Liwko 19.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 http://dawniejdzisiaj.pl/uimages/201103/1300207112_by_aniaania123.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4617040 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 19.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4617257 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 19.03.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 miód ok, ale ziemniaki w cukrze? podaj przepis na to, bo chciałabym spróbować...(może to nie ten dział, ale skoro dalej tu piszemy to poproszę o przepis...) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4617548 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) miód ok, ale ziemniaki w cukrze? podaj przepis na to, bo chciałabym spróbować... (może to nie ten dział, ale skoro dalej tu piszemy to poproszę o przepis...) Obrane ziemniaki gotujemy w roztworze wodnym 2l/3 łyżki cukru.Studzimy i kroimy na grube plastry.Takie plastry ziemniaków smarujemy z jednej strony oliwą z dodatkiem mielonego kminku i soku z cytryny.Smarowaną stroną układamy na grillu. Smażymy parę minut do zrumienienia, a następnie smarujemy drugą stronę."Maczandę-dip" robimy wedle uznania. http://www.ppr.pl/dzial-podstawowy-sklad-chemiczny-miodu-3727.php to tak dla przypomnienia. p.s podobnie robię z frytkami....zanim poddam je obróbce cieplnej we frytownicy,blanszuje je w słodkiej wodzie. Edytowane 20 Marca 2011 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4618249 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 20.03.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 wypróbuję pewnie, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4619809 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja Muratordom 21.03.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Panie grillujące z Pascalem zachęcamy by pokazały zdjęcia z warsztatów:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4622157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.04.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Wypasiony zestaw grillowy otrzymałam, dziękuję Jest tak elegancki, że chyba musimy dokupić do niego stosownego grilla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4643919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 05.04.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 wczoraj dotarł weberek dziękuję znajomi już czekają na weekend bedzie grillowanie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4644159 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 05.04.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Potwierdzam otrzymanie grillowej książki.... Naciąłem dzisiaj gałęzi na łikendowe ognisko tak więc zapewne będzie przyrządzana pierwsza potrawa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4644919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izbiczczanin 06.04.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 1. Grill z pokrywą wynalazł człowiek, który miał już dosyć polewania wodą rozpalonego węgla i przypalania wyśmienitych potraw. Wkurzył się pewnego dnia, że pali się jego wspaniałe żarełko, a że skończyła się woda i do kranu było daleko, nałożył wiaderko które stało obok. Ku jego zdziwieniu ogień zgasł i wszystko się ładnie dopiekło. Oczywiście potem wiaderko zamienił na pokrywkę 2. Grillować każdy lubi. Świadczy to o wolnym czasie, apetycie i miłym towarzystwie, gdzie oprócz wspaniałego i zdrowego zarazem jadła - trafia się coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4646886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gggregor 05.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Zakupiłem Zuza Grill. Jestem z niego bardzo zadowolony. Przede wszystkim, brak problemu z węglem. Nie trzeba polewać wodą, bo palenisko jest obok rusztu. Rozpalam wrzucam mięsko i zapominam o problemach. Nic się nie zwęgla, mięsko soczyste i smaczne. Zadziwiają mnie ludzie, którzy kupują grilla Webera za ponad 500,00, kiedy takiego samego chinola można kupić za 100,00. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154701-konkurs-dla-amator%C3%B3w-grillowania-do-wygrania-grill-i-warsztaty-gotowania-z-pascalem/page/16/#findComment-4730425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.