Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

He he... ja też szukałam w sobotę i nie było nigdzie.

I co zamierzasz zrobić?

Dziś mój faworyt nr 2 bardzo mnie na żywo rozczarował, boję się, że nastawię się na te i potem będzie załamka :roll:

Dekory były na 100%. Pozostałe nie pamiętam, bo interesowały mnie tylko jasne. A że dekory mocno rzucały się w oczy, to akurat zapamiętałam.

Była to Castorama w Szczecinie.

He he... ja też szukałam w sobotę i nie było nigdzie.

I co zamierzasz zrobić?

Dziś mój faworyt nr 2 bardzo mnie na żywo rozczarował, boję się, że nastawię się na te i potem będzie załamka :roll:

Zdecydowałam się na inne, kremowo-białe, z połyskiem, bez dekorów. Choć może dorzucę jakieś listwy.

Nie chcę kupować bez pomacania na żywo, bo ostatnio podobały mi się parę rzeczy, które w realu mnie rozczarowały.

Witam!

Ja również użytkuję już od kilku miesięcy sugar bianco półpoler i bardzo je polecam. Płytki są bardzo efektowne. Najlepiej wyglądają położone na dużej powierzchni czyli do salonu i kuchni pasują jak najbardziej. Bardzo ładnie odbijają światło.

No i oczywiście mają bardzo praktyczny wygląd - plamki nie przeszkadzają.

Uważam, że należy je kłaść "przypadkowo" wtedy efekt jest najlepszy.

Ja je ułożyłam w przedpokoju i żałuję, że mam taki mały przedpokój. Dla mnie wyglądają prawie jak plaża :)

Pozdrawiam

Potwierdzam, są w sieci Castoramy. W ogóel dzwoniłam na infolinię paradyża, najłatwiej znaleźć je właśnie tam i w OBI.

Nie wiem od czego to zalezy, w "wypasionych" salonach łazienkowych ich nie ma, a w sieciówkach tak :roll:

już jest taki temat

http://forum.muratordom.pl/paradyz-otylia-dessous,t149987.htm?highlight=dessous

żeby go podrzucić do góry, wystarczy dopisać posta. nie trzeba zakładać nowego.

taki savoir-vivre forum :wink:

pozdrawiam

ps. płytki ładne..

Witam

Ten gres to mat czy polpoler? (na zdjeciu dokladnie nie widac) Tez chce go u siebie polozyc ale nie wiem na ktory sie zdecydowac. Z gory dzieki za odpowiedz.

tez mam icę w salonie i wiatrołapie. Wyglada bosssko ale jest jedno ale, strasznie cięzko się go domywa, właśnie myślimy z małżem żeby go zaimpregnować. Nie mamy jeszcze kostki i psy wnoszą do domu duzo ziemi. Żeby domyc jasne płytki po psich łapach trzeba się trochę napocić.
Ja też jestem pod wrażeniem tych płytek i już kombinuję jaką zrobić z nich aranżację:) Widziałam je w Castoramie w Chorzowie!
O kurcze, a ja myślałam, że będzie łatwy w utrzymaniu czystości :cry: :cry: Mi podoba się półpoler ale to chyba nie ma znaczenia... No cóż zaprzyjaźnię się mocniej ze szmatką - nie ma róży bez kolców. :evil:
Ja też jestem pod wrażeniem tych płytek i już kombinuję jaką zrobić z nich aranżację:) Widziałam je w Castoramie w Chorzowie!

Nie zawiodłaś się ani trochę widząc je na zywo?

Ja jeszcze ich nie widziałam, a mąż widział, ale np. nie wpadł na pomysł, by je dotknąć.