sylwia25 21.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witam! Reni masz prześliczny domek, napatrzeć się nie mogę. Łazienka prześliczna, kuchnia Ja muszę się wziąć za wykończenie naszego mieszkanka (w domku dawniej 1 a teraz 2 rodzinnym) też mamy 200 metrów ale za dużo miejsca zagospodarowanego nie ma, no i to już 2 lata po remoncie a mamy mniej aniżeli ty zrobione, tylko że u nas to z lenistwa. Ale właśnie się mobilizuję. W związku z tym moje pytanko brzmi: Gdzie kupiłaś te piękne fototapety? zdjęcia na które wiszą u Ciebie w holu? Mogę prosić linka jeśli przez jakiś e-sklep kupowałaś. Balustrada na schodach i schody genialny pomysł Ja właśnie obmyślam garderobę bo czas ją zrobić. Też myślę o takiej najprostszej, zobaczymy co wyjdzie w praniu. Tarasu tak pięknego zazdroszczę. Ogólnie gratuluję bo domek jest naprawdę na wypasie z miłą chęcią bym zamieszkała u Ciebie Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 22.01.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam Reni... Chciałam zapytac o lampy w kuchni i na stołem w jadalni przypominajace bombki:) Daj proszę jakieś namiary i pytanie jak sie użytkują? Dzięki z góry ....a dom....REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 22.01.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Hej Reni, (ja też się na fotkę załapałem, hihihi) A skoro panele na tapecie to mam pytanko do Ciebie jako do eksperta.Co sądzisz o panelach Balterio sosna przystaniowa?? Czy można panele ze sobą łączyć tak aby powstał efekt długiej deski z zachowaniem struktury (słojów) ?? niestety nie widziałem ich "live" i dlatego pytam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 mirela przepuszcza światlo i widać postac, zobaczyłam nowy katalog pol skone i ta moja tafla kosztuje teraz 1350, jak bys była zainteresowana:) Patricia u góry u dziecci mam jesion srebrny z balterio a w mojej sypialni i garderobie to orzech czarny hanah za szklanymi drzwiami moja garderoba dorota szary sufit na dole to farba benjamin moore ale koloru nie pamiętam, u gory to fluuger ale tez numeru nie znam magda ja nie mam stołu z ikei, z ikei mam krzesła sylwia witam, obrazy w holach to obrazy w ikei i dzięki za milusie słowa dorciaz te lampki to light eye z spotline, ja jetem zadowolona, nie mozna dotykac łapkami bo wszytko na nich się odbija moni, hazel , Ilonka witam Ilonka wyslam ci priva, jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 22.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Myślałam, że do łazienki! u mnie będą z sypialni do łazienki takie ale przesuwne i całe mleczne. Jak oglądam twoje foty nie mogę się doczekać takiego stanu! U nas teraz hydraulik i elektryk dłubią w ścianach. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 22.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Reni gdzie kupowałaś/kupujesz dodatki do pokoju córci? Możesz polcecić jakiś sklep ? Szukam też pościeli dla dziewczynki , nie chcę z motywami barbie lub inne postaci bajkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Reni - o qrka ale wtopa:) wybacz - coś mi się pomyliło, że stół i krzesła z ikei. Wygląda jak komplet tak się kolorystycznie zgrało. Znalazłam light eye ale bez żarówek - i teraz nie wiem jakie dokupić - one jakieś płaskie muszą być? jakbyś miała czas odpisać dzięki http://www.tomix.pl/p/pl/575652/zarowka+halogenowa+es111+-+50w2700k+575652+-+spotline.html Magda muszą być takie, drogie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Reni gdzie kupowałaś/kupujesz dodatki do pokoju córci? Możesz polcecić jakiś sklep ? Szukam też pościeli dla dziewczynki , nie chcę z motywami barbie lub inne postaci bajkowe. pościel kupuję tylko w ikei a dodatki to różnie, najczęsciej na giełdzie kwiatowej i tk maxie, jak coś zobaczę fajnego to kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Myślałam, że do łazienki! u mnie będą z sypialni do łazienki takie ale przesuwne i całe mleczne. Jak oglądam twoje foty nie mogę się doczekać takiego stanu! U nas teraz hydraulik i elektryk dłubią w ścianach. Pozdrawiam gorąco. hanah pamiętaj ten etap czekania jest najprzyjemniejszy bo potem to ciągle człowiek by chciał coś zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.01.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Reni,te absolutnie najcudowniejsze panele w garderobie - to orzech select, czy orzech czarny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 reni fajne zdjęcie rodzinne, a szczurki są mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 23.01.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 dorciaz te lampki to light eye z spotline, ja jetem zadowolona, nie mozna dotykac łapkami bo wszytko na nich się odbija ...super:) Proszę jeszcze mi powiedz(napisz) czy nad stołem masz powieszone te lampy pojedynczo? czy jest to jedna potrójna?dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Reni, Twoje panele wyglądają bardziej orzechowo niż mój orzech :lo2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.01.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 dorciaz te lampki to light eye z spotline, ja jetem zadowolona, nie mozna dotykac łapkami bo wszytko na nich się odbija ...super:) Proszę jeszcze mi powiedz(napisz) czy nad stołem masz powieszone te lampy pojedynczo? czy jest to jedna potrójna? dzięki z góry ja mam 3 lampy osobno Elena to ja miałam więcej szczęścia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Reni, te absolutnie najcudowniejsze panele w garderobie - to orzech select, czy orzech czarny??? Reni, proszę, napisz, które masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.01.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Reni, proszę, napisz, które masz? ja mam ten select, pomyliło mi się z tym czarnym, bo mam jeszcze panele czarny węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 dziękuję Ci bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 25.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 hanah pamiętaj ten etap czekania jest najprzyjemniejszy bo potem to ciągle człowiek by chciał coś zmienić Wiem że w czasie użytkowania domu wychodzą różne niedociągnięcia! A co byś teraz zmieniła w swoim domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.01.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wiem że w czasie użytkowania domu wychodzą różne niedociągnięcia! A co byś teraz zmieniła w swoim domku? fiu, fiu wiele, zmieniłabym projekt i wybudowała nowoczesną stodołę, chialabym mieć 5m wiekszy salon, 5 m większa kuchnia, większy garaż, nigdy więcej skosów i okien dachowych, baterie umywalkowe ze ściany a nie z umywalki, lane betonowe ściany i sufity na parterze, karton gipsy na poddszu precz na zawsze, mniejsza działka, chociaż o połowę, to takie najważniejsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 25.01.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witaj RENI ! Od dawna jestem fanką Twoich wnętrz.Gratuluję pięknego domku!!! Zaciekawił mnie Twój post odnośnie postawienia nowoczesnej stodoły Czy mogłabyś zdradzić jaki projekt wybrałabyś teraz? Wiem, że kiedyś wspominałaś o PROSTYM z pracowni DOMY Z WIZJĄ. A może jeszcze coś innego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts