Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jaksie przez ta brązową półeczke?w sumie masz racje a szkoda,bo pieknie wygląda! :roll: jeszcze tak OT okno mocno sie chlapie przy kąpaniu?

Okno wcale się nie chlapie, ale tam nie bierzemy prysznica. Nie chodzi tyle o brązową półke, tylko wewnątrz wanny jest takie siedzisko, które utrudnia dostęp do siedzącego w wannie dziecka.

Witam, ja wybrałam arkesie beige do salonu jadalni i kuchni + w kuchni na ściacie będzie ta sama płytka. Do hallu prawdopodobnie wybiorę beige i grafit w układzie podobnym jak w powyższym poście a do wiatrołapu również grafit (Pomiędzy"wiatrołapem i hallem nie będzie drzwi (taki to wiatrołap :) )

ale właściwie nie o tym chciałam pisać. Ponieważ znalazłam w internecie ofertę za 73zł 60x60 płytki kusi mnie bardzo ta propozycja. Proszę o opinie na temat kupowania płytek przez internet sprawdził to ktoś z was?

bo ja jestem pełna obaw..... w sklepie płytki te są za ok 93-98 zł cena więc jest albo bardzo konkurencyjna albo podejrzana....

Witam, ja wybrałam arkesie beige do salonu jadalni i kuchni + w kuchni na ściacie będzie ta sama płytka. Do hallu prawdopodobnie wybiorę beige i grafit w układzie podobnym jak w powyższym poście a do wiatrołapu również grafit (Pomiędzy"wiatrołapem i hallem nie będzie drzwi (taki to wiatrołap :) )

ale właściwie nie o tym chciałam pisać. Ponieważ znalazłam w internecie ofertę za 73zł 60x60 płytki kusi mnie bardzo ta propozycja. Proszę o opinie na temat kupowania płytek przez internet sprawdził to ktoś z was?

bo ja jestem pełna obaw..... w sklepie płytki te są za ok 93-98 zł cena więc jest albo bardzo konkurencyjna albo podejrzana....

Hej cena w necie jest normala i jak masz sprawdzony (np polecany tu na forum sklep internetowy) to zamawiaj. Ja swoja arkesie kupilam w normalnym sklepie i po rabacie uzyskalam cene jak z netu- mimo to juz drugi raz bym ich nie kupila w zwykłym sklepie bo trafiłam na taki co klienta nie szanuje a te sklepy internetowe czy sprzedawcy z allegro to dwoja sie i troja aby Cie zadowolic. To moje osobiste zdanie.

Ps mam arkesie grys w polerze 60x60 w salonie, kuchni i wiatrołapie i jest boska :D

Ja kupiłam arkesię prze internet - jak wiele innych materiałów.

Brałam ze sklepu e-budujemy. Oczywiście dostałam rabat, transport gratis. Płytki przyjechały w trzy dni po zamówieniu (czekałam na parę płytek sensuala z innego magazynu). Żałowałam, ze od razu nie zamówiłam tam kleju - mają dobre ceny.

Na razie kładzie się beige poler i mat w salonie (będzie też w kuchni), a następnie grys w holu i wiatrołapie. Poler rzeczywiście wygląda rewelacyjnie.

Z AFFRONEM beż półpoler fliziarz startuje gdzieś za dwa tygodnie

55m2 62,5x98,5 i 15m2 32,5x98,5 także same wielkoformatowce.

Jestem pełen obaw co z tego wyjdzie.

Jak się nauczę wklejać zdj to się pochwalę.

Z AFFRONEM beż półpoler fliziarz startuje gdzieś za dwa tygodnie

55m2 62,5x98,5 i 15m2 32,5x98,5 także same wielkoformatowce.

Jestem pełen obaw co z tego wyjdzie.

Jak się nauczę wklejać zdj to się pochwalę.

Pochwal się, proszę. Właśnie stoję przed podjęciem decyzji i wymyśliłam sobie Affron półpoler do kuchni, holu i wielkoformatowy na ściany między szafkami. Fajnie byłoby zobaczyć jakieś aranżacje, bo w necie nie ma wiele.

A w ogóle to, czy trzeba to impregnować?

A ja mam pytanie do użytkowników podłogi z takimi płytkami.Jak jest ze ścieralnością tego poleru???Nie robią się matowe po jakimś czasie???

Ja też bym chętnie się dowiedziała. I jeszcze, czy trzeba go impregnować. Ale jakoś nikt nie chce się wypowiedzieć. Mało popularny ten gres, czy co?

Witam wszystkich!

Zostało mi po urządzeniu mieszkania 2 paczki Arkesia Beige Poler wymiar 45x45, łącznie 3,2m2. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem, chętnie sprzedam po niższej cenie.

Cena katalogowa to ok 105 zł/m2. Ja "oddam" za 70 zł/m2.

Proszę pisać [email protected] lub dzwonić 509 119 437.

Pozdrawiam,

Maciek

Trójmiasto

ja dla odmiany zastanawiam się nad fugą szarą. jasno-średnio szarą

ale muszę zobaczyc, co oferuja producenci

a tak póki co wygląda w korytarzu:

Edytowane przez Magdala
Poszukuję fugi w kolorze pomarańczowym pasującej do tych płytek. Wiem, że fuga Atlas 009-Morela była prawie identyczna, ale przestali ją produkować :evil: i praktycznie nic innego poza nią nie pasuje. Być może ktoś ma te płytki i pomoże w kwestii doboru fugi do nich??

A Atlas jasny błękit 030 w Leroy`u mają w Kato i Gliwicach. Niestety grubo po terminie ważności, co nie przeszkadza im to sprzedawać.

jaką fugę zastosowaliscie na podgłoge z art azul?

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Mam zamiar kupić kolor grafit satyna. Czy ktoś jest użytkownikiem, jak się sprawuje (chodzi o to czy widać zanadto śladów użytkowania)? Edytowane przez grazi