tosia125 15.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 o Redakcjo! Nie było mnie trochę (obowiązki służbowe) a tu taka niespodzianka! Ale się moi chłopcy "budowlańcy" ucieszą, jak im profesjonalnego grilla zorganizuję... i poprzeczkę mi podnieśliście... na takiego grilla to kiełbaski, szaszłyki i sos nie starczy... będę musiała jakieś huczne otwarcie sezonu zrobić pozdrawiam Wszystkic grillujących! i Redakcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryska120 15.03.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Brawo! Czekam na następny konkursik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jutta 15.03.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wielkie dzieki za mozliwosc grillowania z Pascalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 15.03.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) GRILL EFEKT chyba najprawdziwszy jaki znamy http://images43.fotosik.pl/719/f7f23e7ae31fc906med.jpg Gratuluję zwycięzcom! co do redakcji . dzięki konkursowi przypomniałem sobie o forum i mam nadzieję, że będę tu częstszym gościem. Co do formuły konkursu...nie chcę być uszczypliwy ale wyglądało mi na to, że trzeba dokończyć zdanie a nie pisać elaboraty,,, Edytowane 15 Marca 2011 przez sys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 15.03.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) WYNIKI Konkursu dla amatorów grillowania! Książki z przepisami „Przyjęcia barbecue przy grillu” otrzymują: PliP mikolayi Dziękuję Bardzo Szanownej Redakcji Kubkiem z Logo Muratora też bym nie pogardził Edytowane 15 Marca 2011 przez PliP KUBEK :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ja również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 16.03.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Gratululacje od admina dla wszystkcih, którzy wypowiedzieli się w wątku konkursowym, w szczególności dla zwycięzców. Prosze do nas zaglądać. Niedługo startuje następny konkurs z baaardzo atrakcyjnymi nagrodami:) Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wszyscy czyli ja ty i jeszcze kilkunastu, a pozostali to założyli konto na potrzeby tego konkursu. Dodali tutaj odpowiedź i na tym koniec w ich czynnej działalności na forum. Prawdą jest jednak to, iż admin zaprosił wszystkich do udziału w konkursie. Ja widzę w tym tą zaletę, że być może pojawia się nowe twarze na forum i dzięki temu zacznie sie ono jeszcze bardziej dynamicznie rozwijać Cukrowanie to fajna profesja...muszę się nad tym głęboko zastanowić.Do następnego konkursu przygotuję się z większą ilością cukru.Jest w tym metoda...hehehe Ale zwycięzcom należą się słowa uznania za pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 16.03.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 o! miło mi jak to było z tym kubkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 16.03.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Cukrowanie to fajna profesja...muszę się nad tym głęboko zastanowić.Do następnego konkursu przygotuję się z większą ilością cukru.Jest w tym metoda...hehehe Ale zwycięzcom należą się słowa uznania za pomysł. a cukier teraz taki drogi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikr 16.03.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Mogli przy werdykcie zacytować nagrodzone wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 16.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Gratululacje od admina dla wszystkcih, którzy wypowiedzieli się w wątku konkursowym, w szczególności dla zwycięzców. Prosze do nas zaglądać. Niedługo startuje następny konkurs z baaardzo atrakcyjnymi nagrodami:) Do usłyszenia Znając moje szczęście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 16.03.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 niktspecjalny i sys nie bądźcie zazdrośnikami... każdy mógł napisać, co chciał... szanse były równe.. nie cukrowałam tylko zacytowałam odpowiedź na pierwsze zaznaczając przy tym, że to zabawna historia, a Redacyjni mają poczucie humoru (a jak śledzicie forum codziennie - jak ja - to wiecie, że tak jest) a reszta mojej odpowiedzi to już historia pierwszego grilla na (wtedy jeszcze budowie) - żadnej ściemy i słodzenia... za nagrody dziękujemy, bo tego wymaga kultura... (dlatego też odpowiadam na Wasze zarzuty...) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezop9 16.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Serdeczne dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jutta 16.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Na warsztatach bylo cudnie ! suchalismy, grillowalismy, jedlismy i wyszlismy z prezentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 niktspecjalny i sys nie bądźcie zazdrośnikami... każdy mógł napisać, co chciał... szanse były równe.. nie cukrowałam tylko zacytowałam odpowiedź na pierwsze zaznaczając przy tym, że to zabawna historia, a Redacyjni mają poczucie humoru (a jak śledzicie forum codziennie - jak ja - to wiecie, że tak jest) a reszta mojej odpowiedzi to już historia pierwszego grilla na (wtedy jeszcze budowie) - żadnej ściemy i słodzenia... za nagrody dziękujemy, bo tego wymaga kultura... (dlatego też odpowiadam na Wasze zarzuty...) pozdrawiam Aż mię się głupio zrobiło bo wcale nie myślałem o tobie tylko o kimś zupełnie bardziej cukszastym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 18.03.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 To znaczy o kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 18.03.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Przy dzisiejszych POLSKICH cenach CUKIER jest podobno symbolem bogactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 18.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja tam się nie przejmuję, ale forum powinno być raczej na odstresowanie, a nie po to żeby jakieś uwagi o cukrze czytać... cukier do grilla mi nie pasuje dobrze ze ketchup w starej cenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja tam się nie przejmuję, ale forum powinno być raczej na odstresowanie, a nie po to żeby jakieś uwagi o cukrze czytać... cukier do grilla mi nie pasuje dobrze ze ketchup w starej cenie pozdrawiam Ooooo!!!!!! jak to cukier nie pasuje do grillowania.A żeberka w miodzie,a skrzydełka w miodzie,a ziemniaki w cukrze,a pierś z kuraka w cukrze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts