Dankan 10.06.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) ! Edytowane 9 Marca 2012 przez Dankan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 10.06.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Co ja tutaj jeszcze robię Dzisiaj zjechałem o 21:00 Jutro rano wstawanko o 6:00 a ja lekko wyluzowany siedze sobie i pisze na forum o 23:36 niezła korba!! Musiałem, dawno mnie nie bylo i musiałem co nie co dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 10.06.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Jutro mnie czeka przełożenie prądu na ścianie szczytowej, wyburzenie ściany szczytowej i zalanie fundamentów!! Ostra jazda!! Damy radę!!! Bob budowniczy zawsze da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 10.06.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Jeszcze mały drobiazg, aktualnie jest 23:45 a na forum wpisuje 21:45 cofamy sie w czasie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 11.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Witaj Dankan,nareszcie zdjęcia:lol2:.Jak się coś na włościach dzieje to i adrenalina wysoka i spać się nie chce. Powodzenia w pracach, pozdrawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 11.06.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 janiseya oj dzieje się dzieje!! Do niedawna roboty było niewiele a teraz jak ruszyło to ostro!! Mam nadzieję, że tak już będzie teraz caly czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 11.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Tego Ci życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.06.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 No i jak poszło na placu budowy , wszystko udało się zrobić, bo lista imponująca ? Nam z reguły zawsze wychodzi inaczej niż planujemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 11.06.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Częściowo: fundamenty zalane, słupek postawiony ale nie został przepięty prąd więc nie mogliśmy zdemontować konstrukcji ściany szczytowej z przodu. W zamian(bo nie ma obijania się) wkopałem i zalałem jeszcze jeden słupek i kawałek fundamentu pod ogrodzenie murowane. Co jeszcze, to rozebralismy cegły przy poniemieckim(nie wiem jak to nazwać) wieńcu, tzn. część cegieł przy murłacie.Jutro odpust!! Hehe!! mam nadzieję, że śpię do oporu(jak mi synek pozwoli to do 7:00), potem spacerek itp a w poniedziałek do roboty. Plan mamy taki, że w ciągu najbliższych dwóch tygodni przerabiamy cała więźbę, stawiamy ścianę szczytową i kaldziemy dach(cały) i jak damy radę to kończymy wstawianie okien. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 11.06.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Trzymam kciuki za te dwa tygodnie Nadmieniłeś, że będziesz miał ogrodzenie poczęści murowane (przynajmniej ja tak to wyczytyłam) - będziesz słupy i fundament w przyszłości czymś obkładał? Pytam dlatego, iż sama w przyszłości zamierzam mieć u siebie takie ogrodzenie - zasatanawiam się tylko nad obłożeniem tego. Nie wiem co lepsze - cegła klinkier, czy płytki elewacyjne z klinkieru? Słyszałam różne opinie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 My na szczęście nie musimy się odgradzać, zaoszczędzimy trochę ale podobają się nam wiejskie płoty z surowych desek. A tak właściwie to ja poproszę o większe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 12.06.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 A ja się do prośby o większe zdjęcia podpinam:cool:. Trzymam kciuki za najbliższe 2 tygodnie pracy. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 12.06.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Co do zdjęć to nie wiem czemu takie małe wyszły, następne postaram sie wkleić większe. Płot murowany będzie tylko z przodu, jeszcze do końca nie wiem jak bedzie wygladał ale mam dość dużo cegły rozbiórkowej i myslałem o wymurowaniu go z niej i po prostyu otynkować. Może wymurować słupki z cegieł a pomiędzy dać jakieś kraty zdobione(metaloplastyka) - zobacze jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.06.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 ... może za bardzo je zmniejszyłeś? ale proponuje poprawke, bo nic na nich nie widac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 12.06.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Jak cegły rozbiórkowe, stare, to mają wytrzymałość jak klinkier- może nie tynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.06.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ja bym czyściła za taką ludzie płacą duże pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkowska 13.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Wpadam z rewizyta, u Ciebie widac konkretne postepy. Gratuluje, zyczac pieknej pogody i mnostwo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 14.06.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Jutro przyjeżdżaja bloczki fundamentowe i pustaki max, cement, wapno, piach więc od pojutrza powinno zacząć sie murowanko. Powoli zaczną być efekty, jak postawimy ścianę szczytową to będziemy mogli dach kończyć - -teraz tylko od pogody wszystko zależy!! Edytowane 9 Marca 2012 przez Dankan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 14.06.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Szlag mnie trafi z tymi zdjęciami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.06.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nic z tym zdjęciem nie zrobisz , ono ma taki mały oryginalny rozmiar ,większe nie wejdzie;) Szukaj większych.Powodzonka w pracach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts