joluka 09.03.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Witajcie! Prowadzę dom tymczasowy dla kotów w potrzebie - bezdomnych kocich bied, które mają marne szanse na adopcję wprost ze schroniska, azylu czy tym bardziej z ulicy czy piwnicy, gdzie przyszło im żyć. Przygarniamy takie koty na jakiś czas - niezbędny do ich zdiagnozowania i wyleczenia, wykonania zabiegów typu odrobaczenie, zaszczepienie, sterylizacja/kastracja oraz do zsocjalizowania kociaka i poznania jego charakteru przed adopcją. W tej chwili "tymczasuje" u nas śliczny kawaler - Manuel. Jest już całkowicie gotowy do adopcji - więc pomyślałam, że przedstawię go Wam wszystkim. Może ktoś się w nim zakocha... "Ludzie mówią, że jestem piękny, że takiego miziastego kocurka jeszcze nie widzieli. Mówią, że jestem ideałem kota – trochę nieśmiały, uroczy, zdrowy, kuwetkowy, łagodny i przyjazny, uwielbiający przytulanie i głaskanie, mruczący słodko, gdy tylko mnie dotkną. Ale dlaczego nie mam domu??? Tak chciałbym mieć własny kąt – ciepły i bezpieczny dom, ludzi, którzy pokochają mnie tak mocno, jak ja ich... Kiedyś miałem dom – zabrali mnie do niego gdy byłem słodką, malutką i puszystą kuleczką. Gdy przestałem być kociakiem nie byłem im już widocznie potrzebny... Po prostu wyrzucili mnie jak zbędną rzecz – do zimnej piwnicy! Bardzo było mi tam źle – chorowałem i tęskniłem... Teraz znowu jestem w domu – ale tylko tymczasowym. Nadal czekam na to, że ktoś pokocha mnie tak do końca mojego kociego życia! Może to będziesz Ty........?" Manuel jest ok. 2 letnim, zdrowym, młodym kocurkiem. Pięknym, szczupłym i zgrabnym pingwinkiem o kruczoczarnej, błyszczącej sierści, z króciutkimi skarpetkami na przednich łapkach i nieco dłuższymi na tylnych. Ma niewielki biały żabocik, długie, białe i nastroszone wąsy i wielkie złociste oczy (jedno oczko jest odrobinę mniej przejrzyste po kocim katarze). Jest wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony. Ma ujemne testy FIV/FeLV. Manuel bardzo lubi towarzystwo innych kotów - jest idealnym kotem na "dokocenie". Jeśli chciałbyś dać mu dom - zadzwoń 605 333 235 lub napisz: [email protected] Edytowane 9 Marca 2011 przez joluka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts