Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

o Redakcjo!

Nie było mnie trochę (obowiązki służbowe) a tu taka niespodzianka!

Ale się moi chłopcy "budowlańcy" ucieszą, jak im profesjonalnego grilla zorganizuję... i poprzeczkę mi podnieśliście... na takiego grilla to kiełbaski, szaszłyki i sos nie starczy...

będę musiała jakieś huczne otwarcie sezonu zrobić :)

pozdrawiam Wszystkic grillujących! i Redakcję!

• Odpowiedzi 310
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

GRILL EFEKT :)

chyba najprawdziwszy jaki znamy ;)

http://images43.fotosik.pl/719/f7f23e7ae31fc906med.jpg

Gratuluję zwycięzcom! :)

co do redakcji .

dzięki konkursowi przypomniałem sobie o forum i mam nadzieję, że będę tu częstszym gościem.

Co do formuły konkursu...nie chcę być uszczypliwy ale wyglądało mi na to, że trzeba dokończyć zdanie a nie pisać elaboraty,,, ;)

Edytowane przez sys

WYNIKI Konkursu dla amatorów grillowania!

Książki z przepisami „Przyjęcia barbecue przy grillu” otrzymują:

PliP

mikolayi

Dziękuję Bardzo Szanownej Redakcji :)

Kubkiem z Logo Muratora też bym nie pogardził :p

Edytowane przez PliP
KUBEK :P

Wszyscy czyli ja ty i jeszcze kilkunastu, a pozostali to założyli konto na potrzeby tego konkursu. Dodali tutaj odpowiedź i na tym koniec w ich czynnej działalności na forum. Prawdą jest jednak to, iż admin zaprosił wszystkich do udziału w konkursie. Ja widzę w tym tą zaletę, że być może pojawia się nowe twarze na forum i dzięki temu zacznie sie ono jeszcze bardziej dynamicznie rozwijać

Cukrowanie to fajna profesja...muszę się nad tym głęboko zastanowić.Do następnego konkursu przygotuję się z większą ilością cukru.Jest w tym metoda...hehehe

Ale zwycięzcom należą się słowa uznania za pomysł.

niktspecjalny i sys nie bądźcie zazdrośnikami... każdy mógł napisać, co chciał... szanse były równe..

nie cukrowałam tylko zacytowałam odpowiedź na pierwsze zaznaczając przy tym, że to zabawna historia, a Redacyjni mają poczucie humoru (a jak śledzicie forum codziennie - jak ja - to wiecie, że tak jest)

a reszta mojej odpowiedzi to już historia pierwszego grilla na (wtedy jeszcze budowie) - żadnej ściemy i słodzenia...

za nagrody dziękujemy, bo tego wymaga kultura... :) (dlatego też odpowiadam na Wasze zarzuty...)

pozdrawiam :)

niktspecjalny i sys nie bądźcie zazdrośnikami... każdy mógł napisać, co chciał... szanse były równe..

nie cukrowałam tylko zacytowałam odpowiedź na pierwsze zaznaczając przy tym, że to zabawna historia, a Redacyjni mają poczucie humoru (a jak śledzicie forum codziennie - jak ja - to wiecie, że tak jest)

a reszta mojej odpowiedzi to już historia pierwszego grilla na (wtedy jeszcze budowie) - żadnej ściemy i słodzenia...

za nagrody dziękujemy, bo tego wymaga kultura... :) (dlatego też odpowiadam na Wasze zarzuty...)

pozdrawiam :)

Aż mię się głupio zrobiło bo wcale nie myślałem o tobie tylko o kimś zupełnie bardziej cukszastym.

ja tam się nie przejmuję, ale forum powinno być raczej na odstresowanie, a nie po to żeby jakieś uwagi o cukrze czytać...

cukier do grilla mi nie pasuje :) dobrze ze ketchup w starej cenie :) pozdrawiam

Ooooo!!!!!! jak to cukier nie pasuje do grillowania.A żeberka w miodzie,a skrzydełka w miodzie,a ziemniaki w cukrze,a pierś z kuraka w cukrze???