Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Szukam pilnie szarych ( bardzo jasno szarych) plytek gresowych najlepiej 60x60 Kupilam takie ale okazalo sie ze maja kazdy roz ubity Oddalam i teraz plytkarz stoi z robota

wiec szukam nadal i tu mopje pytanie Znalazlam na str Paradyza plytki Pulso bianco i Magnifique bianco Czy ktos z Was ma moze te plytki, albo czy chociaz je widzial

Edytowane przez kasiakp

Witam

Szukam pilnie szarych ( jasno szarych) plytek gresowych najlepiej 60x60 Kupilam takie ale okazalo sie ze maja kazdy roz ubity Oddalam i teraz plytkarz stoi z robota

wiec szukam nadal i tu mopje pytanie Znalazlam na str Paradyza plytki Pulso bianco i Magnifique bianco Czy ktos z Was ma moze te plytki, albo czy chociaz je widzial

a gres milo http://forum.muratordom.pl/showthread.php?154539-p%C5%82ytki-do-kuchni-p%C3%B3%C5%82poler-gres-milo-%28storm-krem%29&p=5337400#post5337400 tu sa zdjecia

A jakie kolory drzwi macie do tych szarych podłóg?

Edytowane przez amazonka22

Ja drzwi w swojej lazience mam w kolorze teak, i taki sam tez bedzie blat w lazience. Projekt pare postow wczesniej (tylko w projekcie zabraklo tego blatu drewnianego)

http://photoupload.pl/images/FRGC9.jpg

Drzwi kolor teak troche ciemniejsze od tego na zdjeciu

Edytowane przez promyczek2007

Masto grys półpoler są świetne - przynajmniej w moim wypadku - nie, nie drą rajstop no i mają piękny kolor, ale... Mam też masto bianco - brakło mi trzech paczek i mam je w dwóch seriach - no i ta druga seria jest zdecydowanie bardziej "chropowata". Zauważył to już fliziarz, a potem ja kiedy próbowałam zmyć resztki fug:bash: masakra... Nie wiem jak w tym wypadku z darciem rajstop, bo te bardziej szorstkie mam akurat na ścianie. Dlatego też wydaje mi się, że trzeba niestety sprawdzać organoleptycznie:cool: strukturę tych płytek...