reni1980 30.04.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witaj Reni:) Daj jakies fotki ogrodu Dorcia dobra jesteś, fotki ogrodu :rotfl::rotfl::rotfl: ogród to ma Marjelka mój to coś co będzie ogrodem:yes::yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 30.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Gdzieś na fotkach widać jakąś trawę Reni hihihihi Ale juz masz migdałki i tuje wiec cos sie zieleni.Ja trawę miałam w tamtym roku nawet niezła a potem w sierpniu robilismy ogrodzenie z paneli tak jak Ty chcesz boki zrobić z nich tyle ze ja mam całośc tylko brame i bramke kuta i niestety pol dzialki mam teraz zryte i zachwaszczone i dopiero teraz pryskjaliśmy chwasty.. Ale juz bym chciala przynajmneij tuje zasadzic tylko ciagle brak kasy jak gadamy o drzewkachkrzewach no ale moze keidys;p heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dorcia ale jakaś trawa (u mnie brzydka) ogrodu nie czyni, a tuje kupiłam wywłoki i wszystkie padły:bash::bash::bash: swoją droga nauczyłam się po raz setny jaka cena taka jakość:bash::bash: sadzę tylko drzewka bo one wiadomo długo rosną, na jesień posadzę kilka tuj ale juz sobie powiedziałam że nie kupie tańszych niż 30 zł, chcę duze i ładne i brzozy, ponadto dziewuszki nie mam aparata:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Reni, w tym roku nie dam rady wrócić, ale jest myśl żeby to zrobić za rok. Wtedy też będę miała komunię córy i rodzina na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Magda dokładnie tak jest ja mam obok mojej działki i na jesień cały podjazd zasypany i cudnie to wygląda:yes::yes::yes: mogę grabić dla tego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 a MarJelka jakie ma te brzózki?? Jakieś special?? Ja też mam jedną na działce, ale taką zwykłą, obok rosną młodziutkie-samosiejki i się zastanawiam czy one się nadają do przesadzenia czy raczej nie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Hmm chyba zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.04.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Reni a Ty masz taką zwykłą, przyciętą jakoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 JA MAM ZWYKŁE SAMOSIEJKI ALE PIĘKNE SĄ, TZN ROSNĄ OBOK MOJEJ DZIAŁKI, BARDZO BLIZIUTKO, NO SPADAJĄCE LIŚCIE MAM U SIEBIE NA PODJEŹDZIE:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Laseczki ja spadam do domku mojego, życzę wszystkim spokojnego, pełnego słońca ,wyczekanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.04.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Reni dzięki, w takim razie moja musi być taka sama Tyle że na końcu działki beda Tobie równiez, zwłaszcza SŁONECZNEGO weekendu Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.04.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Marjel ma Betula utilis Doorenbos czyli brzozę pożyteczną i to nie jest ta zwykła. Ona nie rośnie taka duża jak te zwykłe brzozy brodawkowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Marjel ma Betula utilis Doorenbos czyli brzozę pożyteczną i to nie jest ta zwykła. Ona nie rośnie taka duża jak te zwykłe brzozy brodawkowate. Rere, ale masz pamięć Dokładnie to te brzuski, mam trzy, a najcudniejsza jest w nich śnieżnobiała kora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.04.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Rere, ale masz pamięć Jasne, że mam pamięć, bo sama takie planuję . Muszę wiedzieć co chcę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 01.05.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Reni cześć Mam do Ciebie pytanie tak na bardzo szybko, bo coś u mnie mąż kombinuje z tarasem i mam wątpliwości Powiedz mi jak Ty masz mocowane deski do legarów ?? Tzn. za pomocą czego - wkręty, płaskowniki, coś specjalnego ?? I jest to widoczne na desce z góry ?? Bo coś mi sie nie podobają pomysły mojego m a Ty masz cudny taras. Proszę napisz jak tylko znajdziesz czas bo sprawa pilna - taras "się robi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.05.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 atika helloł ja mam mocowane deski wkrętami spax, są to wkręty ze stali nierdzewnej, deski są przebijane na wylot i wkręty są widoczne, mi takie mocowanie się podoba ale można użyć systemu niewidocznego do montażu, jakieś plastikowe podkładeczki które wchodzą w specjalnie nafrezowaną deskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.05.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ja się zastanawiałam swego czasu nad mocowaniem niewidocznym, ale naczytałam się (i nasłuchałam), że zwłaszcza jeśli chodzi o drewno, które pracuje, jest to montaż bardzo nietrwały i stosuje się tylko w miejscach pod zadaszeniem. Nawet widziałam taki kilkuletni taras pod zadaszeniem właśnie i rzeczywiście, nie wyglądało to ciekawie, dechy się wypaczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 01.05.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. U nas też ma być mocowanie "na zewnątrz". Myślałam, że można tak "niewidzialnie". Ale dotarłam też Ilona do Twojego wcześniejszego postu o wypaczaniu desek. U mnie co prawda jest zadaszony taras, ale też się boję. My mamy też kupione spax-y, ale nie wiem czy mi się to będzie podobać. A one są też w kolorze ciemnego drewna? czy te główki zawsze będzie widać? U mnie legary skończone od jutra deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.05.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 atika wkręty są takie złotawo metalowe:D będzie je zawsze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 01.05.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Reni mozesz zajrzec na swoj wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts