Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kurcze właśnie ja też widziałam jak na razie tylko to na glazurze, dlatego też was pytam, czy ktos moze ma te plytki. Bo mega mi sie podobaja. A swoja droga jak tam Twoje doswiadcenia z Panem z allegro ?;) nie boisz sie kupowac przez neta ?

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktos z Was widzial "na zywo" plytki NOCE BY MY WAY? Jak sie prezentuja? Czy to sa plytki z polyskiem, czy matowe? Czy ladnie imituja drewno?

Ja widziałam i bardzo mi się podobają. Nie są z połyskiem. Moim zdaniem bardzo ładnie imitują drewno i sama zamierzam położyć My Way w przyszłym domu, tylko że kolor Rovere Giallo, bo Noce ma bardzo duże różnice w kolorze płytek. Nawet na jednej płytce może być bardzo duży kontrast.

heh :) to dobrze ze nie widziałyście wersji projektantki - podloga byla w 3 kolorach i skośne pasy na ścianach :D

kwiatki tylko nad wanną na wysuniętej sciance i na białym tle.....za dużo dekorów ?? hmmmm

a co z tą podłogą ? nie chce całej białej

tak jest na stronie płytek:

http://www.olazienkach.pl/upload/artykuly/c4a1d8ae4f166159a3905adaa8d1aad5.jpg

Nie podobają mi się te brązowe meble w Twoim projekcie. Strasznie się "narzucają" w łazience. To już kwestia gustu, ale dla mnie najładniejsza prezentacja to ta ostatnia. Już wolę tę 3kolorową podłogę, niż te brązowe, ciężkie meble. Ten pasek niebieski (turkusowy?) na kibelkiem wywaliłabym, a resztę zostawić. I żadnych wnęk, wnęczków, półeczuniek :p i zwariowanej zabudowy na suficie Edytowane przez Aleksandryta

queene to, ze producent pokazuje w prezentacji wszystkie mozliwe kolory i dekory kolekcji to nie znaczy, ze Ty też masz tak zrobić. On chce sprzedać więc musi pokazać jak najweięcej, ale to nie znaczy, zetak jest najładniej...dodatkowo łazienka paradyża ma ze 30m2 Twoja też?

meble będą białe-pisałam o tym w dzienniku, tutaj mi umknęło :)

moja łazienka ma 12m2

wnęki -tylko nad wanną i wc, bez podświetleń

sufit gładki biały bez zadnych udziwnień

zostawmy już te kwiaty...planowane są tylko w jednym miejscu na wprost wejścia, na całej białej ścianie....żadnych innych dekorów

powiedzcie mi bo tu mam najwiekszy dylemat - czy zostawic te asymetryczne płytki nad umywalkami, ręczniki są tam tylko podglądowo, moim zdaniem wystarczy jak beda tylko między umywalkami, przypominam ze szafki pod umywalkami BIAŁE

jaksie-jaka ta podłoga wg Ciebie ?

Kurcze właśnie ja też widziałam jak na razie tylko to na glazurze, dlatego też was pytam, czy ktos moze ma te plytki. Bo mega mi sie podobaja. A swoja droga jak tam Twoje doswiadcenia z Panem z allegro ?;) nie boisz sie kupowac przez neta ?

NO wlasnie ze koles niedaleko mnie mieszka wiec dowiezie mi je do domu gratis. A tego bym obawiala sie najbardziej. Juz mialam przygode z wanna, ktora jednak nie spelnila oczekiwan ale w trakcie odsylania zostala uszkodzona. Wiec narazie czeka w garazu na odpowiedz od ubezpieczyciela, naszczescie ja ubezpieczylismy.

Witam!:) Przepraszam, że tak zaczynam od ogłoszenia i że może nie w tym miejscu, ale zostało mi parę opakowań płytek Secret Edeno (4-5) - czarne i białe, których nie mogę niestety już oddać, bo były na zamówienie. W razie potrzeby udzielę więcej informacji. Odbiór najlepiej w Krakowie. Płytki zamawiane tydzień temu.

• 2 weeks później...
Witam.

Jestem prawie po remoncie. Śledziłam forum muratora prawie cały rok. Ostatnio w natłoku obowiązków miałam przerwę, ale szybko ją nadrobię. Moja łazienka wykończona jest płytkami Paradyża - Secret Edeno. Wstawiam zdjęcia, bo jest mało arażanżacji z tą kolekacją. Może komuś pomogę w wyborze płytek.

Witam ,

śledzę różne wątki na forum i moją uwagę przykuła ceramika ( WC i BIDET) co to za producent i seria szukam czegoś identycznego ale nigdzie w ofercie sklepów nie znalazłam a tu na forum ... proszę. Jak się sprawuje ta ceramika?

pozdrawiam

J&K

Ceramika w łazience zakupiona na Allegro za baardzo małe pieniądze-linia LINEA.

Mąż był sceptycznie nastawiony do tego zakupu, ale teraz mnie chwali. W górnej łazience mamy KOŁO i nie widzę różnicy w utrzymaniu czystości.

Naprawdę szkoda przepłacać.

Sedes z deską wolnoopadającą polecam szczególnie przy dzieciach.

W końcu pokażę obiecaną kiedyś caledonię nero półpoler. To był jednak błąd wziąć błyszczące. Ciężko utrzymać w czystości. Ale są ładne. Tylko fugi wyszły szare pomimo, ze kupiłam czarną. Ale zamierzam je pomalować na czarno ;)

O wiele lepiej sprawuje się bianco półpoler, jest mniej błyszczący.

054.JPG

055.JPG

059.JPG

011.JPG

009.JPG