Katarzyna1111 08.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Będę wdzięczna za sprawdzony namiar na kogos (osoby, firma?) kto sprawnie i nie za drogo sprzata po budowie - tak pod klucz. Aha, w Poznaniu!Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Masiwa 29.10.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A ja mam pytanie, czy ktoś korzystał z tej firmy (tez Poznań) http://www.clarsystem.pl/ i może powiedzieć, czy warto? Czy wszystko było na tip top? Chodzi o sprzątnięcie po gruntownym remoncie mieszkania dziadków - sami tego nie zrobią, a my jako rodzina nie możemy poświęcić temu aż tyle czasu, stąd pomysł, by zajęła się tym firma (bo chyba pojedyncza sprzątająca pani nie podoła?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewabrotha 29.12.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Ja przed świętami robiłam z mężem remont i zachciało mi się kominka, myślałam, że już nigdy nie posprzątam...kurz po prostu wszędzie...ciężko było doczyścić podłogę i szyby. Uznałam, że chemia profesjonalna, taka do sklepów może tylko mi pomóc. Okazało się, że nie łatwo to kupić, MODEROWANO znalazłam kilka rodzajów w internecie. Mi pomogło, więc się dziele;) powodzenia z bałaganem;) Edytowane 15 Listopada 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezarywinnicki 31.12.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Też trzeba uważać kogo brać, bo raz wziąłem ekipę i sprzątanie po cekolowaniu pozostawiało wiele do życzenia. Nie dokładnie, szybko i bardzo nieprofesjonalnie. Podłogi przez miesiąc czyściłem. Lepiej kupić sobie sprzęt i pomału sprzątać samemu, a różnego rodzaju sprzętu do czyszczenia, mopów, itp. jest w sieci od groma. Mopy w promocji kupiłem w firmie [moderowano], do tego jeszcze coś do okien i samemu można dokładnie posprzątać. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvy 06.06.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 (edytowane) inwestowanie w sprzęt to jedno, ale pytanie jakie środki użyć do posprzątania mieszkania po remoncie...wszędzie pył, zachlapania od farb i lakierów, czym to wszystko doczyścić, żeby z drugiej strony nie uszkodzić czyszczonych powierzchni? jakieś rady? Edytowane 6 Czerwca 2016 przez sylvy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BB8 07.09.2016 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 (edytowane) Ja ostatnio byłem właśnie na etapie porządkowania prac bo budowie i korzystałem z usług firmy []. Efekty są naprawdę*świetnie, dom i tereny wokół uporządkowane i już kolejnego dnia można było się wprowadzać. W ofercie mają też inne prace porządkowe więc jeżeli trzeba rozszerzyć*zakres to pewnie nie będzie najmniejszych problemów. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil_radkowski 09.09.2019 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 (edytowane) Z własnego doświadczenia wiem, że sprzątanie po budowie bywa często udręczające. Rozwiązałem ten problem dzięki firmie , która w profesjonalny sposób posprzątała/ta budynki mojej firmy. Link do stronki: Polecam, Kamil Edytowane 9 Września 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hellion7 09.09.2019 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 (edytowane) Generalnie, jeśli faktycznie nie masz czasu, żeby samemu to zrobić (np. wynająć sprzęt, tak jak już było wspominane), to firma jak najbardziej będzie okej. Ja korzystałem z poznańskiego i wszystko poszło super, no i całkiem niedrogo. Trwało chwilę, bo sprzątania było sporo i to różnego rodzaju (pył, farba, kleje, jakieś pozostałości po materiałach), ale po wszystkim bez zarzutu. Edytowane 29 Października 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopij28553 29.10.2021 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 wybór profesjonalnych urządzeń jest w tym wypadku oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagnst 24.05.2022 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) Takie rzeczy najlepiej myć na bieżąco jak jeszcze nie wyschły. Farby zdrapuje z paneli nie mam rys, a inaczej nie chciało zejść. To samo robiłam z zaschnietymi plamami po gładziach, delikatnie nożykiem zdrapalam plamki, można wcześniej namoczyc, żeby lepiej schodziło. Polecam jednak stronę. Wszystko jest tutaj dobrze opisane. Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati2345 26.01.2024 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia (edytowane) Polecam profesjonalną firmę sprzątającą MS usługi sprzątające. Zajmują się specjalistycznym sprzątaniem pobudowlanym i poremontowym obiektów wielkopowierzchniowych, hal, apartamentowców oraz obiektów sportowych. Edytowane 26 Stycznia przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts