channel8 16.07.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dziękuję za odwiedziny - zatem 2:0 dla cegiełki z CRH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.07.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Aniu, szafa wygląda rewelacyjnie. Wygląda na głęboką, więc będzie bardzo wygodna. Co do cegły, to... namieszam, bo mnie bardziej podoba się ta ciemniejsza . Położyłabym ją dla kontrastu również na ścianie naprzeciw szafy w przedpokoju. Natomiast w kuchni tylko na kominie. Jest możliwość zobaczenia gdzieś próbki tej cegły? Jeśli tak, to skorzystaj i oceń na żywo. Zdjęcia jak wiesz przekłamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.07.2013 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dziękuję Ewciu, że zajżałaś, wiem jakżeś zapracowana! No to jak na razie 2:1 dla "czerwonej" Próbek u nas nie uświadczysz....poszukam może gdzieś we Wrocławiu i się tam wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.07.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 przyszłam od Ewy w odpowiedzi na apel hej ja dokladnie tak samo trafilam do Ciebie jesli mamy wybierac sposrod tych dwoch to ja tez jestem za cegielka ruda co prawda czarny mi sie podoba, ale nie w tej wersji sama swego czasu szukalam czegos na scianke za moja koza i za rada Pesteczki odstapilam od podobnych plytek kilnkierowych (co prawda ja namierzylam mniej ladne) w koncu znalazlam piekny czarny kamien i panowie pocieli (łupali) mi na mniejsze kawalki - i w tej wersji czarny lupek na scianie mi sie podoba - jego naturalnosc i niepowtarzalnosc piszesz, ze masz malo czasu, wiec nie wiem czy dasz rade cos podobnego znalezc - nie chce Ci mieszac w glowie, to jedynie sugestia, ktora sie dziele jesli oczywiscie bardzo chcesz czarny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.07.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Słonko - bardzo dziękuję za głos 3:1 dla "czerwonej" Już idę do Ciebie zobaczyć jak wygląda łupek.... Czerwona jest "ręcznie formowana" - i wygląda jek cegła pocieta na plstry. Ta grafitowa to chyba "maszynowa" - może też z tym wiazac się "oryginalność" lub "podróbka" Edytowane 17 Lipca 2013 przez channel8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.07.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 To ja z obrazkami . To podobno właśnie ta płytka, którą pokazałaś - roben sydney http://cdn27.muratordom.smcloud.net/t/photos/thumbnails/27452/klinkier_we_wnetrzu_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg http://cdn6.muratordom.smcloud.net/t/photos/thumbnails/27455/klinkier_we_wnetrzu_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Źródło http://www.spbud.com.ua/images/sciany_wewnetrzne_z_cegiel_roben_1.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.07.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) OOOOOO Ewciu dziękuję.... nawet nie wiem co powiedzieć...ta sofa (moje marzenie ) i ta cegiełka..... Jak Ty znajdujesz takie cuda??? Twoja pomoc zawsze jest nieocenina - dziękuję! Edytowane 17 Lipca 2013 przez channel8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.07.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Cieszę się Aniu, że obrazki się przydały . Pomogły podjąć decyzję? Wyszukałam je w grafice google . Wpisujesz nazwę i wyskakują obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.07.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 i jaka decyzja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 22.07.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jutro jadę oglądnąć cegły - mąż dał mi czas do jutra i mam zamówić ....jemu "w sio rawno" byle byłyby na czas... Chyba już jest zmęczony moim niezdecydowaniem... Mnie ujęły fotki od Ewy, fajne takie prawie monochromatyczne wętrze i takie eleganckie (aż do mnie chyba nie pasujące). Zatem "obaczym" jutro i "siem podzielem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 23.07.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) Wróciłam...... mąż mnie zastrzeli (kupił sobie wiatrówkę) bo nic nie zamówiłam. Tej z CRH nie mieli (już wiem że nazywa się alt maas) mieli podobną z Robena "fromback", ale była naklejona na ścianie i nie dało się jej pożyczyć. Za to wzięłam cegłę (nie mieli płytki) sydneya i przytaszczyłam do domu (w plecaku na rowerze prawie 10 km). Łopatki jeszcze czuję.... A ten "sydney", przy mojej podłodze jest - brązowy!!! No i nie wyglada dobrze.... szara podłoga, jesionowa podłoga i brązowa cegła. Zrobiłam kilka zdjęć cegle z podłogami postaram się wrzucić. Same zobaczcie: http://imageshack.us/a/img198/8079/4m7d.jpg http://imageshack.us/a/img153/7029/d0z2.jpg Edytowane 23 Lipca 2013 przez channel8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Chanel, faktycznie ten kolor coś nie teges, ale w ogóle jestem zaskoczona, bo to jest taka zwykła pelnowymiarowa cegła? Ją my slalam, zr szukasz takiej do obłożenia w formie płytek. No i pewnie wiesz, że nic nie wiesz, co? a patrzylas na elkamino? W dwa dni dostaniesz probki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Acha, powiedz jeszcze, że na wigrusie jechałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 23.07.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Moorelko bo ja chcę kupić płytkę ale nie mieli więc wzięłam cegłę coby chociaż w domu do dechy i płytek przyłożyć. No moje wigry dawno się rozsypały - mam taki zwykły rower z przerzutkami W hurtowni we Wrocławiu ( to TYLKO 85 km) mają dla porównania i Robena i CRH - w czwartek (i tak mąż ze mną już nie rozmawia ) wezmę z domu płytkę i kawałek deski podłogowej i pojadę - nie ma wyjścia MUSZĘ coś znaleźć, ale mam przeczucie że to będzie ta moja czerwona z CRH ("kcem" się tylko upewnić bo baaaardzo dużo kosztuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 A co to za hurtownia, bo ją z Wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 24.07.2013 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Oooooo, to "MBS materiały budowlane stępińska" na ul. Klimasa 48, ja jadę zawsze od strony Leśnicy, ale do tej hurtowni chyba autostradą pojadę, bo i tak cały Wrocław objechac muszę. Dzisiaj przychodzi do nas komisja (rok po oddaniu mieszkania) sprawdzać usterki, a tych spooro, ale jutro mogę jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.07.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Channel byl moment, ze mnie ta cegla zmylila jesli wzielas ja do sprawdzenia koloru, to rozumiem juz teraz dla mnie ten kolor nie bardzo ........... a nie bralas opcji cegly (plytek) malowanej na bialo ?? gdzies widzialam podobne realizacje (na pewno na FM) moze wyjdzie i taniej i ladnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.07.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Słonko biorę pod uwagę już wszystkie opcje. Na razie nieudolnie zaczynam w paincie "wyklejankę". Na razie popełniłam jedną - z czerwoną alt maas, wyszło tak: http://imageshack.us/a/img46/1664/cdac.jpg W wolnej chwili tzn. wieczorem zrobię jeszcze z białą cegiełką, ale chyba zdjęcie ściany muszę jakoś inaczej zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.07.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Wczoraj przyszły moje listwy przypodlogowe, a w przyszłym tygodniu ich montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 31.07.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Cegiełka zamówiona, będzie poniedziałek/wtorek -z CRH klinkier , po Oględzinach opiniach męża i szanownych koleżanek, stwierdziłam że tyle osób nie może się mylic. Bardzo, bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts