f.5 07.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam szukam nazwy i producenta takiej cegły , moze ktos ma cos podobnego.W CRH takiej cegły nie widziałem.zapodaję zdjęcie.http://images50.fotosik.pl/696/f88a9efef88b7a75med.jpgpozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 07.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 CRH, wydaje mi sie że kalahari ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 08.03.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 KOSMO - WIENERBERGER podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psz73 08.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mam kosmo na kominie i wygląda to tak jak na załączonej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 08.03.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mam kosmo na kominie i wygląda to tak jak na załączonej fotce. Dziękuję Panowie za odpowiedz psz73 masz moze fotkę komina? piszesz o kominie dymowym na dachu - bedzie ciezko zrobic zblizenie. Podoba mi sie nierownosc wypalenia w crh kalahari te wypalenia są rowne i mało jest odcieni czarnych więcej czerwieni. Dlaczego pytam - mam czerwony dach i palisandrową podbitkę a ta cegła by mi pasowała do ogrodzenia. Raz jeszcze dziekuje psz73 jak bys dał radę wyskrobac fotkę był bym wdzięczny pozdro radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.05.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Koncząc temat pytałem włascicielki ogrodzenia fakt jest to kosmo - moze komus sie kiedys przyda bo cegła pasuje do dachowki braas ceglanej i ciemnej podbitki to sa te kolorki.pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts