admin1719498882 09.03.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Portal Ofero24.pl działa na rynku usług, zleceń, ogłoszeń. Jest serwisem ogłoszeniowym. Zawiera codziennie aktualizowaną bazę usług, zleceń i ogłoszeń oraz bazę wykonawców. W Ofero24.pl można oferować usługi, zlecenia za pośrednictwem Internetu, zamieszczać oferty, tworzyć własne wizytówki, prezentować swoją działalność. Z kolei zleceniobiorcy mogą bezpłatnie wyszukiwać i przeglądać zamieszczone oferty. Jest to platforma prezentująca oferty z kategorii Budowa i remont, Instalacje i naprawy, Wokół budowy, Nieruchomości, Praca, Projekty domów, Dom, wnętrza, wyposażenie, Ogród, Finanse i prawo, Sprzęt RTV, AGD, Motoryzacja, transport, spedycja, Zdrowie i uroda, Rozrywka, imprezy, turystyka, Dla dzieci, dla rodziców, Dla firmy i biura, Pozostałe. Ofero24.pl jest częścią portalu muratordom.pl, kontynuacją serwisu ogłoszeń drobnych portalu muratordom.pl. Dlatego też społeczność użytkowników największego w Polsce forum budowlano-wnętrzarskiego może integrować dostęp Forum.muratordom.pl z Ofero24.pl. Użytkownicy Forum mogą bezpiecznie logować sie do Ofero24.pl korzystając z nazwy użytkownika i hasła używanych na Forum.muratordom.pl. Z kolei na Forum można dyskutować, wymieniać sie doświadczeniami oraz uzyskać praktyczne porady. W razie pytań, prosimy o kontakt: [email protected] PozdrawiamyRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechu33 13.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Zdecydowanie odradzam szukanie na tym portalu chyba że szukacie jakiegoś fuszeranta żaden pożądny fachowiec nie będzie robił za grosze przebiją go tam początkujący fachowcy bez doświadczenia , sam 2 razy złożyłem ofertę zrobienia dachu po czym zadzwoniłem do ogłoszeniodawcy ten powiedział że zrobią mu to za 100% mniej i mnie wyśmiał ,a na gwarancji mu nie zależy .a póżniej za takich fuszerantów się poprawia ,szczególnie w moim zawodzie Dekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.03.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dobry wieczórnie wiem czy to dobry adres,ale w niedzielę rejestrowałem się na Ofero24.pldo dzisiaj nie zostało aktywowane konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 to se wydłuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 28.03.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 grzechu33Ofero24.pl jest miejscem jakich mało w polskim internecie. Jest miejscem skupiającym oferujących swoje usługi wykonawców i szukających wykonawców, producentów i klientów na produkty. A że jest konkurencja rynkowa - wydaje się, że nie dotyczy to wyłącznie zawodu dekarza - to raczej nie powinna być NOWOŚĆ. To chyba dobrze, prawda? Można w latwy sposób zweryfikować oferty na Ofero24.pl uczestnicząc w dyskusjach na Form.muratordom.pl. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 28.03.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 farciaz ja nie moge bo moje dane sa za krotkie w/g wymagan formularza FlashBack prośba o wiadomość na PW z czym jest konkretnie kłopot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 15.05.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martad3 12.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Zdecydowanie odradzam szukanie na tym portalu chyba że szukacie jakiegoś fuszeranta żaden pożądny fachowiec nie będzie robił za grosze przebiją go tam początkujący fachowcy bez doświadczenia , sam 2 razy złożyłem ofertę zrobienia dachu po czym zadzwoniłem do ogłoszeniodawcy ten powiedział że zrobią mu to za 100% mniej i mnie wyśmiał ,a na gwarancji mu nie zależy .a póżniej za takich fuszerantów się poprawia ,szczególnie w moim zawodzie Dekarza Widocznie sa klienci ceniący sobie cene a nie jakość. Nie znam produktu ani usługi zrobionej tanio i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 04.04.2012 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 no nie wiem raczej każdy wybierze cenę o 100% niższą... coś mnie się zdaje że poziom szkół zbliża się do dna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porucznikzbik 12.06.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Jakość to podstawa, fakt, ale ogłaszają się nawet najwięksi wykonawcy w branży budowlanej, więc nie ma co się obrażać na rzeczywistość, panie dekarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 11.10.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 U mnie na blogu budowlanym można zamieścić swoje ogłoszenie / ofertę za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowadama 07.01.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 jakość, jakość, jak toś nie ma pieniędzy i chce zrobić coś najmniejszym kosztem to niestety cena liczy się najbardzijej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 01.03.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 jakość, jakość, jak toś nie ma pieniędzy i chce zrobić coś najmniejszym kosztem to niestety cena liczy się najbardzijej a pózniej ta kasa idzie na poprawki i naprawy.Często trzeba coś usunąć i robić od nowa,jak np;posadzki które wylewają"artyści". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
intercuuren89 27.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 konkurencja konkurencją, ale ceny co nie których fachmanów to strzał w głowę dobrze, że jest jeszcze coś takiego jak praca z polecenia, bo bazując na tego typu portalach bym się nie utrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita_d 29.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Ja próbowałam integrować oferto24 z kontem z muratora i za każdym razem wyświetla błąd.Podając te same dane otrzymuję błąd o nieprawidłowym loginie lub haśle, a jak się poszczęści to, że warunki nie zostały zaakceptowane, mimo że są domyślnie akceptowane (i nic z nimi nie robię) (przeglądarka: google chrome) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki8l 23.08.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Korzystałem już kilkukrotnie z Oferteo i jedyne co mogę zarzucić temu portalowi to mała ilość maili zwrotnych od firm (!). Jest to o tyle dziwne, że składane przeze mnie oferty dotyczyły typowych materiałów budowlanych, jak styropian XPS, stal zbrojeniową, beton, a ostatnio porotherm, terivę, komin i dachówkę...Dużo więcej ofert uzyskałem dzwoniąc i wysyłając maile osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrison 24.11.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 trochę mało popularny ciągle ten portal. mało nowych ogłoszeń. przydałoby się dac mu trochę wiecej reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartynaG.pl 10.03.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Zapraszam na swój blog z realizacjami budowy i inspiracjami wykończenia wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts