nowego pisz pisz! Bo nie wiem czy mówisz o mężu czy psie wiem, że Ty psiara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.03.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Męża to ja jeszcze nigdy nie miałam Mój poprzedni związek się rozstał no i poznałam obecnego absztyfikanta, uroczego Amerykanina. Poznałam w sposób haniedbnie szalony i nieodpowiedzialny - przez internet (acz nie portal randkowy, a przez przypadek), pojechałam do USA, zakochałam się totalnie i na amen z wzajemnością i teraz czekam, aż on przyleci w lipcu. A psów mam obecnie - na dwa domy, mój osobisty i mój rodzinny - 5 na głowie W tym dwa u mnie. Znalazłam kabelek, ale teraz siedzę w domu rodzinnym, jak tylko wrócę do własnego m to sfotografuję co nieco. Z rzeczy wnętrzowych: nadal jestem nieurządzona, ale ostatnio zamówiłam nowe szafki do łazienki i przerobiłam wyposażenie moich szaf ikeowych. Nadla brakuje mi luster (to już obciach, bo ramy wiszą same od niemal dwóch lat) i nadal nie powiesiłam mojej galerii nad łóżkiem, bo cierpię na brak pana z wiertarką pod ręką. Postaram się też wrzucić jakieś nowe, folkowe inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.03.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wiem, ze nie miałaś ale miałaś mieć ! Ha ! To tylko szczęścia w miłości życzyć . Ech, dawno Cię nie było, ciekawe jak się pozmieniało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.03.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Pokazuję dwie rzeczy z ostatniej kolekcji tekstyliów IKEA, które mnie zachywciły: Ten pierwszy dywanik jest mój i jestem zachwycona - pasuje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.03.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Maszenko troszkę Cię nie było;) hmmmm nowa Miłość.....a zdjęcia wnętrz będą, cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hahahaha, no szukam kabelka od ładowarki! Z newsów prywatnych: mam nowego ukochanego, made in USA Daaaawno mnie tu nie było na tym forum... Idę nadrabiać lekturę Masz, a Ty przypadkiem się nie krzątałaś po ikei w zeszłą niedzielę? Miałam wrażenie, że Cię tam spotkałam, ale jakoś pewna nie byłam i nie miałam śmiałości zagadnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.03.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Masz, a Ty przypadkiem się nie krzątałaś po ikei w zeszłą niedzielę? Miałam wrażenie, że Cię tam spotkałam, ale jakoś pewna nie byłam i nie miałam śmiałości zagadnąć Owszem, krzątałam się Kupując min. wspomniany dywanik i wpadając w rozpacz, że nie ma właściwych mebli do łazienki. Ehhh, szkoda, że nie zaczepiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.03.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ty mu czasami słowa " absztyfikant" na angielski nie tłumacz A tak na poważnie to no nie ma nic piękniejszego jak nowa miłość na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.03.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ależ muszę, gdyż albowiem ponieważ zakupiłam mu t-shirt z wąsem i napisem "absztyfikant". Jeszcze nie wiem, jak to przetłumaczę/wytłumaczę, ale jakoś pójdzie. I ta założy Tak, nowa miłość na wiosnę rzecz piękna. Z meblowych newsów: czekam niecierpliwie na dwie szafki do mojej łazienki, które zamówiłam na allegro, bo nic w sklepie na I odpowiedniego nie znalazłam. OBY wyglądały po ludzku... Tanie były, ale się stresuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.03.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To mam nadzieję, że zdążę zobaczyć i że zaraz nam tu pokażesz cosik jako obiecałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.03.2013 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 I'm back! Tęskniliście? No jeszcze się pytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts