Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DZIDZIAK dziękuję za odp. Bardzo się cieszę, że 60 w małym pomieszczeniu są ok, bo dużo bardziej mi się podobają.

Zazdrośnica dlaczego satyna jest kiepska? Facet w sklepie tak mi doradził. Powiedział, że lepiej się nadaje do wiatrołapu i będzie lepsza w utrzymaniu niż poler. To teraz już nie wiem :(

z praktyki u sąsiadów zza płota :wink: ja mam poler w kuchni i pies biega z ostrymi pazurskami, piach też wnosi więc zanim zamiotę to ktoś po nim łazi :-? i gapiłam się pod kątem pod światło i nie ma jakiś rys, a sąsiady w wiatrołapie mają satynę, ciężko się sprząta i ciągle wygląda jak niedomyta, nie wiem może już się wtarł brud w satynę

jest jeszcze Arkesia grys, fajna strukturka a jeszcze w tym szarym miodzio :D idealna do wiatrołapu, sama bym dała ale już miałam inne zanim odkryłam Arkesię

u mnie arkesia jest w kuchni i w holu. wygląda tak

http://img442.imageshack.us/img442/579/arkesia.jpg

płytki nie są do końca równe (gat. I) i nie jest to wina płytkarza, po prostu czasami narożniki są idealnie na tym samym poziomie, a po środku jedna płytka jest wyżej (bardziej wypukła), a druga niżej - czuć jak się chodzi boso.

u mnie arkesia jest w kuchni i w holu. wygląda tak

http://img442.imageshack.us/img442/579/arkesia.jpg

płytki nie są do końca równe (gat. I) i nie jest to wina płytkarza, po prostu czasami narożniki są idealnie na tym samym poziomie, a po środku jedna płytka jest wyżej (bardziej wypukła), a druga niżej - czuć jak się chodzi boso.

Witam!

Podłoga super! A jakie płytki są położone na ścianie? Mnie tez bardzo podobają się płytki Arkesia na podłogę i ciemne meble kuchenne, ale wogóle nie mam pomysłu co dać na ścianę. Jeśli to mozliwe to proszę o zdjęcia płytek ściennych :) Pozdrawiam