surgi22 17.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Cieszę się że w tym miejscu Andrzej Wilhelmi i Mistrz Jan zgadają sie z moimi zastrzerzeniami do sposobu monatażu Grzesia 33.Grzesiu 33 czeeeerwona kartka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechu33 18.03.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Andrzej Wilhelmi i Mistrz Jan to jakaś wyrocznia !? czy co bo nie wiem jestem tu nowy ? Zawsze będą za tym jak w książce pisze nie zawsze dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 18.03.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 chopie nimosz racji dej se powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.03.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ... nie wiem jestem tu nowy ? ... w książce pisze zawsze dobrze No i tu się z Tobą zgadzam! To, że nie wiesz to nic strasznego jak też wszystkiego nie wiem. Łykniesz trochę wiedzy i będzie OK. No i właśnie tak powinieneś napisać: "w książce pisze zawsze dobrze" a tak dokładniej to "w książce jest napisane zawsze dobrze", bo książki piszą trochę mądrzejsi od Ciebie. Widzisz paru doświadczonych ludzi pisze Ci na tym Forum, że robisz źle (być może w dobrej wierze). Wyciągnij z tego wnioski. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 30.03.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Panowie, minęło troche czasu od Waszych wypowiedzi a ja mam podobny problem z tymi trzaskajacymi rynnami. Ma ktoś jakis sprawdzony sposób na rynne plastikową aby nie "strzelała" od zmian temperatury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.03.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Pokochać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.03.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Olać Moje strzelają już 15 lat... przyzwyczaisz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts