Ilona Agata 22.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja dzisiaj miałam spaghetti . W ogóle pracowity dzień, bo chatę posprzątałam na błysk, tymczasem dziecku milimetr ząbka wyszedł (kłuje) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 stawiasz Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ilona, jeden ząbek wychodzi? To słodko musi wyglądać, mojemu po dwa naraz idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 podobno wychodzą parami - jak na razie jeden to lada dzień zacznie jego "partner" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Pierwszy raz od tygodnia od razu zasnął . Chyba faktycznie stawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Aniu, na razie lewa dolna jedynka, ale dosłownie milimetr, prawie nie widać, kłuje w palca bardzo, więc pewnie jak już będzie widać to parkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.11.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 czyli na czym stanelo? bo sie wylaczylam lista prezentow ustalona? ma ktos pomysly dla 5latka? moje dziecko mnie dzisiaj rozczulilo bo w liscie do mikolaja napisal ze najbaaardziej by chcial ludzika Yoda z lego no coz...23,50pln (tak, tak, za jednego ludzika) z przeslka i bedzie go mial! ponadto...bloga prowadzilam ale dzialalnosc zawieszona konto na fb posiadam i nawet zdjecia czasem dodaje (ostatnio jak mi sie córa czarnym markerem cała wymalowala - raczki, nozki, bucia plus biurko brata i szafka;) do tego lapka lenovo a nawet od jakiegos czasu smartfuuuna samsunga czy co i jest mi z tym dobrze milego weekendu :bye: a jutro szybka wizyta w moim wrocLOVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Tosiu, bo produkcja nawet jeśli odbywa się w Chinach ma kilka działów. Na rynek europejski, na rynek amerykański itd. Ten sam telefon (a propos) to zupełnie inna bajka w Stanach i u nas i niestety u nas wszystko jest gorszej jakości (co najmniej jakby klientela była mniej wymagająca). Ściski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Tosiu, bo produkcja nawet jeśli odbywa się w Chinach ma kilka działów. Na rynek europejski, na rynek amerykański itd. Ten sam telefon (a propos) to zupełnie inna bajka w Stanach i u nas i niestety u nas wszystko jest gorszej jakości (co najmniej jakby klientela była mniej wymagająca). Ściski . Podobno tak jest, że jesteśmy mniej obyci czyli właśnie mniej wymagający (nie znamy się na tym, co dobre, nie zauważymy różnicy), dzięki czemu firma może zaoszczędzić i z tego korzysta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 czyli jak z proszkami z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.11.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 aleście naklepały:mad: o ipodach, iphonach i apple się nie wypowiadam bo nie miałam Też sie zastanawiam nad prezentem dla córki, lat 7.... na razie chce Furbiego, ale do świąt wybiję jej to z głowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.11.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No coś Ty!! Sama takiego chciałam!! Toska oświeć, mnie co to coś ma w sobie, że " ja muszę go mieć"? Brzydkie to i gada ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.11.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 i cena:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.11.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Magda fajny ten żakiet z zary, ale cena masakryczna. Tak w ogóle to w zeszłym tygodniu zaszłam do zary i jak nigdy do przymierzalni wzięłam całe narecze rzeczy.... gdyby nie kosmiczne ceny kupiłam wszystko, co mierzyłam:rolleyes:a tak musiałam ograniczyć się do spodni, na które zresztą naciagnęłam męża;) Czekam do 27.12 i napadam za Z... tyle, że pewnie połowy już szmatek nie będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.11.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Tosia w empiku ta bogata wersja kosztowała chyba ponad 300zł, ale dokładnie nie pamietam, wiec nie chce kłamać.... Ustaliłyśmy, że w ostateczności P. dołoży Mikołajowi ( on biedy jest starsznie, tyle dzieci musi obkupić) i wtedy może bedzie Furby:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.11.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 nie bawiałam się, ale skoro mówisz, że fajny to muszę poczytać trochę na jego temet, a teraz uciekam:bye: kolorowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.11.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Dzień dobry Co do prezentów to ja mam 2latkę i kupię jej mruczącego kota bo ona kocha zwierzęta w ogóle z nią trudno przewidzieć co by się jej podobało, np teraz hitem jest pies co chodzi i szczeka (teściowa jej kupiła na jakimś odpuście za 15zł) natomiast super wypasiona zebra za 200zł leży w kącie. Myślę więc że z kota się ucieszy a dodatkowo jakąś zabawkę uszyję jej sama tylko jeszcze nie mam pomysłu co to będzie. Jeszcze pociągi lubi i kopary też są fajne na szczęście na moją jeszcze reklamy nie wpływają, w dodatku ona kocha książki więc z pewnością coś jej też kupię, np inne dzieci idą na spacer z misiem a ona z książką Edytowane 23 Listopada 2013 przez diana_teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.11.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hej!!! Ja wczoraj poszłam spać o 20:oops: ale zmęczona strasznie byłam. Moja też chciała furbiego nawet miała na jeden dzień w domu i ( sorry Tosia) dla mnie bezsensu. No dobra mruczy,coś tam je ( palec) złości się i oczy mu świecą i na tym koniec.Jak znam swoje dziecię to dwa dni będzie koło niego chodzić a póxniej wyląduje w skrzyni z zabawkami.Może dla starszych dzieci ok. Magda nokia 6300 najlepszy telefon.Mam dwa w domu i ostatnio jeden uaktywniliśmy bateria trzymała tydzień:D. Wczoraj pojechałam kupić 11 mies. bobasowi prezen i nic nie kupiłam .Pytanie dla młodszych mam niż ja : czy taki jeździk http://allegro.pl/kiddieland-kubus-puchatek-jezdzik-pchacz-disney-i3728218951.html będzie ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.11.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ps. pomidorówkę mialam wczoraj ,dziś naleśniki ze szpinakiem a później impreza:). No własnie Diana masz rację Moja czasami z najtańszej rzeczy bardziej się cieszy niż z tej najdroższej:) No i właśnie moja księżniczka wstała z katarem:bash::bash:jakoś nie umiemy się go pozbyć i non stop wraca:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.11.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hej Dziewczynki A co Ty bys chciała żeby jeszcze robił? Obiad ugotował?? :lol2: Ale tak poważnie to ja wcale nie twierdzę, że dzieciak będzie się tym bawił 3 lata codziennie. Jest to bardzo prawdopodobne, że zabawka będzie na 3 dni, ale to już same znacie swoje dziecię najlepiej i wiecie czy warto, czy nie. Tak jak pisałam jest to zabawka dla gadżeciarza, a w tym jak wiadomo nie koniecznie chodzi o funkcję , może i nie warto sobie tak dziecka wychowywać- nie wiem, nie mam na razie takich problemów no dokładnie zabawka dla gadżeciarza no i te funkcję z obiadem niech dołożą.To wtedy ja sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts