kaki 22.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Domi87, cenna informacja, dziekuję Ci bardzo, zaraz sprawdzam:) I przepraszam Channel, że wykorzystuję jej wątek do prywatnych celów. buziaki ***a No i fktycznie, Beko ma dwie takie suszarki. Extra ! Edytowane 22 Stycznia 2014 przez kaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 30.01.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nic nie szkodzi, wymieniajcie doświadczenia. U mnie zastój lampki do kuchni kupione (massive nero białe) od MIESIACA (ponad) leżą w szafce i nabierają "mocy urzędowej" - mąż musi się zmobilizować. Kinkietów - niet - te od Ewy ze sklepu "Miny grey" są idealne - decyzja odjęta tylko z realizacją gorzej bo do W-wy ode mnie jakieś 500 km. Lustro - decyzja podjęta - będzie biała rama z białego lakieru, ściany wymaluję na szaro. Czas płynie a ja nie mam na nic czasu (koniec I semestru jest czasem bardzo intensywnym dla nauczycieli). Czekam na ferie zimowe i cos pewnie "pogonię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 . Czas płynie a ja nie mam na nic czasu (koniec I semestru jest czasem bardzo intensywnym dla nauczycieli). Czekam na ferie zimowe i cos pewnie "pogonię". Channelko, tyś też ucitielka? mnie się właśnie ferie kończą pozdrawiam serdecznie i udanego, zasłużonego wypoczynku!! Lustro - decyzja podjęta - będzie biała rama z białego lakieru, ściany wymaluję na szaro. będzie super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaki 30.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nic nie szkodzi, wymieniajcie doświadczenia. U mnie zastój lampki do kuchni kupione (massive nero białe) od MIESIACA (ponad) leżą w szafce i nabierają "mocy urzędowej" - mąż musi się zmobilizować. Kinkietów - niet - te od Ewy ze sklepu "Miny grey" są idealne - decyzja odjęta tylko z realizacją gorzej bo do W-wy ode mnie jakieś 500 km. Lustro - decyzja podjęta - będzie biała rama z białego lakieru, ściany wymaluję na szaro. Czas płynie a ja nie mam na nic czasu (koniec I semestru jest czasem bardzo intensywnym dla nauczycieli). Czekam na ferie zimowe i cos pewnie "pogonię".[/QUOT Odezwij sie gdy będziesz wolniejsza. Ja wciąż tu zaglądam i czekam na cdn:) Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 21.03.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Hej channel, przyszłam pomachać i dać znać, że czas zmobilizować mężulka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.03.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ja też macham bo ciekawa jestem lustra wisi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika1719512173 05.04.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Witam wszystkich=)Przeczytałam cały wątek i jestem ZACHWYCONA:yes: Ale macie pomysły i gust.... GRATULUJĘ!Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 09.04.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dziewczyny, jak miło ze zaglądacie!!!! kaki, Domi, Catti, cieszę się że was widzę! nika witam w moich progach, cieszę się że Ci się u mnie podoba! A co na placu boju? NIC!!!! W lutym (ferie zimowe) pojechaliśmy z mężem na narty, no i ... mąż upadł i uszkodził sobie kolano Od lutego ganiamy po lekarzach, robimy badania. Teraz już rehabilitacja - wszystko prywatnie bo na NFZ to chyba rok by trwało, a mąż do pracy musi jak najszybciej wracać, już i tak jest 2 miesiące na zwolnieniu. Lustro zamówione, mam nadzieję że do Wielkanocy zawiśnie, ale trwa to baaardzo długo, bo ciągle są problemy z lakierem na ramie Za to postaram się po południu wrzucić fotkę ławki w przedpokoju i kilka zdjęć z pokoju dzieci (wprawdzie jeszcze nie skończony, ale mały fragment mogę pokazać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 09.04.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witaj Channel U Ciebie i tak duuużo do przodu w porównaniu z naszymi wnętrzami. Będę musiała mocno podgonić. I jak tam pokój Twoich już niemal dorosłych dzieci? Ruszyło coś naprzód? A jak z tą zawilgoconą ścianą? Zrobili coś z tym porządnie? Masz wreszcie spokój z "morskim klimatem"? PS. Napisz proszę czy listwy przypodłogowe były z tyłu płaskie czy miały jakiś "rowek" na klej. Co robiliście w miejscach, w których nie przylegały idealnie do ściany? Bo pewnie i takie są... Jestem wciąż przed położeniem moich, a ten, kto ma je kłaść wymyśla miliony powodów, żeby tego nie robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.04.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 no nareszcie małża uszkodzonego współczuję i kłopotów z tym związanych się nie dziwię, że się mało dzieje... ale jednak się dzieje Za to postaram się po południu wrzucić fotkę ławki w przedpokoju i kilka zdjęć z pokoju dzieci (wprawdzie jeszcze nie skończony, ale mały fragment mogę pokazać) super! :popcorn: zasiadam więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika1719512173 10.04.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Czy ktoś może polecić jakiś dobry program do aranżacji kuchni...? Chciałabym coś pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.04.2014 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 nika swojego czasu dziewczyny mi robiły w plenerze IKEA (ja noga informatyczna jestem). No zesz...mam zdjęcia na kompie, nie mogę ich wrzucić bo coś się zmieniło w imagsheku i nie wiem jak teraz zgrać zdjęcia do imagesheka. Znacie jakąś inną darmową stronę do umieszczania zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.04.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Aniu no to tak: listwy przypodłogowe po wewnętrznej stronie miały takie wyżłobienia (rowki). Można tam wprowadzić klej. Miejsca które nie przylegały do ścian zostały uzupełnione białym akrylem. Został on wciśnięty pomiędzy ścianę a listwę (nie wygląda to źle, ale trzeba bardzo uważać przy malowaniu ściany innym kolorem bo akryl przejmuje kolor. Dość dobrze trzeba zabezpieczyć taśmą i jest ok) Co do ściany to wyschła ona sama. Opóźniliśmy montaż szafy w tym pokoju o 3 miesiące. Nieszczelność na dachu została naprawiona. Nadal walczę o docieplenie tej ściany bo...ubrania w szafie są zimne i takie jakby wilgotne, jak na razie walka to z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.04.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Channel a Picasę masz? Darmowy program do katalogowania i takiej mini obróbki zdjęć. Do tego przestrzeń wirtualna dla albumów online. Możesz ustawić jako publiczne, niepubliczne albo prywatne. Ja korzystam właśnie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.04.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 No zesz...mam zdjęcia na kompie, nie mogę ich wrzucić bo coś się zmieniło w imagsheku i nie wiem jak teraz zgrać zdjęcia do imagesheka. Znacie jakąś inną darmową stronę do umieszczania zdjęć? imageshack od jakiegoś czasu jest płatny dalej możesz tam dodawać zdjęcia, ale nie za darmo ale możesz też wrzucić zdjęcia bezpośrednio z twojego komputera na pasku narzędzi w twoim okienku odpowiedzi masz ikonkę "dodaj zdjęcie" (taki obrazek) musi mieć tylko nie za wielki rozmiar... klikasz i zdjęcie ładuje się na serwer i dołącza do wiadomości.... ja teraz korzystam z tej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.04.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Próbuję z komputera Catti - nie mam w ogóle paska narzędzi! Jak klikam "Odpowiedz na temat" mam takie same okienko jak "szybka odpowiedź", nawet emotikonek nie mam, robię je z "ręki" Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez channel8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.04.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Próbuję z komputera Catti - nie mam w ogóle paska narzędzi! Jak klikam "Odpowiedz na temat" mam takie same okienko jak "szybka odpowiedź", nawet emotikonek nie mam, robię je z "ręki" u mnie pełne okienko z emotikonami z boku jak w wordzie ( czcionki, kursywa, podkreślanie, interlinia, i milion skrótów, których nie rozgryzłam ) a pod każdym postem mam "odpowiedz" lub "odpowiedź z cytatem" i po wybraniu pełne okno z możliwościami edycji.... może sprawdź w ustawieniach, w twoim profilu? nie mam pojęcia dlaczego ja mam to wszystko, a ty nie chyba, że tego nie widzisz aaaaaa!! wiem..... nie klikaj na "odpowiedz na temat" tylko na "odpowiedz" pod postem tam to masz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika1719512173 11.04.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Dzięki Channel, spróbuję zrobić jakąś wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.04.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ctti też nie mam. Tamto zdjęcie to test już mąż szuka co namieszałam w ustawieniach bo na żadnym komputerze, żadnej przeglądarce nie mam takich opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.04.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) ja dopiero teraz widzę to zdjęcie-test czyli jakoś udało ci się z kompa dodać..... ja mam pod każdym postem na takim szarym pasku: od lewej..... "dodaj do dziennika"....."dodaj do ulubionych"......."dostępne w wersji mobilnej"(na czerwono).... potem "odpowiedz"...."odpowiedz z cytatem"....."poleć znajomemu" i ikonkę multicytatu tego posta (jeszcze nie wypróbowana ) a pod swoimi postami jeszcze dodatkowo "edytuj post".... ki czort?? ale jak małż się wziął to pewnie znajdzie faceci są lepsi w te klocki trzymam kciuki, bo znacznie by ci to ułatwiło pisanie.... Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts