Dankan 21.09.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Więc tak - ganek już jest cały wymurowany, woda w łazience skończona. treaz zostało porowadzić wodę do bojlera na górze i do lazienki. W ganku zaczniemy powoli robic daszek, niestety prowizoryczny bo czasu i kasy mało. Mam nadzieję, że w przyszłym roku zmieni sie w mój wymarzony dwuspadowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 21.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Mówisz o takim dwuspadowym daszku, jak jest teraz u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 21.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 zdjęcia prosimy, zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.09.2011 03:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Kardamina dokadnie ale chyba w tym roku nie będę mial takiego ladnego jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.09.2011 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Alladyn71 zdjęcia jak najszybciej wkleję, muszę je tylko porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 To sprężaj sie z tymi fotami. Ileż można czekać? Ja też lubie dwuspadowe dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 24.09.2011 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Oj, tak... nie ukrywam - zmiana dachu jest kosztowna. Przynajmniej mnie dość ostro oskubała, ale... napisałeś, że "chyba w tym roku nie będę mial takiego". Podkreślam - napisałeś chyba, czyli nic nie wiadomo, bo nic nie jest jeszcze przesądzone - rok się jeszcze nie skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 24.09.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ganek w trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 24.09.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (edytowane) Woda w łazience juz rozprowadzona Edytowane 24 Września 2011 przez Dankan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 24.09.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 W międzyczasie trochę wyrównałem szpalety i dokończyłem mocowanie prowadnic tynkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 24.09.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 I ganek już wymurowany, została do zrobienia warstwa cegiel, dach, drzwi i tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 24.09.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Jaka akcja była dzisiaj z oknem!! Coś pokiełbasiłem wymiary i okazało się, że za szeroki wymurowalem otwor więc trzeba było domurowac słupek. Spoko dalem radę!!Plan jest taki: w poniedziałek szpryc a wtorek lub środa zaczynam tynki w salonie i kuchni, a zapomnialem napisac w kuchni woda też jest juz poprowadzona.W przyszłym tygodniu planuję też wylać posadzkę w lazience i cos może z daszkiem mi sie uda w ganku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.09.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Brawo! Masz zapał jak widzę. Pogoda ma być ładna, wiec będzie łatwiej. Sporo masz już zrobione. I do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 25.09.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No to nas zarzucił zdjęciami No i super - klimatyczny ganeczek i w środku się rozjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 25.09.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Zosik nie wiem czy ganek będzie, aż taki klimatyczny jak chciałem bo nie wiem czy dam radę powalczyć z tym daszkiem dwuspadowym!! Amalfi mam nadzieję, że prace będa szły jeszcze szybciej. Jak tylko skończę tynki w salonie i kuchni to będę zostawał tam na noc żeby więcej zrobić, czyli za dwa tygodnie czeka mnie niezłe lokum!! Wiecie co jak jestem w naszej kuźni i pracuje to jakoś zmęczenia nie czuję i gubię się w czasie. Często żonka dzwoni do mnie i pyta kiedy wreszcie do domu przyjadę a ja w szoku, że juz ta godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 25.09.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzisiaj mam pierwszą niedzielę wolna od miesiąca i nie za bardzo wiem co ze sobą zrobić!! Miałem odpocząć ale coś jest nie tak jak wiem, że w kuźni nic sie nie dzieje!! To jest chyba ostatnia taka niedziela przed wprowadzeniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 25.09.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Namówiłem żonke - jedziemy do Leroya i castoramy a potem mały spacer!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 25.09.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 i co kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 25.09.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Hm... odpoczynek jest potrzebny - czasem organizm się tego domaga. Jednak... na moje oko, widać u Ciebie ogromne parcie na zamieszkanie już w starej kuźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 25.09.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Zosik nic nie kupiłem ale ustalilismy jakie płytki do kuchni, jakie do przedpokoju i jakie panele do salonu!! Myślę, że za dwa tygodnie bede zaczynal kłasc kafle więc wstępne wybory były potrzebne!! Ostatnio często jestem w casto i leroy i miałem upatrzone i płytki i panele i najważniejsze co dzisiaj potwierdzilem żonce sie podbały. Czyli pełen sukces!!! Kardamina nawet nie wiesz jak bardzo. Przeprowadzę się za max 1,5 miesiąca i uwierz, że jak się uprę to tak będzie. Kurcze żebym mial tam nocami robić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts