Dankan 17.08.2011 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam Edyta Ż w moich skromnych progach, tak tempo mamy przyspieszone!! Właśnie ze względu na wilgoć i czas potrzebny do suszenia posadzki i tynki chcemy zrobić jak najszybciej. Plan mamy taki, że do końca tygodnia posadzki a na koniec następnego tygodnia tynki. Na dzień dzisiejszy kanalizacja jest już cała rozporwadzona i podłaczona do studzienki. Dzisiaj zaczynamy walkę z prądem i styropianem na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 18.08.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 z prądem walkę zaczeliśmy ale ze styropianem nie!! Kurcze drobne opóźnienie dowiozą go dopiero na wtorek!! W takim razie posadzka najwcześniej na środę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 01.09.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Na dzień dzisiejszy już rozprowadzony jest prawie cały prąd, położony styropian i wylane posadzki w przedpokoju, kuchni i salonie. Zaczynamy przygotowywać podłogi pod posadzki w sypialni i łazience. Kanalizacja juz jest cała, na rozprowadzenie rurek wodnych przyjdzie czas w przyszłym tygodniu. Mam nadzieje, że tynki zaczniemy max za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.09.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dankan a gdzie foty??? tyle się tu dzieje i nie ma fotorelacji, więc siedzę i tupię nóżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 01.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 chłopak ciężko pracuje... daj mu spokój - mam tylko nadzieję iż na budowę nie zapomina aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 02.09.2011 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie zapomina i fotki jak najszybciej wklei!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 02.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Pozwolisz, że poczekam... ...na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 03.09.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 (edytowane) Edytowane 3 Września 2011 przez Dankan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 03.09.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Nasza prawie wspaniała łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 03.09.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 I posadzka już wylana i wreszcie zamurowane okno od strony sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Piknie już tam u Was . A wiesz co mój mały powiedział jak zobaczył te zdjęcia? - mamo to tak jak u nas na Wichurze , wow fajnie.... jak widać sześciolatek zna się na rzeczy. A czy zostawiasz gdzieś cegiełkę a może jej nie lubicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 03.09.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ale fajnie mi się zrobiło!! Dzieki!! W planach mamy sufity w salonie i kuchni w cegielce a belki stalowe obłożymy drewnem, zobaczymy tylko w jakim stanie są cegły - mam nadzieję, że w wystarczająco dobrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 ... śledzę wasz remont od początku.... nieźle wam idzie... robi się coraz bardziej domowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 03.09.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Witaj gopax i oczywiście zapraszam do podglądania!! Na przyszły tydzień w palnach resztę posadzek i instalacja wodna w łazience a za dwa tygonie wreszcie tynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.09.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 W planach mamy sufity w salonie i kuchni w cegielce a belki stalowe obłożymy drewnem, zobaczymy tylko w jakim stanie są cegły - mam nadzieję, że w wystarczająco dobrym. Ooooo doooobrze, dooobrze To 3mam kciuki za dobry stan cegły - żeby zobaczyc jak to u mnie będzie wyglądało Poza tym witam się teraz, bo podglądam od dawna i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 05.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ( ... ) i wreszcie zamurowane okno od strony sąsiada Odniosłam wrażenie, jakbyś poczuł ulgę po zamurowaniu tego okna. Czyżby sąsiadowi przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 06.09.2011 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Kardamina z tym sasiadem to wojny nie mam ale widoki przez okno były średnie(wychodziło na traktor i kombajn pod wiatą) więc postanowione, że skoro nie musimy ich miec to po co sie męczyć. Na razie z sąsiadami żyje w miare ale trochę prywatności też jest mi potrzebne(wiadomo jak to na wsi z tą prywatnościa). Wole widoki na ogród i tak też zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 06.09.2011 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Co do sąsiadów to mói limit się chyba wyczerpał. Do tej pory mieszkałem w kamienicy i wlasnie dzieki sąsiadom postanowilismy sie wyprowadzic do domku na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.09.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Prace trwają na całego Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 14.09.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) Na dzień dzisiejszy wylana jest posadzka w sypialni i zaczynam rozprowadzać rury wodne mam nadzieję, że w tym tygodniu skończę i wreszcie zaczniemy tynki.Jutro postaram się wkleic zdjęcia. A zapomniałbym: oczyścilem z gruzu przejście przy plocie od sąsiada i posadzilem tujki!! Edytowane 14 Września 2011 przez Dankan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts