likwidator 08.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 dokładnie jak w temacie-wstawili mi okna wczoraj i przymierzam sie do obcinania pianki-i tak na zewnatrz przy scianie to jest prosta sprawa ale w srodku blisko pustaka i okna to juz problem-pytanie czy są jakies specjalne noze do tego?czy taki z allegro mnie tylko czeka http://allegro.pl/yato-noz-do-ciecia-papy-230mm-yt-7620-i1457463699.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 08.03.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nóż do tapet i jechane po piance.Mam na myśli taki z wymiennymi ostrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 09.03.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 pytanie czy są jakies specjalne noze do tego?czy taki z allegro mnie tylko czeka Tak jak PliP już pisał - nożyk do tapet, wysuwasz go mocniej, wtedy da się go lekko wygiąć (oczywiście z wyczuciem, bo pęknie) aby dotrzeć trochę głębiej Ten z allegro jest do cięcia papy, która jest znacznie twardsza/sztywniejsza niż pianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 09.03.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Na dobrą sprawę to nawet szpachelką idzie odciąć tylko taką ostrą a nie tępą zużytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 09.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Na dobrą sprawę to nawet szpachelką idzie odciąć tylko taką ostrą a nie tępą zużytą. Nóż lepszy, bo szpachelka potrafi wydłubać za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts