asmo 08.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 witam mam pytanie do fachowców i złotych rączek, w kuchni na jednej ze ścian mam kamień dekoracyjny (gipsowy), po ułożeniu zakonserwowałem go jakimś specjalnym środkiem, ( dwa razy) po roku czasu zrobił się szary był biały lekko kremowy, chciałbym go odświeżyć żeby wyglądał jak nowy i zakonserwować go czymś żeby mieć spokój na wieki, czy mogę go pomalować jakąś farbą? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asmo 14.03.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 nikt nie jest w stanie mi pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 14.03.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 nikt nie jest w stanie mi pomóc?? wklej fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts