Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

magda762 według mnie to niebieski nie bardzo pasuje do tego kremu Delicate - ja bym tak nie dawała :no:

Podłoga alan jak najbardziej fajne rozwiązanie dla tych którym kremowa wydaje sie za jasna, a brązowa za ciemna. Niebieskiego jakoś nie widzę do tych płytek, a już mozaiki- która ma kilka odcieni niebieskiego w ogóle:(. A nie myślałaś o szklanej listwie czy czymś takim...

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wykończy mnie to wybieranie, szperanie itd. No po prostu szału dostaję. Też myślę, że niebieska mozaika do tych płytek nie bardzo:-( A szkoda, bo mozaika mi się podoba. A Wy co o niej myślicie? Szklana listwa też wchodziła w rachubę, ale sama już nie wiem. Teraz zaczym się zastanawiać, czy może dać inne płytki... jakieś białe... Nie no po prostu niezdecydowana jestem i sama nie wiem co chcę...

a tu moje wczorajsze wypociny zainspirowane Waszymi lazienkami, nie umien tylko w tym programie wkleic drugiego paska "listewek" ale w zamysle idzie o 3 plytki wyzej od pierwszego, tak nad dekorem

http://images45.fotosik.pl/431/64e9cababdf806e1.jpg

http://images38.fotosik.pl/424/9212122510cfcd8b.jpg

moze jakies sugeste...

INKA 14

w durnym programie paradyza, jest na ich stronie ale ograniczenia ma, ze masakra :bash: ale to juz nasta wizualka wiec idzie coraz szybciej

jaksie

zdaje sie, ze mamy podobne odczucia. W pierwszej wersji nie mam tego dekoru. Tylko, ze tak mi sie podoba... hmmm... gdzie go wcisnac? Jak dam na scianke w prysznicu to bedzie malo wyeksponowany....

Inka ja robię w pro 100, właśnie siedzę i układam "puzzle" z dekorów i faktycznie z Ciebie geniusz, bo ja się poddałam narazie. Coś mi to nie wychodzi, spróbuje wieczorem :)

Dzięki ALUTKA, że Ci się podoba, nic Ci raczej nie doradzę, chyba zebyś te pasy listew dała gęściej na jednej ścianie, a dekory z kwiatami na innej? Najlepiej próbować na wizualkach, ja jestem wzrokowcem, zero wyobraźni :(

U mnie od początku było prościej, bo ja wiedziałam, że chcę tylko kwiatki :)

jeżeli chodzi o pasującą mozaike to wcześniej planowałam dołożyć Dune Cassiopeia (kosztuje około 100 zł za 30 na 30) i ciężko ją znaleźć. Mieni się bo jest z drobinkami brokatu (kolory wymieszane blady fiolet, brąz, blade złoto, ecru) to zdjecie troche przekłamuje kolory bo jest nie wyraźne ale mozaikę dokłądałam w sklepie do płytek i pasuje :D Zrezygnowałam, bo wolałam brokatowe fugi a to już by było za dużo :)

Błękitna mozaika na pewno tu nie pasuje....

IMG_1906..JPG

jaksie musza nie musza ;) tak sie zafiksowalam bo pierwszy projekt byl w amanda/alex ale drogo wiec wrocilam do pierwszych plytek i tak mi te pasy zostaly.

ale moze zrobie tak, ze dam drugi pas dekorow zaraz nad perwszym ale tylko na scianie z umywalka i kibelkiem a wtedy na scianie przeciwnej ten dekor. Odbije sie w lutrze i mam dwa w jednym hihi

Pewnie masz rację. Sama już nie wiem co robić. A na podjęcie decyzji i zakup mam coraz mniej czasu. No, nie cierpię być pod presją! Acha, jeszcze muszę podjąć decyzję z naprawdę ograniczonym budżetem, a z tą mozaiką byłoby taniej niż z listwą szklaną. Pewnie trzeba będzie zmienić koncepcję płytek. A co powiecie na taki mix: na ściany biała z połyskiem inwencja opoczna + niebieska mozaika? Na podłogę pewnie też biała inwencja. Cenowo OK, a co z resztą?

PODEJŚCIE DRUGIE:

http://images39.fotosik.pl/427/189687e78a9d9e40gen.jpg

http://images46.fotosik.pl/412/45b225034bdfb79egen.jpg

ręczniczki między dekorami tak poglądowo, bo tam fajnie będą wyglądały wieszaczki na ręcznik i szlafrok jak się będzie szło pod prysznic. I oczywiście dekorów pod prysznicem niet tylko w tym programie to trzebaby się namęczyć...

i jak?