Liwko 19.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 http://dawniejdzisiaj.pl/uimages/201103/1300207112_by_aniaania123.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 19.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 19.03.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 miód ok, ale ziemniaki w cukrze? podaj przepis na to, bo chciałabym spróbować...(może to nie ten dział, ale skoro dalej tu piszemy to poproszę o przepis...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) miód ok, ale ziemniaki w cukrze? podaj przepis na to, bo chciałabym spróbować... (może to nie ten dział, ale skoro dalej tu piszemy to poproszę o przepis...) Obrane ziemniaki gotujemy w roztworze wodnym 2l/3 łyżki cukru.Studzimy i kroimy na grube plastry.Takie plastry ziemniaków smarujemy z jednej strony oliwą z dodatkiem mielonego kminku i soku z cytryny.Smarowaną stroną układamy na grillu. Smażymy parę minut do zrumienienia, a następnie smarujemy drugą stronę."Maczandę-dip" robimy wedle uznania. http://www.ppr.pl/dzial-podstawowy-sklad-chemiczny-miodu-3727.php to tak dla przypomnienia. p.s podobnie robię z frytkami....zanim poddam je obróbce cieplnej we frytownicy,blanszuje je w słodkiej wodzie. Edytowane 20 Marca 2011 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 20.03.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 wypróbuję pewnie, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja Muratordom 21.03.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Panie grillujące z Pascalem zachęcamy by pokazały zdjęcia z warsztatów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.04.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Wypasiony zestaw grillowy otrzymałam, dziękuję Jest tak elegancki, że chyba musimy dokupić do niego stosownego grilla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 05.04.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 wczoraj dotarł weberek dziękuję znajomi już czekają na weekend bedzie grillowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 05.04.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Potwierdzam otrzymanie grillowej książki.... Naciąłem dzisiaj gałęzi na łikendowe ognisko tak więc zapewne będzie przyrządzana pierwsza potrawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izbiczczanin 06.04.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 1. Grill z pokrywą wynalazł człowiek, który miał już dosyć polewania wodą rozpalonego węgla i przypalania wyśmienitych potraw. Wkurzył się pewnego dnia, że pali się jego wspaniałe żarełko, a że skończyła się woda i do kranu było daleko, nałożył wiaderko które stało obok. Ku jego zdziwieniu ogień zgasł i wszystko się ładnie dopiekło. Oczywiście potem wiaderko zamienił na pokrywkę 2. Grillować każdy lubi. Świadczy to o wolnym czasie, apetycie i miłym towarzystwie, gdzie oprócz wspaniałego i zdrowego zarazem jadła - trafia się coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gggregor 05.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Zakupiłem Zuza Grill. Jestem z niego bardzo zadowolony. Przede wszystkim, brak problemu z węglem. Nie trzeba polewać wodą, bo palenisko jest obok rusztu. Rozpalam wrzucam mięsko i zapominam o problemach. Nic się nie zwęgla, mięsko soczyste i smaczne. Zadziwiają mnie ludzie, którzy kupują grilla Webera za ponad 500,00, kiedy takiego samego chinola można kupić za 100,00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.