Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Portal Ofero24.pl działa na rynku usług, zleceń, ogłoszeń. Jest serwisem ogłoszeniowym. Zawiera codziennie aktualizowaną bazę usług, zleceń i ogłoszeń oraz bazę wykonawców.

W Ofero24.pl można oferować usługi, zlecenia za pośrednictwem Internetu, zamieszczać oferty, tworzyć własne wizytówki, prezentować swoją działalność. Z kolei zleceniobiorcy mogą bezpłatnie wyszukiwać i przeglądać zamieszczone oferty.

Jest to platforma prezentująca oferty z kategorii Budowa i remont, Instalacje i naprawy, Wokół budowy, Nieruchomości, Praca, Projekty domów, Dom, wnętrza, wyposażenie, Ogród, Finanse i prawo, Sprzęt RTV, AGD, Motoryzacja, transport, spedycja, Zdrowie i uroda, Rozrywka, imprezy, turystyka, Dla dzieci, dla rodziców, Dla firmy i biura, Pozostałe.

Ofero24.pl jest częścią portalu muratordom.pl, kontynuacją serwisu ogłoszeń drobnych portalu muratordom.pl. Dlatego też społeczność użytkowników największego w Polsce forum budowlano-wnętrzarskiego może integrować dostęp Forum.muratordom.pl z Ofero24.pl. Użytkownicy Forum mogą bezpiecznie logować sie do Ofero24.pl korzystając z nazwy użytkownika i hasła używanych na Forum.muratordom.pl. Z kolei na Forum można dyskutować, wymieniać sie doświadczeniami oraz uzyskać praktyczne porady.

W razie pytań, prosimy o kontakt: [email protected]

Pozdrawiamy

Redakcja

Zdecydowanie odradzam szukanie na tym portalu chyba że szukacie jakiegoś fuszeranta żaden pożądny fachowiec nie będzie robił za grosze przebiją go tam początkujący fachowcy bez doświadczenia , sam 2 razy złożyłem ofertę zrobienia dachu po czym zadzwoniłem do ogłoszeniodawcy ten powiedział że zrobią mu to za 100% mniej i mnie wyśmiał ,a na gwarancji mu nie zależy .a póżniej za takich fuszerantów się poprawia ,szczególnie w moim zawodzie Dekarza

• 2 weeks później...

grzechu33

Ofero24.pl jest miejscem jakich mało w polskim internecie. Jest miejscem skupiającym oferujących swoje usługi wykonawców i szukających wykonawców, producentów i klientów na produkty. A że jest konkurencja rynkowa - wydaje się, że nie dotyczy to wyłącznie zawodu dekarza - to raczej nie powinna być NOWOŚĆ. To chyba dobrze, prawda? Można w latwy sposób zweryfikować oferty na Ofero24.pl uczestnicząc w dyskusjach na Form.muratordom.pl.

Polecam

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
Zdecydowanie odradzam szukanie na tym portalu chyba że szukacie jakiegoś fuszeranta żaden pożądny fachowiec nie będzie robił za grosze przebiją go tam początkujący fachowcy bez doświadczenia , sam 2 razy złożyłem ofertę zrobienia dachu po czym zadzwoniłem do ogłoszeniodawcy ten powiedział że zrobią mu to za 100% mniej i mnie wyśmiał ,a na gwarancji mu nie zależy .a póżniej za takich fuszerantów się poprawia ,szczególnie w moim zawodzie Dekarza

Widocznie sa klienci ceniący sobie cene a nie jakość. Nie znam produktu ani usługi zrobionej tanio i dobrze.

• 9 months później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...

Ja próbowałam integrować oferto24 z kontem z muratora i za każdym razem wyświetla błąd.

Podając te same dane otrzymuję błąd o nieprawidłowym loginie lub haśle, a jak się poszczęści to, że warunki nie zostały zaakceptowane, mimo że są domyślnie akceptowane (i nic z nimi nie robię)

(przeglądarka: google chrome)

• 4 months później...

Korzystałem już kilkukrotnie z Oferteo i jedyne co mogę zarzucić temu portalowi to mała ilość maili zwrotnych od firm (!). Jest to o tyle dziwne, że składane przeze mnie oferty dotyczyły typowych materiałów budowlanych, jak styropian XPS, stal zbrojeniową, beton, a ostatnio porotherm, terivę, komin i dachówkę...

Dużo więcej ofert uzyskałem dzwoniąc i wysyłając maile osobiście.

• 1 year później...
  • 3 months później...