Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich ARKESJOWICZÓW :D mog kilka słów powiedzieć po półrocznym użytkowaniu tych płytek (poler ) i uważam że nie są śliskie czyli takie jak i każda inna płytka , były głosy że pozostają plamy po niektórych produktach i z tym się zgodzę u mnie też to zauważyłam , na szczęście tylko w spiżarce i to powstało mimo że były impregnowane , jeszcze jedna sprawa żałuję teraz że dałam za jasną fugę ( chyba jest to wanilia ) brudzi się w miejscach najbardziej uczęscczanych choć wygląda to ładnie ale jest absolutnie nie praktyczne po raz drugi dałam bym już na pewno ciemniejszą ....ale płytek na pewno bym nie zmieniła bo mi się nadal podobają i na dużej powierzchni robią na każdym wrażenie .

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czy zamiast semsual/art (czerwone) dać na przykład płytki hanabi/hiro też z paradyża w odcieniu czerwonym, http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/hanabi-hiro/hanabi-hiro-rosa-beige

to czy nie otrzymalibyśmy podobnych efektów,

gdyż kolorystycznie są podobne różnią się tylko rozmiarem płytek....??

To kto mi odpowie czy warto zakupic do holu i kuchni ARKESIA GRAFIT satyna 45x45 i czy podlegaja one inpregracji, a moze Opoczno Gres Saturn malachit satyna? Pogubilem sie juz w tym wszystkim a podloga czeka na wykonczenie - kto mi pomoze i doradzi bede wdzieczny :(

Nie rozumiem troszke tych rozterek z jasną fugą, wszyscy żałują że kupili jasną i następnym razem kupia ciemną. Po jakimś czasie i tak fuga jest ciemna więc po co kupować ciemną od razu, przez kilka miesięcy można popatrzeć sobie na jasną. Maja Arkesia w mojej galerii (link poniżej), jeszcze nie mieszkam więc sie nie wypowiem na temat użytkowania. Jeśli chodzi o zakładanie to mój glazurnik troszke narzekał; że trudna w obróbce, ale wyszło pięknie :)

To kto mi odpowie czy warto zakupic do holu i kuchni ARKESIA GRAFIT satyna 45x45 i czy podlegaja one inpregracji, a moze Opoczno Gres Saturn malachit satyna? Pogubilem sie juz w tym wszystkim a podloga czeka na wykonczenie - kto mi pomoze i doradzi bede wdzieczny :(

Zwróć uwagę, że saturn malachit wpada w zielony kolor - sama byłam zaskoczona po obejrzeniu na żywo, w katalogu wyglądały na szare. Za to czarny saturn jest zdecydowanie grafitowy ;) Mnie osobiście bardziej podoba się saturn ale to kwestia upodobań. Brałam pod uwagę (do łazienek) saturn, arkesię i affron i ten ostatni wygrał (czy wybór był dobry - zobaczymy). Powodzenia!