Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to zrobi? optymalnie!!??

weyn.rob

Recommended Posts

Widzę że wszyscy podchodzą do tematu żartobliwie a sprawa jest jak najbardziej poważna.OK dodam że w hali tej mają być postawione trzy komory chłodnicze z płyt warstwowych.

Założyłem ten temat gdyź szukam wiadomości jak to wykonać w miarę tanio i dobrze jakościowo.

ARi co do kombajnu to go nie mam gdyż nie sieję żadnego zboża :lol:

widzisz już??? :lol:

Widzę że wszyscy podchodzą do tematu żartobliwie a sprawa jest jak najbardziej poważna.OK dodam że w hali tej mają być postawione trzy komory chłodnicze z płyt warstwowych.

Założyłem ten temat gdyź szukam wiadomości jak to wykonać w miarę tanio i dobrze jakościowo.

ARi co do kombajnu to go nie mam gdyż nie sieję żadnego zboża :lol:

widzisz już??? :lol:

robi kup w jakimś klubie zuzyty balon pod kort tenisowy

jak chłodnie nie wypalą to sobie popykasz w tenisa :lol:

• 2 weeks później...
Mam potężny problem-nawet bardzo potężny.

Chcę pobudować wiatę stalową służącą jako m.in. magazyn drzewa do kominka,wędzarni i węgla na grill,oraz innych mniej lub bardziej przydatnych rzeczy na działce-tzw pierdolnik.quote

Nie rozumiem pytania, sam tak napisałeś więc się pytam?!(patrz jedną linijkę wyżej w zacytowanym tekście).

Temat mnie zainteresował, a tu cisza przez tyle dni, więc się dopominam, forum służy pomocy więc próbuję się dowiedzieć,a ty się pytasz tak nie ładnie

DEHA czy ty jesteś normalny??

Porozglądaj się po starych PGR, gdzie były szklarnie. Przy takich wymiarach będzie trudno, ale może nie będą Ci przeszkadzały słupy w środku. Jak będziesz miał szczęście to kupisz w cenie złomu + rozebranie i transport. Będziesz musiał zrobić do tego projekt. Ponieważ konstrukcja rozumiem będzie nie ogrzewana potrzebne będą wzmocnienia. Wyjdzie to z projektu. 12x21m wyszedł tym sposobem bardzo tanio. Budowa sposobem gospodarczym. Powyżej 10 m rozpiętości inspektor nadzoru z odpowiednimi uprawnieniami.

RomanP