Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Remont starej kuźni

Dankan

Recommended Posts

Jeju jak tak sobie patrzę to jakbym nas widziała .. podziwiam:D I ja w to wierzę ,że dopniesz swego ,oj dopniesz bo jak ma się cel to nic innego się nie liczy. A jak już zamieszkacie to na spokojnie można robić dalej. Tylko wiesz co - później już tak się nie chce, tylko ciiicho;) po pewnym czasie człowiek się wypala.

Dankan trzymam kciuki :bye:

• Odpowiedzi 247
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak na poważnie Dankan doceń to, że nie musicie dochodzić do kompromisów w kwestii płytek itp. Ja bym w życiu nie podejrzewała, ze kafelki potrafią doprowadzić dwoje ludzi do granicy wytrzymałości :) Ja od dwóch dni mam "hercklekoty" (tak zwane nerwobóle z tego powodu) :D

Hercklekoty hahahhahahah Nie słyszałam nigdy o czymś takim. :D :D :D

Ja w kwestii gustu mam łatwiej, bo jak robiliśmy podłoge na parterze, to chciałam takie drewnopodobne płytki, ale mój mąż wtedy powiedział, że po jego trupie. I teraz bardzo żałuje, więc jak coś chcę przeforsować, to mu to przypominam i mówię: słuchaj mnie, bo ja się na tym znam! :D

Zosik czasami sypiam, w zasadzie codziennie siedzę tam do wieczora potem przyjeżdząm do domu, szybki prysznic, jedzonko i komar!! Mój dzień polega tylko na spaniu i pracy w naszym domku i tak będzie przez najbliższy miesiąc!!:yes:

Trochę padam na pysk i wszystko mnie boli ale jaka to dla mnie przyjemność z postepow na budowie!!:D

Alana do łazienki mamy już wszystko kupione oprócz płytek podłogowych(są juz wybrane). Wybraliśmy (ale nie kupiliśmy jeszcze) płytki do przedpokoju i kuchni, jak gdzieś znajde zdjęcia to wkleje.

Gopax tak jak napisałaś jak trzeba to siędze po 20 godzin!!