Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

również jestem na etapie wyboru płytek i do salonu zastanawiamy się nad satyną grys, jeśli macie jakieś fotki będę wdzięczna za zamieszczenie :D

jak to jest w końcu z impregnacją trzeba czy nie?

i które łatwiej utrzymać w czystości poler czy satyna? ;P

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Arti.sa ja bede miec grafit w kuchni...niestety dopiero bede miec bo raptem mamy polozone tynki - troche musze poczekac az pan od kafelek bedzie mog zaczac :wink:

http://farm3.static.flickr.com/2521/4007447015_12241c1a0f.jpg

Widzialam w sklepie - pan rozlozyl je dla mnie na podlodze w sklepie, zeby zobaczyc pare kafli razem w plaszczyznie - i wygladaly pieknie :wink:

Maja

Chwale sie: Affron juz jest polozony.

Kuchnia grafit polpoler 60X60 i wzor pierwszy z prawej ze zdjecia ze sklepu:

http://farm2.static.flickr.com/1354/4601020886_fd58a2ab26.jpg

http://farm2.static.flickr.com/1289/4600403171_e4a114fa4f.jpg

Na korytarzu jest Grafit mat ten sam rozmiar:

http://farm5.static.flickr.com/4046/4600403457_a4c42bb31c.jpg

W korytazu na dole jest Affron bezowy tez mat i tez 60X60:

http://farm5.static.flickr.com/4062/4600530209_28e9b734da.jpg

Szczesliwa jak dziecko....

Maja

Również będę miała te plytki położone na dole - tj. kuchnia, jadalnia i hol - format 65x32. Przez 2 tygodnie szukałam odpowiednich płytek, trudno mi się było zdecydować, affrona nigdzie nie mieli w ekspozycjach, dopiero w Art Domie w Łodzi na Kasprzaka je zobaczyłam - mają tam wystawioną dużą płytkę 65x65 i od razu wiedziałam że to jest to czego szukam. Znalazłam te płytki w dobrej cenie w sklepie interentowym z Opoczna, i polecam to innym, bo różnice w cenach są ogromne i szkoda przepłacać. Napiszcie proszę jaką fugę zastosowaliście przy tych płytkach. Czy jasną czy coś w brązie - czy możecie pokazać w zbliżeniu jak to wygląda? Czy affrona trzeba impregnować, bo tego nigdzie nie doczytałam niestety.

witam,

my też zamierzamy kupić Affron Beige (format 65x32) do salonu, przedpokoju, kuchni, wiatrołapie..

My kupujemy w sklepie internetowym, zaproponowali nam cenę o 25zł niższą za m2 niż w lokalnym sklepie w naszym mieście ;) a przy 60m2 to jakieś 1,5 tys. w kieszeni ;)

Moje pytanie - jaką fugę polecacie? Do tych płytek będę mieć wstawioną drewnianą podłogę w jakimś ciemniejszym kolorze, ale jeszcze nie zdecydowałam dokładnie w jakim...

Maydaski stokrotne dzięki za zdjęcia. U mnie wybór na affron padł już dawno ale miałam nutkę niepewności. Teraz widzę, że jest pięknie! Mnie do affronu przekonały jego dekory - takie proste, graficzne, takie jak lubię.
Jak będzie gotowe, to proszę wstaw zdjecia !

oooo to troszkę trzeba będzie poczekać bo to pewnie gdzieś pod koniec lata będzie albo na jesieni bo my dopiero przed tynkami jesteśmy :) Ale na 100% wstawię :)

oooo to troszkę trzeba będzie poczekać bo to pewnie gdzieś pod koniec lata będzie albo na jesieni bo my dopiero przed tynkami jesteśmy :) Ale na 100% wstawię :)

Ja wyboru muszę dokonać dużo wcześniej.

Ja wyboru muszę dokonać dużo wcześniej.

A nie mozesz sobie zobaczyc w sklepie Nie masz u siebie nigdzie tych plytek

U mnie w Lubinie tez malo fajnych plytek ale akurat affron jest i wymacalam go i dzieki temy wybralam polpoler bo bylam wczesniej zdecydowana na mat

U mnie w Lubinie tez malo fajnych plytek ale akurat affron jest i wymacalam go i dzieki temy wybralam polpoler bo bylam wczesniej zdecydowana na mat

Obiecali sprowadzić za około 2 tygodnie, cierpliwie poczekam .

ja też byłam zdecydowana na mat do momentu kiedy nie ujrzałam ich w sklepie.. i zmieniłam decyzje na półpoler - te matowe są strasznie chropowate..

Witam wszystkich milosnikow Affronu:) u mnie w dosc malym mieszkaniu bedzie grafit polpoler 98,5x65,5, za ok 2 tyg te piekne plyteczki beda u mnie w przedpokoju, aneksie kuchennym i na podlodze w lazience:) do tego w przedpokoju ten decor z falą (listwa A mat).

Surowosc plytek łącze z ciepłymi i ciemnymi meblami (paged, kolor dąb czekoladowy- sliczne) oraz z ciepłą drewnianą podłogą w czesci pokojowej mieszkania. Listwy przyscienne do plytek tez zastosuje drewniane (w kolorze podlogi o ile takie znajde).

Ponawiam pytanie o fugi. Jakie fugi do affron grafit proponujecie??

Czy ktoś ma pewny sklep internetowy ?, gdzie mogę bezpiecznie zakupić Affrona

Ja zamawiałam w modnalazienka.pl. W poniedziałek mi mają przysłać. Przejrzałam mnóstwo stron, jak również pytałam w sklepach o ceny i tam mieli najkorzystniejsze. Trzymali mi towar ponad miesiąc po zapłaceniu, bo nie miałam gdzie złożyć. Kupowałam jeszcze przed wylewkami, więc zamówiłam sobie z późniejszą dostawą i się zgodzili. Miło z ich strony. A jaki towar zobaczę już w poniedziałek.

Ja zamawiałam w modnalazienka.pl. W poniedziałek mi mają przysłać. Przejrzałam mnóstwo stron, jak również pytałam w sklepach o ceny i tam mieli najkorzystniejsze. Trzymali mi towar ponad miesiąc po zapłaceniu, bo nie miałam gdzie złożyć. Kupowałam jeszcze przed wylewkami, więc zamówiłam sobie z późniejszą dostawą i się zgodzili. Miło z ich strony. A jaki towar zobaczę już w poniedziałek.

Super !, dzięki za odpowiedź też wczoraj z nimi rozmawiałam ,więc bardzo proszę po oglądnięciu zdaj relację.

zenewos

Napisał Sdesign

Czy ktoś ma pewny sklep internetowy ?, gdzie mogę bezpiecznie zakupić Affrona

Zenewos - i jak te płyteczki? dotarły? wszystko w porządku? też chcę zamówić przez ten sklep bo zamówiłam prze łazienkomanię ale olali moje zamówienie zupełnie.