kardamina 03.10.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 trzymam kciuki za całokształt robót U mnie najprawdopodobniej remont stanie w miejscu, kiedy zrobię nowy właz i wymienię okna. Później będzie już tylko cisza...... ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 03.10.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie przejmuj się Kardamina u mnie będzie podobnie!! Teraz jadę ostro z robotami przez miesiąc a później juz tylko ile mi sie uda po pracy zrobic, więc tez rewelacji nie będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 03.10.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Zaczeliśmy ustawiać prowadnice do tynkowania w łazience i ganku, jutro jak dobrze pójdzie ustawimy je w sypialni a pojutrze dalszy ciąg tynkowania!! Mam nadzieję do końca tygodnia skończyc temat tynków:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 10.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 i jak tam na budowie? W ciągu tygodnia to pewnie mnóstwo rzeczy zrobiłeś? Jakieś zdjęcia poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 11.10.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witaj Alana!! Ano dzieję sie dzieje, aktualnie kończę tynki(myslę, że jeszcze ze dwa dni mi jeszcze zejdzie z zacieraniem na gotowo) ale w międzyczasie też zaczynam oczyszczać cegłę na suficie(super wychodzi ale jak cholernie pracochłonne to jest)!! W tym tygodniu planuje też zadaszyć ganek i ogólnie uszczelnic domek, wstawić wkład i podłączyć i jak sie uda to podlączyć nową skrzyneczkę elektryczna. Zdjęcia lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 13.10.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Na dzisiaj tynki skończone, zostały tylko drobne poprawki gdzieniegdzie. Dalej walczę z sufitami(jeszcze trochę mi przy nich zejdzie) a później uszczelnienie budynku i wstawienie wkładu kominkowego i zaczynam hajcować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 13.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A gdzie foty???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dawno mnie nie było, niestety non stop w pracy!! Mam nadziję, że nadrobię moja nieobecność zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Pracy juz dośc dużo wykonanej: Tynki w łazience i w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ganek w trakcie zadaszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Uszczelniona ściana szczytowa ścianka pomiędzy kuchnią a salonem, planuje żeby była z cegiełki(mam nadzieje, że uda mi sie równo wymurować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Wreszcie drzwi do domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 A własnie w międzyczasie walczylismy z przyłaczem wodnym. Była niezła akcja przez kilka dni - 70 mb wykopu z tego ponad 15 ręcznie!! Ryra Juz prawie cala zasypana a w poniedzialek maja mi przyłaczyć wodę - nareszcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 W międzyczasie walczę z sufitami częściowo wyfugowane ale jeszcze nieoczyszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Uszczelniona sciana szcytowa od strony ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dobra lecę na budowe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 22.10.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Super!Gratulacje!Kawał porządnej roboty za Tobą.Idziesz jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 22.10.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 to kiedy parapetówa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.10.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mamy małe opóźnienie(ale malutkie) i planujemy wprowadzić się(oczywiscie na częściową budowę) max do połowy listopada.Jutro montujemy nową skrzynke elektyczna a w poniedziałek podlączam wklad kominkowy co by troszke zacząc grzać. Od wtorku mam nadzieję zacznę klaść kafle na podlogach.Dzisiaj jeszcze udalo mi się obłacić cały daszek nad gankiem więc w poniedzialek blacha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 22.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 :No, i pięknie.... to ja już wiem, dlaczego mi w tym tygodniu nie przywieźli okien? bo Dankan "zamykał" swoją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts