Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam!

Reni masz prześliczny domek, napatrzeć się nie mogę. Łazienka prześliczna, kuchnia

Ja muszę się wziąć za wykończenie naszego mieszkanka (w domku dawniej 1 a teraz 2 rodzinnym) też mamy 200 metrów ale za dużo miejsca zagospodarowanego nie ma, no i to już 2 lata po remoncie a mamy mniej aniżeli ty zrobione, tylko że u nas to z lenistwa. Ale właśnie się mobilizuję.

W związku z tym moje pytanko brzmi: Gdzie kupiłaś te piękne fototapety? zdjęcia na które wiszą u Ciebie w holu? Mogę prosić linka jeśli przez jakiś e-sklep kupowałaś.

Balustrada na schodach i schody genialny pomysł :)

Ja właśnie obmyślam garderobę bo czas ją zrobić. Też myślę o takiej najprostszej, zobaczymy co wyjdzie w praniu.

Tarasu tak pięknego zazdroszczę.

Ogólnie gratuluję bo domek jest naprawdę na wypasie z miłą chęcią bym zamieszkała u Ciebie :)

Pozdrawiam cieplutko.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Reni,

(ja też się na fotkę załapałem, hihihi)

A skoro panele na tapecie to mam pytanko do Ciebie jako do eksperta.

Co sądzisz o panelach Balterio sosna przystaniowa?? Czy można panele ze sobą łączyć tak aby powstał efekt długiej deski z zachowaniem struktury (słojów) ?? niestety nie widziałem ich "live" i dlatego pytam.....

mirela przepuszcza światlo i widać postac, zobaczyłam nowy katalog pol skone i ta moja tafla kosztuje teraz 1350, jak bys była zainteresowana:)

Patricia u góry u dziecci mam jesion srebrny z balterio a w mojej sypialni i garderobie to orzech czarny

hanah za szklanymi drzwiami moja garderoba

dorota szary sufit na dole to farba benjamin moore ale koloru nie pamiętam, u gory to fluuger ale tez numeru nie znam

magda ja nie mam stołu z ikei, z ikei mam krzesła

sylwia witam, obrazy w holach to obrazy w ikei i dzięki za milusie słowa

dorciaz te lampki to light eye z spotline, ja jetem zadowolona, nie mozna dotykac łapkami bo wszytko na nich się odbija

moni, hazel , Ilonka witam

Ilonka wyslam ci priva, jeszcze raz przepraszam

Reni - o qrka ale wtopa:) wybacz - coś mi się pomyliło, że stół i krzesła z ikei. Wygląda jak komplet tak się kolorystycznie zgrało.

Znalazłam light eye ale bez żarówek - i teraz nie wiem jakie dokupić - one jakieś płaskie muszą być? jakbyś miała czas odpisać:) dzięki

http://www.tomix.pl/p/pl/575652/zarowka+halogenowa+es111+-+50w2700k+575652+-+spotline.html

Magda muszą być takie, drogie są

Reni gdzie kupowałaś/kupujesz dodatki do pokoju córci? Możesz polcecić jakiś sklep ? Szukam też pościeli dla dziewczynki , nie chcę z motywami barbie lub inne postaci bajkowe.

pościel kupuję tylko w ikei a dodatki to różnie, najczęsciej na giełdzie kwiatowej i tk maxie, jak coś zobaczę fajnego to kupuję

Myślałam, że do łazienki! u mnie będą z sypialni do łazienki takie ale przesuwne i całe mleczne. Jak oglądam twoje foty nie mogę się doczekać takiego stanu! U nas teraz hydraulik i elektryk dłubią w ścianach. Pozdrawiam gorąco.

hanah pamiętaj ten etap czekania jest najprzyjemniejszy bo potem to ciągle człowiek by chciał coś zmienić:D

dorciaz te lampki to light eye z spotline, ja jetem zadowolona, nie mozna dotykac łapkami bo wszytko na nich się odbija

...super:) Proszę jeszcze mi powiedz(napisz) czy nad stołem masz powieszone te lampy pojedynczo? czy jest to jedna potrójna?

dzięki z góry

ja mam 3 lampy osobno

Elena to ja miałam więcej szczęścia:D

Wiem że w czasie użytkowania domu wychodzą różne niedociągnięcia! A co byś teraz zmieniła w swoim domku?

fiu, fiu wiele, zmieniłabym projekt i wybudowała nowoczesną stodołę, chialabym mieć 5m wiekszy salon, 5 m większa kuchnia, większy garaż, nigdy więcej skosów i okien dachowych, baterie umywalkowe ze ściany a nie z umywalki, lane betonowe ściany i sufity na parterze, karton gipsy na poddszu precz na zawsze, mniejsza działka, chociaż o połowę, to takie najważniejsze:D

Witaj RENI !

Od dawna jestem fanką Twoich wnętrz.Gratuluję pięknego domku!!!

Zaciekawił mnie Twój post odnośnie postawienia nowoczesnej stodoły :)

Czy mogłabyś zdradzić jaki projekt wybrałabyś teraz?

Wiem, że kiedyś wspominałaś o PROSTYM z pracowni DOMY Z WIZJĄ.

A może jeszcze coś innego?

Pozdrawiam