Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie zamiast domu

Recommended Posts

Cześć.

Nie wiedziałem gdzie wrzucić wizualizacji salonu z aneksem, bo nie ma wątku "salon".

Jest to natomiast mieszkanie, więc tutaj.

Salon z aneksem 20m2.

2.jpg6.jpg9.jpg

Lampa górna będzie nad stołem.

Kuchnia będzie z IKEI,abstrakt jasny beż, chciałbym odciąć kolor kuchni i salonu w dwóch miejscach.

Na ścianie kuchennej pomiędzy szafkami i na tej ściance TV i języku na suficie, marzy mi się taki ciepły czekoladowy brąz.

Ale żona nie chce słyszeć o ciemniejszych barwach, jedyne na co się godzi to lekko ciemniejszy odcień beżu, bo znalazła płytki w Paradyżu...

.oby nie było za mdło.

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 755
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oszołom, dzięki ze napisałeś w moim wątku i podzieliłeś się swoimi inspiracjami.

Poszukuję ramienia kinkietu metalowego błyszczącego podobnego do tego:

http://imageshack.us/a/img841/2056/4l07.png

Może ktoś się gdzieś natknął?

Postaram się w przyszłym tygodniu wrzucić zdjęcia ławeczki, bo wygląda świetnie ;-)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Cnannelko :)

bardzo dziękuję za życzenia... świąteczne i noworoczne ;)

ja też życzę samych dobrych dni, dużo wszystkiego czego nie da się kupić i przynoszę przepis na udany rok

Wziąć dwanaście miesięcy,

obmyć je dobrze do czysta

z goryczy, chciwości, pedanterii i lęku

i podzielić każdy miesiąc na 30 albo 31 części,

tak żeby zapasu starczyło akuratnie na rok.

Każdy dzionek przyrządza się oddzielnie,

biorąc po jednej części pracy

i dwie części wesołości i humoru.

Dodać do tego trzy kopiaste łyżki optymizmu,

łyżeczkę tolerancji,

ziarnko ironii

i szczyptę taktu.

Następnie masę tę polewa się obficie miłością.

Gotowe danie ozdobić bukiecikami małych uprzejmości

i podawać codziennie z pogodą ducha

i porządną filiżanką ożywczej herbaty.

(Catharina Elisabeth Goethe)

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia

Cześć dziewczynki,

Channel, u mnie lustro 172 x 85 cm wygląda tak jak widać na zdjęciu (niestety zdjątko mam tylko takie jedno jedyne) . Uważam że proporcje lustra są bardzo dobre. Po bokach lustra mam własnie dwa kinkiety kupione w Mint Grey. Są wykonane z niklu i pięknie się prezentują.

A samo lustro kupione w Agacie, ale na allegro widziałam identyczne.

Oj kurcze, spojrzałam właśnie na daty Waszych wpisów i chyba wyskoczyłam z tym lustrem jak filip z konopii bo pewnie Channel lustro i kinkiety dawno już kupiła:)

20121104_123157.jpg

Edytowane przez kaki

Kurcze, ale mi namieszałyście w głowie tą suszarką do ubrań ....zaraz wybije 4 rano a ja siedzę i wyczytuję w necie, jakie to cudowne życie czeka mnie po zakupie owej suszarki . No i nie wytrzymam i chyba tez ją sobie kupię, tyle że może na raty, bo ostatnio mamy straszny dołek finansowy... Widzisz Channel, spać przez Ciebie nie mogę:):):) A tu jeszcze za implant zęba muszę zapłacić :):):) Chyba napadnę na bank !

Pytanie 100 punktów: czy to prawda co w necie piszą, że suszarkę muszę podłączyć do sieci wod-kan ?? :

"Wydobywająca się z ubrań wilgoć przetwarzana jest w parę wodną, a ta zostaje odprowadzona do specjalnego pojemnika. Taką suszarkę należy podłączyć do sieci wodno-kanalizacyjnej. "

Jeśli tak, mogę się już z suszarką pożegnać :(