Dankan 28.07.2011 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Na poddaszu wreszcie można sie poruszać bez większej obawy o uraz głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 28.07.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam, no i doczekałam się na zdjęcia:lol2:. Gratuluję postępów:wave:.Co w planach na czas najbliższy poza pokryciem dachu? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 28.07.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dzisiaj dach w połowie pokryty, jutro będzie w całości i wiecha!! HeheCzęść nadproży jest wstawionych więc zaczniemy powoli wstawiać okna, potem instalacja elektryczna i zbijanie starej posadzki. Ogólnie głównie prace wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Super ta więźba , to nowa czy odnowiona ? Widzę ,że nie próżnowałeś i robota poszła do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 04.08.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hej kubelku! Więźba odnowiona a częściowo wymieniona(elementy). Oczywiście dalej nie próżnuję i działam. Na dzień dzisiejszy dach jest pokryty praktycznie w calości, piszę praktycznie bo został nam jeden pas i jeden gąsior. Wcześniej nie mogliśmy tego pokryć bo wystawa tam słupek na tymczasowy prąd. Prąd został przeniesiony w docelowe miejsce i jutro położymy ten ostatni pas. Wykulismy dziury pod drzwi tarasowe i okno i oczywiście sa już wstawione. Jazda z tym była niesamowita ale przynajmniej mamy część cegieł na ganek, hehe!! Wieczorkiem albo jutro rano wkleję zdjęcia bo efekty już sa bardzo widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 04.08.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Dankan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 04.08.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 04.08.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 04.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam,nooooo postępy widoczne i zaczyna się robić naprawdę ciekawie:lol2:.Życzę wytrwałości. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 04.08.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dach w prawie całej okazałości Z oknami troszkę zaczyna nabierać wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 04.08.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wybaczcie za sajgon jaki panuje ale na tą chwilę mam mało czasu na porządki ale obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 05.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Bałaganem się nie przejmuj. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 05.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ...na porządki przyjdzie czas... teraz skup sie na konkretach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 08.08.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Wstawilismy okno w łazience, skuwamy wszystkie posadzki i zaczynamy kuć pod rury wod-kan. Dzięki za slowa pocieszenia, sprzątaniem zajmę się później!! Schody na górę chyba jednak będa betonowe, zamierzam je wylac razem z posadzkami. Mamy je w planie zrobić za około dwa tygodnie a do tego czasu musimy przynajmniej pociągnąc zasilenie wody i kanalize do łazienki, mam nadzieje, że damy z tym wszystkim radę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 09.08.2011 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Jeśli wylejesz schody i posadzki, to znaczy, że będziesz miał chwilę przerwy Dasz radę, dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 09.08.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Wybaczcie za sajgon jaki panuje ale na tą chwilę mam mało czasu na porządki ale obiecuje poprawę Wiadomo, że na początku jest chaos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.08.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Widzę ,że jedziecie ostro ....świetnie rozumiem ciśnienie , jak wiesz przechodziłam to samo. Będzie pięknie bałaganem się nie przejmuj , gorzej jak już mieszkasz tak jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 09.08.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 kardamina przerwy raczej nie będzie jest tyle roboty, że zawsze się coś znajdzie:yes: janiseya oj chaos to jest i coś nas nie opuszcza!! kubel30 planujemy zamieszkać w październiku, pewnie do wykończenia będzie bardzo dużo rzeczy więc poczujemy ten smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 10.08.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 jutro zaczynamy dzialać z kanalizacją a pojutrze z wodą(mam nadzieję). Dzisiaj zrobiliśmy wykopy i część bruzd pod rury. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to posadzki będą szybciej niż planowano tzn. na przyszły tydzień(oczywiście mam nadzieje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 13.08.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Pięknie !Tempo macie przyspieszone!Kiedy to oglądam,to widzę powtórkę z mojego remontu.Życzę Wam wytrwałościi siły bo jeszcze sporo przed wami.Ale jeśli mogę doradzic coś przed przeprowadzką-wietrzcie i grzejcie dom.Mokre tynki, wylewki kumulują wilgoc.Potem meble,zawartośc szaf ,łóżka będą trzymały wilgoc apotem pleśniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts