Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam , do tej pory miałam zamiar kłaść zielone płytki w łazience,ale jak zobaczyłam tą kolekcję Delicate bardzo mi się spodobała , obawiałam się ze do mojej mini łazienki 1.54x1.54 takie wielkie płytki nie będą pasowały a tu wypatrzyłam na innym forum małe łazienki cudnie wygladające w tych płyteczkach , załązcę fotki mam nadzieję że właścicielki się nie obrażą

5955_LAZIENKA.jpg

6420_lazienka_3.jpg

6907_1_lazienka-3.jpg

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

rataj75 i jak tam łazieneczka? ja zamierzam zakupić te płytki do wc. jak wygląda utrzymanie ich w czystości? nie musisz czasem biegać co 2dni ze szmatą i czyścić wszystkich kafli w kolorze białym i czarnym (chodzi mi np. o krople wody).

mi podoba się projekt 2. nie rób żadnych postumentów i niepotrzebnych udziwnień. płytki same w sobie są śliczne.

co do wc i biegania do niego z gołą pupą po "zmyciu makijażu"- doskonały pomysł by mieć miskę wc w łazience, zrobić to i owo (bo się w sekundzie zachciało), a potem siedzieć w tym smrodzie (chwile bo chwile.. ale zawsze) i brać relaksującą kąpiel:)

Piume są bardzo piękne, u nas w sklepie była wystawka wszystkich nowości z Paradyża. Też nad nimi rozmyślałam ale szczerze mówiąc bardzo obawiałam się, że są takie lustrzane i że trzeba będzie non stop ze szmatką latać. Zwłaszcza pod prysznicem. Wybrałam w końcu secret edeno - one też są błyszczące ale mają matowe paseczki więc może szmatka nie będzie tak często potrzebna :)
Szkoda bo chciałam podejrzeć jak to wygląda u Ciebie. Ja wymyśliłam sobie sama projekt:D Masz gdzieś (albo widziałaś u kogoś) białe lub czarne kafle? Jak wyglądały? Chcę urządzić sobie ładnie, ale i praktycznie:) W łazience mam Sensuala Rosa z Paradyża- piękny!!! Śliczny projekt, super wykonanie (ja, mąż i mój nieoceniony tatuś "złota rączka":) Teraz czatuje na kogoś kto ma Piume u siebie, żeby się poradzić bo zamierzam je też w październiku kłaść.. W kuchni też Paradyż Ebony Wood Edytowane przez lolineska
Cięzko będzie chyba znaleźć kogoś kto ma te płytki, bo to nowość. Spytaj dziewczyny z wątku o płytkach Fragrance - te płytki tez są ciemne i lustrzane - pewnie odpowiedzą Ci jak jest z utrzymaniem ich w czystości.
a u nas nie było takich problemów- mam colosseo na jakichś 50 metrach i nie było kłopotu z układaniem. Bardzo jestem zadowolona- jak w końcu posprzątam to wrzucę zdjęcia :-) Aha mam je na ogrzewaniu podłogowym

Hej!!

to naprowdę mieliście wielkie szczeście.

Ja mam coloseo na 30 metrach,

a jeszcze wymyśliłam łączenie dwóch kolorów

i wyszło że płytka jaśniejsza jest węższa a ciemniejsza szersza.

A i jeszcze kątów nie trzymają mimo iż płytka w pierwszej klasie.

Jak już zakończę remont i posprzątam rónież załączę zdjęcia.

A mi zabraklo 6 plytek polpolera grafit 65,5x65,5 i teraz musze szukac tu na miejscu bo z tego samego sklepu internetowego nie oplaca mi sie ze wzgledu na koszty przesylki

daleko nie szukaj - sa w Castoramie

sa we Wrocku na Bielanach - w swojej Casto zamów i niech Ci sprowadza

dzwonilam zarowno na bielany jak i na graniczna we Wrocku i nie maja tych plytek Facet z Bielan powiedzial mi ze ich nie mieli nawet :rolleyes:

Cześć nakoto

Czy możesz napisać jaki kolor Woodanik wybrałaś (były chyba trzy do wyboru)?

Dziekuję i pozdrawiam

oddaje swój głos na amand/alex!!! alabastrino jak dla mnie zbyt pstrokate.. ale jesli juz to kolezanka ma płytki harion te jasne i do tego te ciemne dekory z alabastrino pasują idealnie!!! łazienka jest świeża i jasna, taka czysta a te dekory dopiero przy harione nabierają szlachetności. (jak dla mnie to te ciemne dekory są od czapy do alabastrino)