majchrowskadorota 09.02.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witaj Reni:)Powiedz mi czy ten obraz w górnym korytarzu to z castoramy? zamawiałaś do niego oprawę aluminiową? Ile Cie kosztowało zrobienie ram , jeśli jets tak jak przypuszczam?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.02.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witaj Reni:) Powiedz mi czy ten obraz w górnym korytarzu to z castoramy? zamawiałaś do niego oprawę aluminiową? Ile Cie kosztowało zrobienie ram , jeśli jets tak jak przypuszczam?Pozdrawiam Dorota to obraz z ikei Dorotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 12.02.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Reni a czy możesz zdradzic ile kosztował? Może byc na priv 'a bo nie widze go w ofercie ikea.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.02.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dorotko normalnie kosztował 199 ale była chyba w wakacje taka akcja i te obrazy były po 59 zl (wiem mam szczęście ) cztery rodzaje, ten na dole w wiatrolapie kosztowal 399(kupowany jakieś 7 lat temu) bo ma aluminową ramę, ten u góry to tylko okleina laminowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.02.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dorota to ta seria, na pewno było kilka motywów http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10176857/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 12.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Reniu jaką Ty masz naprawdę śliczną tą kuchnię i jadalnię byłam na wątku o kuchniach i sporze o aranżację u żony m, więc postanowiłam zajrzeć pewnie tu wrócę przewertować cały wątek z Twoim świetnym domkiem. ale to w wolnej chwili, żeby nacieszyć się widokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.02.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 witam aniula_bl dziękuję i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 13.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 dzieki Reni:)Ty to masz szczęście hihihhi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaCz 14.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam. Dom cudny Czy możesz odpowiedzieć co za projekt domu, gotowy czy induwidualny - jeżeli przegapiłam Twoją wypowiedź na ten temat to sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikamonik 15.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam serdecznie Droga Reni, czy możesz mi proszę zdradzić RAL Twojego pięknego szarego okna w kuchni? nie wiem, czy ten temat się już nie przewinął, ale Twój "Nasz domek" jest tak obszerny, że chyba nie znajdę, a muszę się szybko decydować, bo przez moje niezdecydowanie już jest opóźnienie a przecież jeszcze trochę poczekamy na te okna... próbuję załączyć, jak ma wyglądać moja kuchnia (kolor blatu przekłamany, ma być szary kubanit, a po obejrzeniu Twojej galerii stwierdzam, że fronty będą ezdecydowanie jaśniejsze, lekko złamana biel, stąd szare okna sa po prostu niezbędna!). Proszę jeszcze o info, jakie masz kafle na podłodze w kuchni? Ps. Twój Dom jest przepiękny - z charakterem, a bez przesady, gustownie. No i to drewno w łazience górnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.02.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 witaj monika moje okno to ral 7035 lub ral 7040, nigdy nie mogę zapamiętać, fajny masz projekt kuchni ale jeden zasadniczy błąd, masz dużo blatu roboczego ale nie tam gdzie jest potrzebny, blat roboczy najlepiej jak jest miedzy płyta a zlewem, ja tez tam nie mam za wiele ale dzis wiem ze mam stanowczo za mało, potem za zlewem mam duzo blatu ale jednak najważniejsza częsc to ta między płytą a zlewem, jeśli oczywiscie mogę się wtrącić to taka moja sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 15.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Reni czy rozważałaś kiedyś zastosowanie oświetlenia ledowego w swoim domku? To oczywiście nie jest tanie oświetlenie ale oszczędne. Jakiej firmy masz wpuszczane lampy sufitowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 dzieki wielkie!!ja mysle o 4m oknie przesuwnym i nie wiem czy jest to do zrobienia w postaci 2 tafli? może zmiejsze je do Twoich rozmiarów żeby problemu nie było! Co o tym sądzisz?jeszcze jakbyś mi podała wysokość byłabym wdzięczna. pozdrawiam:) ja mam przesuwne 4 m szerokości i 2,88-2,90 wysokości -nie pamiętam dokładnie ,więc jest do zrealizowania,zapraszam do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikamonik 16.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 witaj monika moje okno to ral 7035 lub ral 7040, nigdy nie mogę zapamiętać, fajny masz projekt kuchni ale jeden zasadniczy błąd, masz dużo blatu roboczego ale nie tam gdzie jest potrzebny, blat roboczy najlepiej jak jest miedzy płyta a zlewem, ja tez tam nie mam za wiele ale dzis wiem ze mam stanowczo za mało, potem za zlewem mam duzo blatu ale jednak najważniejsza częsc to ta między płytą a zlewem, jeśli oczywiscie mogę się wtrącić to taka moja sugestia Dziękuję Ci bardzo, Reni Rozważam 7040 lub 7004 - niby różnica niewielka, ale w świetle widoczna - tylko kiedy mi światło wpadnie do domu, żeby oświetlać ramy od wewnątrz? Ad blat roboczy - chciałam mieć okno przez prawie przez całą kuchnię ale jednocześnie nie mieć płyty na wyspie - no to mam taki układ... Z doświadczenia w poprzednim domu wychodzi mi jednak, że i tak wszystko kroję twarzą w stronę salonu - do ludzi, czyli na stole. W razie czego to będzie trzeci dom hi hi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.02.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Reni czy rozważałaś kiedyś zastosowanie oświetlenia ledowego w swoim domku? To oczywiście nie jest tanie oświetlenie ale oszczędne. Jakiej firmy masz wpuszczane lampy sufitowe? ależ ja mam, cała kuchnia i jadalnia ma ledy i salon, te części wystające poza sufit, lampy wpuszczane to brillux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.02.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 W razie czego to będzie trzeci dom hi hi! to najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 16.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ależ ja mam, cała kuchnia i jadalnia ma ledy i salon, te części wystające poza sufit, lampy wpuszczane to brillux Ach no to super. Ale w wpuszczanych też masz ledowe żarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Puk, puk. Reni, gdzie się podziewasz? Co słychać u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 05.03.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam,bardzo podobają mi się meble tarasowe (mowa o kanapie i krzesłach). Można wiedzieć gdzie takie nabyłaś?pzdr amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 witaj amor meble o które pytasz kupiłam w castoramie w zeszłym roku, cena 1600 za komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts