channel8 04.01.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Kaki - jak miło Cię widzieć. Dziękuję za prezent - lustro (moje jeszcze nie kupione więc trafiłaś na 100 % Szybciutko, zdradź jakie to lustro i gdzie kupione. Jak możesz napisz ile "odstaje" od ściany, bo mój przedpokój wąski jest. Ale Twój mi się podoba!!!!!!!!! I te kinkiety! Widzę że chyba w podobnym stylu gustujemy Co do suszarki - to nie musi być podłączona do sieci wod - kan. Moja nie jest. Jest kondensacyjna tzn. woda zbiera się w specjalnym zbiorniczku. Po suszeniu wyjmuję zbiorniczek i wylewam wodę. Ot i cała filozofia. Taka suszarka nawet w szafie może stać byleby był tam prąd Moja właśnie suszy 3 pranie, a dwa już schowane w szafie leżą - bez prasowania. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez channel8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.01.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 channel, serio nie prasujesz? Koszule do roboty pewnie trzeba byłoby prasować, ale bawełna daje radę? I jaki masz konkretnie model? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 05.01.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Moorelko niczego nie prasuję! Pranie wyjmuję jeszcze ciepłe, przewieszam przez krzesło, następnie na stole składam i wygładzam dłońmi. Koszule które muszą być idealne - suszę na programie "koszule", są leciutko wilgotne, przejechanie żelazkiem zajmuje dosłownie 2-3 minuty i do szafy. Koniec a te koszule które nie muszą być na "blaszkę", suszę na programie 'mix" i do szafy. Tylko wygładzam dłońmi! Naprawdę suszarka bardzo ułatwia życie. Acha, mam Boscha Eco Logixx 7 WTW86563PL Edytowane 5 Stycznia 2014 przez channel8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaki 06.01.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Witam ponownie ! Channel, bok ramy mojego lustra to 6 cm - pokazałam go na poniższym na zdjęciu. Moje lustro ma troszkę inne wymiary (172 x 85 cm) ale widzę że to lustro z allegro jest bardzo podobne do mojego: http://allegro.pl/potezne-krysztalowe-lustro-2258-d-80x180cm-srebrne-i3833399441.html Moje kupiłam w Agacie, kosztowało ponad 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaki 06.01.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Channel, jeśli chodzi o suszarkę, marzę o niej strasznie. Właśnie takiego urządzenia mi brakowało. Ale napisz mi, masz suszarkę z funkcją prasowania? Ja swoją suszarkę będę musiała trzymać właśnie w szafie, a ma ona głębokość 60 cm więc suszarka 60 cm raczej nie wchodzi w grę Znalazłam jedną suszarkę o głębokości 54 cm, mogłabyś spojrzeć na tego linka poniżej, i napisać , czy taka się nadaj, czy nie wtopię, jeśli ją zamówię? Jest tania i to mnie niepokoi (ok. 1400 -1600 zł) , boję się, że może brakuje jej jakichś niezbędnych funkcji. Na pewno nie ma funkcji prasowania, czy Twoja suszarka ma funkcję prasowania? Może dlatego jesteś taka z niej zadowolona? Help Channel ! http://www.electrolux.pl/Products/Pralnictwo/Suszarki/Suszarki_kondensacyjne/EDP12074PDW Edytowane 6 Stycznia 2014 przez kaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaki 06.01.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Haaa, znalazłam na allegro moje lustro ! I cena fajna , 559 zł , po jakiejś obniżce . Tamto wyżej kosztuje 905 więc różnica bardzo duża. http://allegro.pl/okazja-lustro-2258-da-86x172cm-srebrne-30-i3784538948.html Edytowane 6 Stycznia 2014 przez kaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.01.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Dzięki Channel, ta Twoja suszarka to niezły wypas U nas lista rzeczy do zrobienia jest długa, suszarka raczej gdzies przy końcu, ale będę temat pilnować i piłować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 07.01.2014 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Moorelko szczerze napiszę, ze mimo mnogości programów najczęściej używam 2 inne sporadycznie. Najczęściej to - bawełna (wtedy mogę wrzucić 7 kg prania), mix (bawełna) - to mieszane ubrania np. spodnie i skarpetki. Co jakiś czas koszule - jak np. po świętach się zbierze - i czasami syntetyki i odzież sportowa. Za cenę mojej suszarki odpowiada klasa energetyczna A++, większość modeli jest B. Ale ja mam wszystko na prąd i starałam się wybrać sprzęty aby rachunki mnie nie zabiły. Kaki Bardzo, bardzo dziękuję za namiary na lustro. Jak możesz napisz mi czy ono jest takie srebrno- srebrne, czy srebrne - patynowane (o ramę mi chodzi )mnie zależy na takim jak najbardziej srebrnym. Przejrzałam metryczkę tej suszarki i: - można ja postawić w szafie bo jest kondensacyjna - ma standardowe (fajne) funkcje - ma fajną cenę - można ją postawić w słupku na pralce (może masz taką możliwość? ) Wydaje mi się całkiem dobra. Moja była sporo droższa bo ma inną klasę energetyczną - ale to napisałam już wyżej. Aha - moja nie ma funkcji prasowania fajnie by było brak konieczności użycia żelazka bierze się z tego że bęben jest duży, a suszarka nim kręci jak wyjmie się pranie "na ciepło", wygładzi rękoma - to tak jakbyś użyła ciepłego żelazka na lekko zwilżonym praniu. Szybko, łatwo i przyjemnie. jak ubrania wystygną pakuje do szafy i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 07.01.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ......mnie zależy na takim jak najbardziej srebrnym. Channel... jak najbardziej srebrne ma Ikea ( i w dodatku wielkie ) też jestem na etapie lustra i dla mnie chyba za jasno-srebrne zerknij sobie na ich stronę ja wolałabym trochę patynowane... znalazłam jedno w Jysku w dobrej cenie, ale muszę najpierw zobaczyć na żywo... w ogóle to Jysk ma teraz obniżki.... na lustro 72x162 cm ( nie wiem, czy ty chciałaś takie do 75 cm szerokości?? ... bo kinkiety...?? ) http://jysk.pl/do-domu/lustra/lustro-reflection-72x162cm-srebrne ja się zastanawiam czy nie powiesić dwóch obok siebie... ale nigdzie nie znalazłam takiego zdjęcia i nie wiem czy nie przedobrzę kusi mnie to Ikeowskie, ale jest takie jasne..... najchętniej to bym do domu przywiozła kilka i przymierzała :p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaki 07.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Channel, jejku, jejku , ja nie do końca wiem co znaczy srebrno-srebrne:) Ale na tej aukcji jest zbliżenie lustra więc zobacz , czy o to chodzi.Z luster najbardziej podobają mi się takie z lustrzanymi, profilowanymi bokami. Tyle że cana takich jest powalająca więc odpuściłam. Nie zabrzmi to pewnie dobrze, ale cieszę się że nie masz funkcji prasowania, a jednak twierdzisz, że prasować nie musisz:) I o to mi chodziło, ekstra. Nie mam wyboru co do suszarki, urządza mnie tylko głębokość 54 cm, wiec jeśli kupię, to ten tylko model elektroluxa. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez kaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala2006d 07.01.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Moim zdaniem takie ułożenie byłoby najlepsze. Sama właśnie skończyłam urządzać swoje i dziwnym trafem jest niemal identyczne - podsumowując powiem krótko - jestem zadowolona z takiego ustawienia, bardzo praktyczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 10.01.2014 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kaki srebrno - srebrne tzn. takie w kolorze srebra bez patyny, domieszki jakiej "miedzi" czy "złota". Najlepsze byłoby w lustrzanej ramie, ale koszt takiego lustra w tym wymiarze to ok. 2800 zł - poza moim zasięgiem Twoje baaardzo mi odpowiada i wielkości i jak jest srebrno - srebrne to tym bardziej. A kinkiety - cudo - dziękuję pięknie bo spełniają WSZYSTKIE moje oczekiwania! Catti dzięki za namiar - już Słonko doradzała mi IKEA chyba się tam wybiorę, bo mąż zaczyna tracić cierpliwość - jak mi trudno podjąć decyzję.... Moje lustro musi zgrać się z kinkietami, szarą ścianą, czerwoną cegłą, czarną ławką i białymi lakierowanymi szafami - trochę dużo tego jest, mam nadzieję dać radę bo trochę mieszam stylami.... Witaj ala206d bardzo mi miło że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.01.2014 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Moje lustro musi zgrać się z kinkietami, szarą ścianą, czerwoną cegłą, czarną ławką i białymi lakierowanymi szafami - trochę dużo tego jest, mam nadzieję dać radę bo trochę mieszam stylami.... to może białe?? hemnes jest teraz w promocji kupisz za dwie stówy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.01.2014 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Catti a wiesz że zastanawiałam się nad białym....,faktycznie może wpasować się najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.01.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Catti a wiesz że zastanawiałam się nad białym....,faktycznie może wpasować się najlepiej i najbezpieczniej bo z tymi srebrnymi to masakra... co rama to inny odcień a jak odcień pasuje to wielkość nie ta... jak dobra wielkość to rama za bogata, albo zdobienie nie teges... mówię ci można oszaleć :rolleyes: ja mam etap :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Aniu, Już dawno chciałam zapytać - nie chcesz poprosić by przeniesiono Twój wątek do działu z galeriami wnętrz? Często umyka mi Twój wątek i muszę go szukać w "projektach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 14.01.2014 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ewciu, prosiłam, ale zaproponowano mi założenie tam nowego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Szkoda . Tam bardziej pasuje teraz Twój wątek. Kilka dziewczyn ma tak przeniesione wątki (np. Alija, a nawet ja zaczynałam w projektach), ale może zmieniły się zasady (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Albo jakiś leń był na zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 20.01.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłaszam się jako następna osoba, której przenieśli wątek na prośbę Channel, jejku, jejku , ja nie do końca wiem co znaczy srebrno-srebrne:) Ale na tej aukcji jest zbliżenie lustra więc zobacz , czy o to chodzi. Z luster najbardziej podobają mi się takie z lustrzanymi, profilowanymi bokami. Tyle że cana takich jest powalająca więc odpuściłam. Nie zabrzmi to pewnie dobrze, ale cieszę się że nie masz funkcji prasowania, a jednak twierdzisz, że prasować nie musisz:) I o to mi chodziło, ekstra. Nie mam wyboru co do suszarki, urządza mnie tylko głębokość 54 cm, wiec jeśli kupię, to ten tylko model elektroluxa. Z tego co się orientuję, taką suszarkę z 54 cm głębokości ma chyba w ofercie jeszcze BEKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts