Gość Gosc321_1 04.02.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie traktuję forum jak wyroczni (już się trochę nauczyłem, jak kilka razy przypaliłem sobie rączki Niemniej jednak czytam analizuję, przeglądam i szczerze mówić nie mogę się już doczekać wiosny, żeby zacząć, ponieważ im więcej czytam tym bardziej "wiem ze nic nie wiem". Oczywiście racja z kierownikiem budowy, przy najbliższej okazji skonsultuję, ale on tez jest tylko człowiekiem i raczej bezgranicznie ufać mu nie będę (zazwyczaj źle to się kończy). Dzięki za rady, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 04.02.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie jest potrzebna wyrocznia żeby wiedzieć że spalanie wymaga tlenu, albo piec będzie próbował go dostać z pomieszczeń mieszkalnych albo mu tą zagadkową dziurą dostarczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 04.02.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc321_1 05.02.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nie jest potrzebna wyrocznia żeby wiedzieć że spalanie wymaga tlenu, albo piec będzie próbował go dostać z pomieszczeń mieszkalnych albo mu tą zagadkową dziurą dostarczysz. Ojej IVO333, ale ja właśnie nie o kotłownie pytałem, tylko o pozostałe pomieszczenia w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts