e-mól 08.03.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Tego jeszcze chyba nie było, ja póki co nie mam się czym chwalić, ale chętnie pooglądam Wasze podłogi.Może jeszcze zechcielibyście napisać co za gatunek, czym był wykańczany: olej czy lakier, jaki dokładnie i jak się sprawdził, może wielu by to ułatwiło wybór chemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.03.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 E-mól, et tu Brute... Wątki wyrastają jak grzyby po deszczu... Nie nadążam z łączeniem, przenoszeniem itp. wiosennymi porządkami O parkietach jest już sporo - będę chyba wszystkie wątki łączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 08.03.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 zdjęcia podłóg z opinią o jej używaniu to wg mnie bardzo fajny watek - szukałam takiego ze zdjęciami i nie mogłam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No co Ty joliska nigdy w życiu, ale serio niczego podobnego tu nie ma, a myślę że wielu się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts