channel8 11.04.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Zanim dojdziemy dlaczego nie mam tych opcji postaram się wrzucić zdjęcia pokoju dzieci. Ten niebieski - kaszubski jest do przemalowania na ciemny szary w kierunku grafitu. Szafa - jest na dotyk (klik - klik) biały lakier połysk. Łózko duże, wygodne w stylu...no romantycznym Pokój jeszcze nie skończony, muszę kupić lampę i zdjąć ten koszmarek z sufitu, powiesić telewizor, zakupić toaletkę i drugie łóżko dla syna. Zaraz postaram się wrzucić zdjęcie co to ma być. W tym pokoju mieszam stylami, a baza ma być biel, szarość... Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez channel8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.04.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Zanim dojdziemy dlaczego nie mam tych opcji postaram się wrzucić zdjęcia pokoju dzieci. ja chyba wiem..... w twoim profilu w zaawansowanych ustawieniach masz pewnie zaznaczone "podstawowy edytor - proste okno tekstowe" (środkowa opcja) a powinnaś mieć "standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu" (ostatnia opcja) .... ja tak mam! spróbuj to zmienić i zobacz fajne łóżko!! super szafa!! tylko tak jakoś pusto Ten niebieski - kaszubski jest do przemalowania na ciemny szary w kierunku grafitu. uff! to świetnie, bo mnie ten niebieski tu.... nie bardzo ale każdy ma jak lubi, więc się nie odważyłam skomentować u mojej Młodej też szary z białym.... ostatnio wrzuciłam zdjęcie z lampą Młoda sama sobie kupiła... nawet pasuje... Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.04.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nie, no komentuj!!!! Krytykę przyjmuję jak najbardziej.... Pusto...ta...No więc na "kaszubskiej" przemalowanej będzie biała naklejka z pięciolinia i nutami (córka amatorsko gra na gitarze), na poprawionej szarej (ma mnóstwo plam) galeria ze zdjęciami dzieciaków. Na zdjęciach widać kawałek wiśniowego łózka syna - do wyrzucenia - będzie białe łóżko z tej samej serii co ma córka - z kolorowymi poduchami bo będzie to forma "kanapy", no i stylu szafy - czyli biały lakier, może szkło i chrom, toaletka jako biurko, ot takie pomieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.04.2014 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Catti - mam!, mam!, mam!!!!!! dzięki! Przez ostatnie dwa lata wszystko pisałam "ręcznie" DZIĘKUJĘ PIĘKNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.04.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 no to super!! faktycznie miałaś coś poprzestawiane czy zaznaczoną tą prostszą opcję? cieszę się, że się udało Pusto...ta...No więc na "kaszubskiej" przemalowanej będzie biała naklejka z pięciolinia i nutami (córka amatorsko gra na gitarze), na poprawionej szarej (ma mnóstwo plam) galeria ze zdjęciami dzieciaków. Na zdjęciach widać kawałek wiśniowego łózka syna - do wyrzucenia - będzie białe łóżko z tej samej serii co ma córka - z kolorowymi poduchami bo będzie to forma "kanapy", no i stylu szafy - czyli biały lakier, może szkło i chrom, toaletka jako biurko, ot takie pomieszanie to rozumiem!! już mi się podoba pokój chyba nie za duży, co? ale opcja z łóżkiem - kanapą fajna jakiś mały stolik, lampka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.04.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 channelku witam się i u Ciebie ponownie!!! Musze nadrobic braki.... Pomysł z nutkami bardzo, bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.04.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Channel, znasz "Jagodowy zagajnik"? jest tam metamorfoza sypialni młodej dziewczyny.... wprawdzie w stylu bardzo romantycznym, którego u was nie widzę... ale przypomniałam sobie, że był tam taki fajny patent na coś obok łózka, żeby odłożyć książkę, telefon, drobiazgi.... nie tradycyjny stolik nocny, a jednak wklejam ci zdjęcie http://2.bp.blogspot.com/-jrHI8UEOpdY/UjFxHck_S4I/AAAAAAAAGaY/Lv5IDi8i6Mk/s640/IMG_3500.JPG galeria też fajna a tu całość http://jagodowyzagajnik.blogspot.com/2013/09/po-sasiedzku-sypialnia-modej-kobiety.html może akurat coś się twojej Młodej spodoba a chyba nietrudno to wykonać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.04.2014 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Szociku - miło Cię widzieć! Niewiele się zmieniło, choć próbuję co nieco robić. Catti - nie znam, ale patent świetny! tym bardziej że szafeczki za bardzo nie ma jak postawić bo choć szafa się otworzy to pod łóżkiem jest szuflada w do której chowana jest pościel. Może styl nie jest stricte romantyczny ale łóżko już takie jest - wiec taka półko drabinka super by pasowała (można ja przerobić na inny styl w razie "w" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 13.04.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 macie mnóstwo możliwości przed podjęciem ostatecznych decyzji.... http://www.ikea.com/ms/media/seorange/20134/20134_headboards_pe370961.jpg wszystko zależy ile jest miejsca, drabinka może kolidować z otwieraniem szuflady a twoja córa codziennie odkłada tam pościel? moja przykrywa pledem i gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 15.04.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Catti - nie moja panna zbyt leniwa jest na codzienne chowanie pościeli Teraz chowa tylko kiedy spodziewa się znajomych. Docelowo łózko dostanie narzutę, a do szuflad trafi pościel syna - z łóżko-kanapy. Ale decyzji jeszcze sporo - okazuje się że panna potrzebuje jakiegoś kinkietu/lampki przy łóżku, stolik by się jakiś zdał, obrazki, dywanik...itp., itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.04.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Catti - nie moja panna zbyt leniwa jest na codzienne chowanie pościeli czyli normalna pokazywałaś salon? jakie masz kanapy? pewnie powierzchnia podobna jak u mnie... pochwal się jak urządziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molema 23.04.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam, czy może ktoś zna temat na forum odwrotny, doświadczenia tych, którzy przenieśli się z mieszkania w bloku do nowego domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.04.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam, czy może ktoś zna temat na forum odwrotny, doświadczenia tych, którzy przenieśli się z mieszkania w bloku do nowego domu ? wydaje mi się, że Nefer http://forum.muratordom.pl/showthread.php?49019-Nefer-JAZDA-PO-BANDZIE-Te%C5%9Bciowej-Dedykuj%C4%99-%29&highlight=nefer zrobiła kilka świetnych podsumowań.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 24.04.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 pokazywałaś salon? jakie masz kanapy? pewnie powierzchnia podobna jak u mnie... pochwal się jak urządziłaś Pokoju/salonu nie pokazywałam bo nic nie zrobiłam wstawiłam tylko meble z poprzedniego mieszkania. jak chałupę ogarnę to zrobię zdjęcie stanu dzisiejszego i może zeskanuje moje ręczne projekty (ale to w sobotę, bo dziś mało czasu mam). A plany mam, owszem....tylko na razie brak funduszy na realizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.04.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 A plany mam, owszem....tylko na razie brak funduszy na realizację! to tak jak u mnie będę czekać na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molema 05.05.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 wydaje mi się, że Nefer http://forum.muratordom.pl/showthread.php?49019-Nefer-JAZDA-PO-BANDZIE-Te%C5%9Bciowej-Dedykuj%C4%99-%29&highlight=nefer zrobiła kilka świetnych podsumowań.... Catti, dzięki, jest tam tego trochę, poczytam sobie. Ja w odróżnieniu od Nefer nie odziedziczyłam teściowej http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif. Kurcze jak tu się wstawia te uśmiechnięte buźki ? Klikam dwukrotnie i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molema 05.05.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Musi byc nowy? I co rozumiesz przez blok? 4 pietra czy 20... Nie musi być nowy. Chodzi o samą zmianę w życiu. Dom to również otoczenie, walka z trawą, mediami i w ogóle to inne życie. W bloku nic Cię nie obchodzi. Płacisz czynsz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.06.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Channel macham wakacyjnie co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.07.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Uffff jestem. Witaj Catti - jak miło że zaglądasz. Postaram się nadrobić co mnie ominęło w ostatnim czasie! Wakacyjnie, rok szkolny za mną, mąż wrócił do pracy, a ja już dzisiaj spędziłam CAŁY dzień poszukując lampy i kinkietów do przedpokoju. Mój lakiernik splajtował więc sprawa lustra - otwarta znalazłam takie - chyba by mi pasowało - jak myślicie? no i lampa - jak na razie taka - do tego kinkiety: Jeszcze znalazłam takie: Może macie cos ciekawego - to pięknie poproszę o inspiracje. W czasie wakacji chcemy skończyć przedpokój, i pokój córki, no i zakupić lampy....a z nimi jak zawsze problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 03.07.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dzisiaj zamówiłam (i zapłaciłam;) ) kinkiety w MINT GREY o takie ładne będą: Zamówiłam także plafon - tylko przyjdzie na niego poczekać ok 6-8 tygodni, ale warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts