Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam plytki kupione teraz czekaja na polozenie

mam pytanie jakiej firmy uzywaliscie fugi i jakiego koloru?

klade na podlogowke chciaiabtm fuge epoksydowa ale mowia mi ze moze popekac od nich kafelek

a plusem tych fug jest to ze nie brudza sie tak mnie przekonywal pan w sklepie i sama nie wiem co robic :evil:pomozcie

Przeczytałam Twój dziennik. Niestety, tak jak u nas. Fachowcy doprowadzają mnie do szału. W jednym dniu byli: od kominka, kafelkarze, elektrycy. Smietnik pozostał okrutny,z grubsza sprzątali, bo ich opierd...., ale reszte zrobiłam osobiście w sobotkę. Poprawki są, przecież to oczywiste :evil:

Twoje mieszkanko zapowiada się nieźle i niestandardowo (ciemne panele - bardzo, bardzo mi się podobają, bo dodają wnętrzu takiej szlachetności).Kuchnia kolorostycznie super, stylu modern co prawda nie lubie, bo jest zbyt zobowiązujący(postawisz wazon, jest ok, postawisz dwa różne i jest problem), a ja z natury jestem graciarą, lubię koronkowe serwetki, bibeloty i takie tam inne...Ale kolorystyka u Ciebie jest naprawdę harmonijnie dobrana. Fajnie, fajnie....Wklejaj nowe zdjęcia, podpatrzę....inspiracji nigdy dosyć :D

Nawet nie wiesz jak fajnie słyszeć takie miłe słowa :) Z ta kolorystyką to było tyle dobierania, wszędzie jeżdżę z panelem albo frontem z kuchni hahaha. Ciężko jest dobrać coś idealnie, za listwami do paneli zjeździłam wszystkie markety na śląsku ;)

Zdjęcia wkleję niedługo, jednak do 2 tygodni nie mogę się doprosić aby w końcu Panowie wszystko skończyli. Jest już powieszona umywalka, ale brakuje syfonu, nie została powieszona szafka, nie są wywiercone dziury na półeczki. Listwy podłogowe w dalszym ciągu nie przykręcone. A już 2 tyg mija jak to robią...

Może ktoś jednak posiada GRAFIT?

Trudna decyzja a na wystawkach tylko BEIGE ;(

Arti.sa ja bede miec grafit w kuchni...niestety dopiero bede miec bo raptem mamy polozone tynki - troche musze poczekac az pan od kafelek bedzie mog zaczac :wink:

http://farm3.static.flickr.com/2521/4007447015_12241c1a0f.jpg

Widzialam w sklepie - pan rozlozyl je dla mnie na podlodze w sklepie, zeby zobaczyc pare kafli razem w plaszczyznie - i wygladaly pieknie :wink:

Maja