ekmir 07.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Szukam inspiracji na dekoracyjne wykończenie ściany lub jej fragmentów. Może to być np. coś takiego jak to na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.03.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Podłączam się. Bardzo interesuje mnie temat. Mam ponad 3 metrową ścianę, na suficie już zamontowane 3 halogeny i...co dalej. Na początku myślałąm o betonie ale czy tak wielka ściana, cała betonowa nie przytłoczy za bardzo. Może jakiś fragment. Fajny obraz, jakaś komoda co by przykuwała wzrok. Macie jakieś inspiracje? Moja ściana jest akurat w salonie (28m2) - styl nowoczesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 http://www.images.google + "struktura ściana", "tynk ozdobny", "tynk dekoracyjny", "tynki dekoracyjne wewnętrzne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts