Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tu wstawiłem więcej zdjęć:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?179215-Nowocze%C5%9Bnie&p=4715638#post4715638

Z płytkami nic się nie dzieje - ogólnie są bardzo twarde (co jest plusem użytkowania) ale mają defekty i niestety nie wszystkie wyłapałem na etapie układania, ale większość to tylko ja widzę. Dla oglądających takie detale są niezauważalne a i w użytkowaniu nie przeszkadzają. W kilku miejscach położyłem mozaikę i tam gdzie była dylatacje to zafugowałem - to taki mój eksperyment, bo wiem że tam pęknie, ale wydaje mi się ze jak już to nie płytka ale fuga pęknie lub odpadnie a to nie problem. Zobaczę jak to wyjdzie w użytkowaniu, ale za stówę wiem że tam będą jakieś oznaki tego że różne powierzchnie różnie sobie pracują.

3mm jak dla mnie to za dużo - właściwie to chciałem położyć bezfugowo - ale to było by przegięcie, więc mój kompromis - dałem 1mm.

To ja czekam, cierpliwie i na caledonię i na piumettę:)

Wolałabym pokazać ju z gotową łazienkę ale że zrobiłam parę zdjęć, to pokaże stan obecny. Brakuje szafki po umywalkę i szafy obok prysznica... I trzeba posprzątać ;)

Płytki wyglądają pięknie, ale ciężko zrobić zdjęcie bo płytki są lustrzane. Ale za to świetnie powiększają łazienkę, która u mnie ma jakieś 5 m2.

P1080861.JPG

P1080862.JPG

P1080872.JPG

P1080878.JPG

P1080888.JPG

Witam.

Jestem prawie po remoncie. Śledziłam forum muratora prawie cały rok. Ostatnio w natłoku obowiązków miałam przerwę, ale szybko ją nadrobię. Moja łazienka wykończona jest płytkami Paradyża - Secret Edeno. Wstawiam zdjęcia, bo jest mało arażanżacji z tą kolekacją. Może komuś pomogę w wyborze płytek.

Zdj?cie0176.jpg

Zdj?cie0177.jpg

Zdj?cie0179.jpg

Zdj?cie0180.jpg

Witam.

Jestem prawie po remoncie. Śledziłam forum muratora prawie cały rok. Ostatnio w natłoku obowiązków miałam przerwę, ale szybko ją nadrobię. Moja łazienka wykończona jest płytkami Paradyża - Secret Edeno. Wstawiam zdjęcia, bo jest mało arażanżacji z tą kolekacją. Może komuś pomogę w wyborze płytek.

Oświetlenie tooootalnie w moim guście :) sama mam podobne kinkiety a lustro śliczne !!!!!

Witam.

baaardzo ładnie....tym bardziej że moja sie robi tez w wersji b-cz :) (projekt wrzuciłam do wizualizacji) i już wiem że bedzie elegancko :)

P1080861.JPG

P1080862.JPG

P1080872.JPG

P1080878.JPG

P1080888.JPG

Anndzia, przepiekna ta Tw lazienka. Wybralam te same kafelki ale pokusilam sie o biel i ten przytlumiony fiolet. Projekt narazie tworze w swojej glowie. Zmienialam czesto zdanie kierujac sie jednak w strone innych kafli ale jakos zawsze tracam do Piume. Wiec niech tak zostanie! Oby moja lazienka, wyszla rownie fajnie:D

pozdrawiam

Dziewczyny przepiękna ta łazienka. Śledzę Wasze wypowiedzi od dłuższego czasu i widzę, że wiecie wszystko co, gdzie, jak . Dlatego proszę Was o pomoc znalazłam na stronie glazury królewskiej prześliczną aranżację, zupełnie w moim stylu. Uwielbiam połączenie czerni i bieli i znalazłam prześliczne kafelki Paradyż - Amarylis. Czy ktoś z Was je ma? zadowoleni jesteście z nich. Jak z czyszczeniem? http://imageshack.us/photo/my-images/69/amarylis.jpg//