szybkaosa 14.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. Kto wynalazł grill z pokrywą?Z pewności nie moja teściowa. ufff. Ale by się chwaliła.Jeśli poprzednicy nie kłamią to niejaki George Stephen 2. Lubię grillować bo.......telewizja mnie nudzi, mogę zadzwonić do ludzi, spotkać się na grillu przy wódzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makaronowyklen 14.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. Georg Stephen 2. L _ ubię grillowaćU_ pieczonymi potrawami się delektowaćB _ o grilla nic nie zastąpiI szczęśliwy ten kto dobrodziejstw jego dostąpiE _ ch! Grillowanie to rodzaj rytuału G _ grillować trzeba dostojnie, pomałuR _ adość wielka z grilla obsługiwaniaI równie wielka dań kosztowaniaL _ ubię grillować pod chmurkąL _ ubię tak spędzać czas z żoną i córkąO tak! Przy grillu cudownie mija czasW _ spaniały grill żywi i bawi nasA _ch! Te grillowane kiełbaski, żeberka!C _ udowna wyżerka B _ rzuszek się cieszy, cieknie ślinkaO tak! Szczęśliwa dzięki grillowi cała rodzinka. S _ ąsiadów można zaprosić na obiadekP _ yszną kiełbaskę z grill zje nawet niejadekR _ uszt – taki gorącyA _ romat! Grill jest taki pachnący!W _ eekend i grill - nie ma nic lepszegoI _ dealne miejsce na spotkanie z kolegąA _ trakcja dla ducha i ciała M _ ożliwości gama całaI _ dealne urządzenie T _ o przyjemność w niskiej cenieO tak! Emocje, niesamowite wrażenia R _ adość, spełnione marzeniaA _ petyt rośnie w miarę jedzeniaD _ ziś przystąpię do grilla wystawieniaO tak! Koniec słów natchnionychS _ maczny grill dawno „dodałem do ulubionych”!C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katechetka 14.03.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. George Stephen.2. Lubię grillować, bo miło wtedy spędzam czas w towarzystwie przyjaciół. Pyszne kiełbaski smakują inaczej (lepiej) niż w domu, dzieci śmieją się przez cały czas, świergot ptaków jest miły dla ucha a szum drzew uspokaja. Nawet nie martwi przegrana w karty. Taki sposób spędzania czasu polecam każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emerycia 14.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ad.1/ George Stephenad.2/ Uwielbiam grillowanie, ono zawsze kojarzy mi się ze wspaniałym smakiem grillowanych potraw /mięsa, warzyw/ a w szczególności z przyjemnym zapachem grillowanych mięs,ryb z których wydobywa się wspaniały aromatyczny zapach,powodujący przyjemne drażnienie nasze kubki smakowe. To okazja po codziennym zabieganiu i zmęczeniu odpocząć w wolnych chwilach w towarzystwie znajomych i w kontakcie z przyrodą. To spotkanie z bliskimi, z którymi można swobodnie porozmawiać, pośmiać się i przyjemnie spędzić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gofik 14.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. George Stephen2. Lubię grilować bo...to sposób na pyszne zdrowe, beztłuszczowe odżywianie oraz miłe spędzanie czasu na świeżym powietrzu w gronie znajomych i rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pero33 14.03.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. Kto wynalazł grill z pokrywą?- został on wynaleziony przez Georga Stephena 2. Lubię grillować bo oprócz tych wszystkich oczywistych powodów jak np.:- możliwość spotkania z przyjaciółmi,- smaczne jedzenie,- relaks po ciężkim dniu,- śmiechy i wygłupy,- odpoczynek na łonie natury,- miłe spędzanie czasu, mnie zdecydowanie przekonuje:- możliwość wypicia piwa całkowicie bezkarnie (a przynajmniej z wytłumaczeniem: "otworzyłem by polać mięsko":),- chwilowy święty spokój, bo przecież przy grillu jest za dużo dymu dla żony i dzieci,- możliwość integracji z nowymi sąsiadami / bądź robienie im smaka pysznie unoszącym się zapachem (w zależności czy się ich lubi czy nie),- rozmowy męskiego towarzystwa w samotności o sprawach "ważnych", gdy damskie poszło plotkować do domu (za dużo komarów),- nie usłyszę wymówki: "ja gotowałam, ty zmywasz" albo "ja gotowałam ty sprzątasz" (bo raczej nie ma co myć, a poza tym to ja grillowałem:),- żonka w dobrym nastroju (po plotkach), lekko na rauszu - seks smakuje lepiej (i głowa nie boli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej L 14.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. George Stephen.2. Lubię grillować bo....mam pod ręką Lecha. "Zimny Lech - to dobry Lech". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka_Z 14.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) Grill z pokrywą wynalazł George Stephen (ojciec jedenastu dzieci!). Lubię grillować, bo odtwarzam smak wakacji, nie do podrobienia w niewakacyjne pory roku. Lubię grillować, bo mogę zachować pełnię wdzięku, luzu, nonszalancji i swobodnej elegancji, tworząc bezpretensjonalne jedzenie bez garnków, kuchenki i wypieków na twarzy. Lubię grillować, bo wiem, że przygotowane w ten sposób dania dadzą z siebie najwięcej. Lubię grillować, bo któregoś dnia mogłoby mi to dać szansę na spotkanie z Pascalem. WARSZTATY Edytowane 15 Marca 2011 przez Agnieszka_Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alice7 14.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1.Grill z pokrywą wynalazł George Stephen i dzięki mu za to, bo możemy grillować i na wiosnę i w lato! 2.Lubię grillować, bo nie lubię leniuchować i wolnego czasu marnować. Do tego poznaję fajnych i interesujacych ludzi, i nigdy mnie to na pewno nie znudzi. Eksperymentujemy zawsze z różnymi potrawami, i później wszystko musimy konsumować sami. Grillowanie to fajna sprawa, bo przy nim jest zawsze super zabawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reneq 14.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Grilla z pokrywką wynalazł George Stephen.Lubie grillowac bo... miesko z grilla z sosem czosnkowym i soroweczka, to jest to co lubie najbardzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavc79 14.03.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. George Stephen2. Lubię grillować bo grillować lubię! Trudno ująć to słowami, gdy pamięta się radość każdego kęsa pysznej kiełbaski, ciche syczenie wypiekanej karkóweczki czy odwijanego z pazłotka czosnku. Grill to więcej niż jedzenie, to zjawisko, sprzyjające komunikacji, radości spożywania i tak pojmowane urasta do rangi uczty. Lubię grillować bo grillować lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia32 14.03.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. George Stephen. 2. Lubię grillować, bo… gdy żar z rozgrzanego grilla bucha, na ruszcie skwierczy marzenie łasucha, to mój apetyt rośnie aż strach, a mój brzuch będzie pękał w szwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amenhotep1 14.03.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. George Stephen2. Lubię grillować bo .... grillował Mieszko z Dobrawą, grillował Jagiełło po Grunwaldzie, grillował Kopernik pod Toruniem w weekendy, grillował Chopin w Żelazowej Woli grając poloneza, grilluję i ja bo wielkim Polakiem chcę być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnal75 14.03.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 1. George Stephen. 2. Lubię grillować bo grill łączy pokolenia,I wszyscy mają wspaniałe wspomnienia!Grillują dzieci, dziadek i babcia, Rodzice, ciotka, wujek i sąsiadka,Pośród żartów, rozmów i zabawy,Toczy się czas wspólnej biesiady,Lubię grillować bo wspólnie przyrządzamy,Wyśmienite, pyszne posiłki, którymi się objadamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 14.03.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 OGŁASZAM, że mamy już 15 marca i konkurs dobiegł Końca A tak wyglądało moje ognisko w niedzielę 13 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.03.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 WYNIKI Konkursu dla amatorów grillowania! Nowoczesny grill przenośny Smokey Joe Premium 37 cm Silver o wartości 369 zł otrzymuje: tosia125 Zaproszenia na warsztaty gotowania z Pascalem Brodnickim (16 marca w Warszawie) otrzymują: Otylka2007 Jutta Książki z przepisami „Przyjęcia barbecue przy grillu” otrzymują: PliPmikolayi Zestaw akcesoriów grillowych marki Weber Stephen otrzymuje: Aga-Białystok A pozaregulaminowe nagrody od Redakcji otrzymują ponadto:Jarek.Pbetina71ezop9 Serdecznie gratulujemy. Prosimy laureatów o adres jako prywatną wiadomość do Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 15.03.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Hip Hip Hurra! Hip Hip Hurra! Hip Hip Hurra Hurra Hurra!!! Jeszcze nigdy niczego nie wygrałam!! To znaczy jak miałam 10 lat to dostałam nagrodę pocieszenia - malowankę w konkursie plastycznym, ale żeby tak naprawdę to pierwszy raz!! Dziękuję!! Cieszę się tak, że ledwo piszę! Idę skakać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.03.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A kubek MURATORA Aga ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 15.03.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Nieee! I skrycie marzy o takowym od początku jak jest na forum! Taki kubek to honorowe miejsce by dostał! I tylko pani domu dumna by kawę z niego piła! Droga Redakcjo...no...no nie wierzę! Czyżby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.03.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A kubek MURATORA Aga ma? A kufle Muratora macie? Jak nie to ja poczekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts