nikt ważny 01.06.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wszystko dostępne jest z zewnątrz, zamiast klapy rewizyjnej jest szczelina może z 5 cm ? 6 ? Nie mierzyłemPostaram się dowiedzieć, gdzie były kupowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 02.06.2014 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Abo może wiecie ile kosztują takie rolety w dewizach (produkowane w Niemczech lub na Słowacji)? Sam pusta skrzynka w systemie Beck&Heun Roka Therm RG to około 100EUR/mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 02.06.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Uffffffffffffffffff............... Obejrzałem sobie ofertę naszych zachodnich sąsiadów (Beck & Heun; Roma) i jestem w szoku. To co my sprzedajemy to jakieś antyki z zeszłego stulecia. Choć podejrzewam, że cena tych cudeniek powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 02.06.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Brass - niestety, byt kształtuje świadomość. Wiele rzeczy tam dostępnych i normalnych u nas nie przejmie się przez najbliższych kilka (kilkanaście) lat bo portfele nasze są . . . . lżejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 03.06.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Beck & Heun -pancerz pcv i wszystkie otwory standardowo już na etapie projektu 30 cm wyższe pod właśnie ten system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 03.06.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Beck & Heun -pancerz pcv i wszystkie otwory standardowo już na etapie projektu 30 cm wyższe pod właśnie ten system [ATTACH=CONFIG]263448[/ATTACH] Kupowałeś i montowałeś to w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 03.06.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nie ale taki system ma portos w ofercie ale to od BH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 03.06.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Kupowałeś i montowałeś to w Polsce? Wystarczy zerknąć na "balustrady" zabezpieczające i już wiadomo, że to nie Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 03.06.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Portos owszem ma ale RKS-y a ja potrzebuje nadstawne np. ROKO TOP Beck & Hahn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.06.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Wystarczy zerknąć na "balustrady" zabezpieczające i już wiadomo, że to nie Polska padłem ale tak ,przygotowania budowy to można się od nich uczyć to akurat Luxemburg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.06.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Portos owszem ma ale RKS-y a ja potrzebuje nadstawne np. ROKO TOP Beck & Hahn ale co ni chcesz do nich dzwonić czy nie masz nr do polskiego przedstawiciela? chcesz namiary na kogoś kto może ci pomóc on z B&H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morlino 11.06.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A podpinając się pod watek rolet zewnetrznych czy isnieja jakies na takie ogromne panoramiczne okna??Mam takie i powiem szczerze, ze przydało by się je czasem trochę zasłonić nawet dla samego bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 11.06.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zbyt ogólne pytanie. Jak duże są te okna ? może jakies foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 11.06.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 w zależności od szerokości i powierzchni można użyć różnych pancerzy, ekstremalnie zastosować rolowaną bramę garażową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 11.06.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A podpinając się pod watek rolet zewnetrznych czy isnieja jakies na takie ogromne panoramiczne okna??Mam takie i powiem szczerze, ze przydało by się je czasem trochę zasłonić nawet dla samego bezpieczeństwa. polecam żaluzje fasadowe ... zazdrość sąsiadów bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brek1982 04.07.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam Potrzebuję firmy do wyceny i ewentualnego montażu rolet. Okolice Otwocka (mazowieckie). Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkam 10.07.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 WItam, mamy dylemat: rolety czy zaluzje fasadowe. W przypadku rolet jest problem, bo na razie wszystkie firmy twierdza, ze nie idze wykonac rolety na okno 3x2m. Czy to prawda? Z drugiej strony zaluzje fasadowe na caly dom wyniosly nas ok. 4 tys zl wiecej (model C) i przeszlo 5 tys zl (model Z), a wiadomo kazdy liczy sie z cena. Czy bardziej doswiadczone osoby moglyby sie wypowiedziec na temat zalet i wad rolet i zaluzji. Jak zaluzje fasadowe sprawdzaja sie w przypadku burz i ulew? Od strony najwiekszego oszklenia nie ma sasiadow i jest szczere pole...Pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.07.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam Potrzebuję firmy do wyceny i ewentualnego montażu rolet. Okolice Otwocka (mazowieckie). Z góry dzięki za pomoc Daj spokój. Może jeszcze zapytanie za Ciebie wysłać? Użyj google - wycenę zrobi Ci niemal każdy kto się tym zajmuje: https://www.google.pl/search?sourceid=navclient&aq=&oq=rolety+otwock&hl=pl&ie=UTF-8&rlz=1T4PRFA_plPL431PL432&q=rolety+otwock&gs_l=hp...0l4j0i22i30.0.0.0.3219...........0.eB7Mq4e8ZHM Ps. Ale jeśli jednak szukasz nie tylko wyceny, a dobrego wykonawcy rolet wraz z montażem, to polecam http://www.jareko.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 11.07.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 a ja http://www.alterdom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 21.07.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Rok temu zamawialiśmy plisy od nich http://www.alerolety.pl/ . Całkiem sprawnie im to poszło i nawet niedrogo wyszło więc mogę śmiało zarekomendować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts