weyn.rob 03.03.2004 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Widzę że wszyscy podchodzą do tematu żartobliwie a sprawa jest jak najbardziej poważna.OK dodam że w hali tej mają być postawione trzy komory chłodnicze z płyt warstwowych. Założyłem ten temat gdyź szukam wiadomości jak to wykonać w miarę tanio i dobrze jakościowo. ARi co do kombajnu to go nie mam gdyż nie sieję żadnego zboża widzisz już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Widzę że wszyscy podchodzą do tematu żartobliwie a sprawa jest jak najbardziej poważna.OK dodam że w hali tej mają być postawione trzy komory chłodnicze z płyt warstwowych. Założyłem ten temat gdyź szukam wiadomości jak to wykonać w miarę tanio i dobrze jakościowo. ARi co do kombajnu to go nie mam gdyż nie sieję żadnego zboża widzisz już??? robi kup w jakimś klubie zuzyty balon pod kort tenisowy jak chłodnie nie wypalą to sobie popykasz w tenisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 03.03.2004 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Wezmę to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 13.03.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Jak tam "pierdolnik" już skończyłeś Czekamy na sprawozdanie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 13.03.2004 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Jak tam "pierdolnik" już skończyłeś Czekamy na sprawozdanie!? DEHA czy ty jesteś normalny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
próchno 13.03.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Jeżdżę konno i bardzo, bardzo ciekawi mnie ten temat. Jak najtaniej zbydować taki obiekt. Ja mam na myśli krytą ujeżdżalnię.Pozdrawiam Grazyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 14.03.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Mam potężny problem-nawet bardzo potężny. Chcę pobudować wiatę stalową służącą jako m.in. magazyn drzewa do kominka,wędzarni i węgla na grill,oraz innych mniej lub bardziej przydatnych rzeczy na działce-tzw pierdolnik.quote Nie rozumiem pytania, sam tak napisałeś więc się pytam?!(patrz jedną linijkę wyżej w zacytowanym tekście). Temat mnie zainteresował, a tu cisza przez tyle dni, więc się dopominam, forum służy pomocy więc próbuję się dowiedzieć,a ty się pytasz tak nie ładnie DEHA czy ty jesteś normalny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 14.03.2004 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 DEHA pierdolnik może być albo go nie ma-a skończyc można jakąś czynność-a pierdolnik nią nie jest.Co do sprawozdania to zgłoś sie do pani Beger!!!Widzę że się powinniście dogadać między sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 15.03.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Zrób to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Porozglądaj się po starych PGR, gdzie były szklarnie. Przy takich wymiarach będzie trudno, ale może nie będą Ci przeszkadzały słupy w środku. Jak będziesz miał szczęście to kupisz w cenie złomu + rozebranie i transport. Będziesz musiał zrobić do tego projekt. Ponieważ konstrukcja rozumiem będzie nie ogrzewana potrzebne będą wzmocnienia. Wyjdzie to z projektu. 12x21m wyszedł tym sposobem bardzo tanio. Budowa sposobem gospodarczym. Powyżej 10 m rozpiętości inspektor nadzoru z odpowiednimi uprawnieniami.RomanP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts