wern1976 08.03.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 WitamProszę o podpowiedź jeśli ktoś wie jak rozstrzygnąć temat:- jestem na etapie uzgadniania z projektantem energetyki projektu przyłącza energetycznego tzn umiejscowienia skrzynek itp., mieszkam na Podkarpaciu- projektant z energetyki oprócz normalnego zestawu przyłaczowo pomiarowego ZZP-1 chce mi wpakować na działkę zabudowaną szafę kablową SK-2 od której jak sądzę moi sąsiedzi będą sobie kiedyś podłączać przyłącza. Moje pytanie to to czy muszę się godzić na ustawienie na działce takiej szafy? Czy mogę się nie zgodzić i jakie będą tego jakieś konsekwencje? Czy ktoś miał już tego typu sytuację?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154741-przy%C5%82%C4%85cz-energetyczny-zgodzi%C4%87-si%C4%99-na-szaf%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts