Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Remont starej kuźni

Dankan

Recommended Posts

• Odpowiedzi 247
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdjęcia budynku w aktualnym stanie. Wiem, ze wyglada na zdjęciach tragicznie ale w rzeczywistości jest całkiem znosnie:

s640

193.JPG

195.JPG

196.JPG

199.JPG

200.JPG

201.JPG

202.JPG

209.JPG

Z przodu bedzie oczywiscie sciana, wejście do środka z boku od strony bramki. Komin do przemurowania i jeszcze tysiąc innych rzeczy

Edytowane przez Dankan

Zdjęcia budynku w aktualnym stanie. Wiem, ze wyglada na zdjęciach tragicznie ale w rzeczywistości jest całkiem znosnie:

https://picasaweb.google.com/116324460318853748906/DropBox?authkey=Gv1sRgCOetidiw06rylwE&pli=1&gsessionid=26Z4j-zUBz0SOv4swGMK1A#

Z przodu bedzie oczywiscie sciana, wejście do środka z boku od strony bramki. Komin do przemurowania i jeszcze tysiąc innych rzeczy

Pomagam

193.JPG

200.JPG

Odnośnie kredytu to jeszcze kilka dni czekamy, kupujący maja delikatnie pod górkę z bankiem i poprosili o jeszcze kilka dni. Mam nadzieję, że to doslownie te kilka dni i w przyszłym tygodniu kaska będzie na koncie :) Okna przyjeżdżaja w tą sobotę więc będziemy walczyli trochę w domku. Projekt sie robi i powinien byc na koniec kwietnia.

W tygodniu zaczynamy akcję z montażem a nie jest to prosta sprawa. Okna mają duże wymiary na wysokość 145 cm, długosci 180 cm, 207 cm 145 cm i balkonowe 180(te mnie najbardziej cieszą) szerokości więc są o wiele większe niż aktualne otwory a i niektóre będą w innych miejscach. W takiej sytuacji czekaja nas powiększania(bądź wykuwania nowych otworów) oczywiście nowe nadproża i kupe innej roboty ale jak juz będa wstawione to jak bedzie milo:)