kubel30 25.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jeju jak tak sobie patrzę to jakbym nas widziała .. podziwiam:D I ja w to wierzę ,że dopniesz swego ,oj dopniesz bo jak ma się cel to nic innego się nie liczy. A jak już zamieszkacie to na spokojnie można robić dalej. Tylko wiesz co - później już tak się nie chce, tylko ciiicho;) po pewnym czasie człowiek się wypala. Dankan trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 27.09.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dzisiaj wylałem podłogę w łazience. Jutro szpryc w salonie i kuchni a pojutrze zaczynamy tynki:wiggle:Kubelku dzięki za kciuki - przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 29.09.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dzisiaj jest pojutrze i co? I zaczeliśmy tynki!! Jak tylko beda widoczne efekty wytynkowanych calych pomieszczeń to obiecuje porobic zdjęcia. Licze, że tynki skończymy w kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 29.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 dzisiaj jest dzisiaj, ale dobrze że zaczęliście te tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 dalej trzymam już trochę boli ale dam radę , teraz trzymam za tynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 30.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 gdyby tak każdy chłop dotrzymywał słowa jak Ty I do tego gust ma taki jak małżonka Żyć nie umierać Trzymam kciuki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja też trzymam kciuki i czekam na fotograficzną dokumentację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 30.09.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Alana dzięki za miłe słowa, aż mi(nam) sie miło zrobiło!!Amalfi lada dzień pokaże zrobione tynki, na dzień dzisiejszy juz kuchnia jest prawie otynkowana. Do poniedziałku powinienem skończyc kuchnie i salon, więc beda i zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To Ci robota fajnie idzie. Jutro ma być 26 stopni. Tynki bedą pięknie schły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 30.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 tak na poważnie Dankan doceń to, że nie musicie dochodzić do kompromisów w kwestii płytek itp. Ja bym w życiu nie podejrzewała, ze kafelki potrafią doprowadzić dwoje ludzi do granicy wytrzymałości Ja od dwóch dni mam "hercklekoty" (tak zwane nerwobóle z tego powodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 tak na poważnie Dankan doceń to, że nie musicie dochodzić do kompromisów w kwestii płytek itp. Ja bym w życiu nie podejrzewała, ze kafelki potrafią doprowadzić dwoje ludzi do granicy wytrzymałości Ja od dwóch dni mam "hercklekoty" (tak zwane nerwobóle z tego powodu) Hercklekoty hahahhahahah Nie słyszałam nigdy o czymś takim. :D Ja w kwestii gustu mam łatwiej, bo jak robiliśmy podłoge na parterze, to chciałam takie drewnopodobne płytki, ale mój mąż wtedy powiedział, że po jego trupie. I teraz bardzo żałuje, więc jak coś chcę przeforsować, to mu to przypominam i mówię: słuchaj mnie, bo ja się na tym znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 01.10.2011 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Na szczęście z żonką mamy ustalone, że ja zajmuję sie remontem i podziałem pomieszczeń a ona decyduje o wykónczeniu. Druga sprawa to fakt, że mamy podobny gust więc zazwyczaj propozycja jednej strony jest przyjmowana pozytywnie przez drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 01.10.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 heh... a my ostatnio poruszyliśmy temat białych listew przypodłogowych... co prawda postawiłam na swoim, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 02.10.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Na dzisiaj wytynkowana jest kuchnia, salon i przedpokój. Zostały do wykończenia szpalety drzwi i okien i drobne poprawki. Przepraszam za jakość zdjęć ale zazwyczaj robię je po skończonej robocie i jest już ciemnawo. Jutro zrobie jeszcze raz w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 02.10.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Wylana posadzka w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 02.10.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 W nadchodzącym tygodniu mam w planach skóczyć tynki w całym domku(oczywiście wewnątrz) i powalczyć ze stropem!! W następnej kolejności wykończenie od środka ganku, potem łazienka czyli: wanna, muszla, bited i kafle na ścianach!! Wreszcie zacznie być coś w miarę wykończone!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Idziesz jak burza I pewnie zrobisz wszystko co zamierzasz. A powiedz? Ty śpisz w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 no i pochwal się płytkami jakie wybraliście z żonką do łazienki nie? Macie już powybierane wanne, wc, umywalkę? Jeśli tak to jakie? Dla mnie to temat na czasie więc wybacz dociekliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 02.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 woooooooow:jawdrop:no nieźle ci idzie, nabrałeś tempa... znam to... my tak goniliśmy rok temu, więc wiem, ze jak sie człowiek uprze to zrobi choćby miał pracować 20 godzin na dobę... WYTRWAŁOŚCI życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 03.10.2011 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Zosik czasami sypiam, w zasadzie codziennie siedzę tam do wieczora potem przyjeżdząm do domu, szybki prysznic, jedzonko i komar!! Mój dzień polega tylko na spaniu i pracy w naszym domku i tak będzie przez najbliższy miesiąc!! Trochę padam na pysk i wszystko mnie boli ale jaka to dla mnie przyjemność z postepow na budowie!! Alana do łazienki mamy już wszystko kupione oprócz płytek podłogowych(są juz wybrane). Wybraliśmy (ale nie kupiliśmy jeszcze) płytki do przedpokoju i kuchni, jak gdzieś znajde zdjęcia to wkleje. Gopax tak jak napisałaś jak trzeba to siędze po 20 godzin!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts